QUOTE(aseni77 @ 2011 05 12, 08:19)
sveikos mamytes. mano sunui jau greit metai kai diagnozuota misri BA. geriam istisai singuliara dabar monkasta ir purskiam flixotide. esam alergiski varpinems zolems, rudeni erkutes buvo su klaustuku. kadangi nosis buvo uzgulta ir ne zydejimo metu pakartojom dabar tai erkutems jau rodo tris pliusus ir dar pasirodo esam alergiski suniui du pliusai(itariau nes po sveciavimosi pas suni atsirado umi sloga).
skaiciau kaip priziureti kambarius esant alergiskiems dulkiu erkutei. iskilo tokie klausimukai gal kas patarsit? vaikas miega ant sintiponines pagalves bet is virsaus yra plonas merino vilnos uzvalkalas cia tokia pagalve. Ar merino vilnoje veisiasi erkutes?
miega su tencel antklode. Kiek daznai keiciat patalyne ar karta i savaite ar pora kartu? gal dar ka patarsite?nes is ryto atsikeles ciaudo nosis uzgulta dienos metu atsilaisvina.
skaiciau kaip priziureti kambarius esant alergiskiems dulkiu erkutei. iskilo tokie klausimukai gal kas patarsit? vaikas miega ant sintiponines pagalves bet is virsaus yra plonas merino vilnos uzvalkalas cia tokia pagalve. Ar merino vilnoje veisiasi erkutes?
miega su tencel antklode. Kiek daznai keiciat patalyne ar karta i savaite ar pora kartu? gal dar ka patarsite?nes is ryto atsikeles ciaudo nosis uzgulta dienos metu atsilaisvina.
tencelis tinka. vilna- ne. nuimkit ta uzvalkala merino ir miegokit be jo. ziurekit ciuzini jis irgi gali alergizuot. patalyne turi but keiciama karta i savaite ziema gerai isnest viska i lauka i salti. as kartais pagalve i maisa ir i kamera idedu
o va mes irgi geriam klacida. nors gyd pasakojau kad nenorim bet sake kosulys jau nusileides zemyn. plius mums visiems itariama mycoplazma pneumoniae. vyras pasidare tyrima laukiam ats. o mazajai nedare, sako savaite nebegalim laukt bijojau neduot kad nepablogetu nu bet taip man nesinori duoti. kad kaip nors namie paziuret galeciau tuos bronchus isklausyt ten kazka ir duot jeigu pablogejimas yra. nera kokiu aparatu dar kazko tinkamu namuos naudot?
dabar tos 4 laisvos niu ka daryt vaikas kosejo be sustojimo gavo antibiotiku 2k beveik nebekosti... bet galvo ir flixotide dabar velniai zino kuriu cia nereikejo.. man tas klacidas tai brudu brudas bijau as jo nerealiai bet ir neduot bijau jeigu gyd prigrasino kad tikrai reikia