Nu žinokit, jei būčiau aklai medikais savo gyvenime pasitikėjus, tai ir vaikų būčiau neturėjus ir dar sveikatą susigadinus. Kai daug patirties turiu su medikais, tai oi kaip jais nereikia aklai pasitikėti. Išklausai bent tris nuomones medikų ir tik tada turi priimti sprendimą pats.
Vakar prisikarksėjau - rimtai fliksotidą išrašė Nu kadangi kompensuojamas nusipirkau, bet nė velnio nesiruošiu jo duoti, nebent tikrai bus dusimas ar kažkas panašaus. O gal papasakoti, kodėl jį išrašė? Ogi nuvariau šiandien su mažium pas pulmonologę, negirdėjo jinai jokių obstrukcijų,kaip pati sakė, tik kadangi papasakojau kad praeitą savaitę kosėjo (o dabar jau kaip ir pasveiko), tai nusprendė, kad gal ir nieko būtų pavartoti. Kraupstu nuo tokio neįsigilimo į kiekvieną vaiką, kai pacientas vertinamas kaip statistinis vienetas ir po 10 min. konsultacijos tiesiog skiriama tas pats "kaip ir visiems".Tai kaip aš galiu, jūs man papasakokit, pasitikėti medikais? Su sese abi prasirgom visą vaikystę taip pat kaip mano mažius ir neturim jokių liekamųjų reiškinių, klausimas, ar jų nebūtų likę, jei būtų mums be tikslo skyrę hormonų?
P. S. O didysis mano su tokiu laringitu dabar sėdi
Julcikai, mano mazajai lygiai taip pat, kad ir geria monkasta ir naudojam flixotida, vistiek priepoliukai buna ir dar kokie Niekaip mum tikrai tinkamo gydymo nieks neatitaiko
musu seimos gyd pasake taip, anksciau tai buvo kitaip, gyde visus antibijotikais, va ir as visa vaikyste prasirgau pastoviais bronhitais, tik tadam nebuvo madoj tai vadinti bronhine astma, o dbr jau kaip medicina toli pazenge, tai isrado kitu vaistu nuo tu bronhitu, vietoj antibu va tokius vaistus kaip israso musu vaikam
mes vartojom singulaira,(iki kol nueme kompensacija) paskui monkasta o kai monkasta netiko, ji nusprende kad nieko nebelieka is tinkamu vaistu kaip tik flixocida o dbr klausimas, ar keis ji ar paliks, tik doze pakoreaguos
ir manau kad visu musu vaiku skirtingi organizmai, ir kiti vaistu poveikiai, vienam gal ir nereikia tikrai to flixocido, o kitam gal jis butinas
Papildyta:
as tai laukiu kadam vyresneliui parodys tie skaiciukai sekreto kad yra alergija, tadam gal maziau butu tu kosuliu, ir priepuoliu
mes vartojom singulaira,(iki kol nueme kompensacija) paskui monkasta o kai monkasta netiko, ji nusprende kad nieko nebelieka is tinkamu vaistu kaip tik flixocida o dbr klausimas, ar keis ji ar paliks, tik doze pakoreaguos
ir manau kad visu musu vaiku skirtingi organizmai, ir kiti vaistu poveikiai, vienam gal ir nereikia tikrai to flixocido, o kitam gal jis butinas
Papildyta:
QUOTE(Laurita84 @ 2011 10 19, 18:59)
Julcikai, mano mazajai lygiai taip pat, kad ir geria monkasta ir naudojam flixotida, vistiek priepoliukai buna ir dar kokie Niekaip mum tikrai tinkamo gydymo nieks neatitaiko
as tai laukiu kadam vyresneliui parodys tie skaiciukai sekreto kad yra alergija, tadam gal maziau butu tu kosuliu, ir priepuoliu
QUOTE(julcikas @ 2011 10 19, 15:21)
sveikutes
as va ir skaitau ir galvoju, va rasot kad kvepuojant flixocida nera priepuoliu, tipo reikia nutraukti ir nevartuoti, o negalvojat kad ji nutraukus prasides tie priepuoliai ka tada sakysit
as va ir skaitau ir galvoju, va rasot kad kvepuojant flixocida nera priepuoliu, tipo reikia nutraukti ir nevartuoti, o negalvojat kad ji nutraukus prasides tie priepuoliai ka tada sakysit
flixotido nutraukima reguliuot siaip ne mamos turi, o pulomonologas.
mes abudu kartus vartojima nutraukem tik leidus.
bet velgi, mums gal lengviau, nes mes zinom, kad maniskiui priepuoli issaukia alergenai.
o kad vaistu neatitaiko, u negali but visiems vienodo gydymo. vienas vaikas vienaip pasiduoda gydymui, kitas kitaip.
del gydytoju, tai mano vienas patarimas - ieskokit, kol rasit toki, su kuriuo banguoja ir kuriuo pasitikit. tik tada bus rezultatas. nu arba koks nors super duper savo srities sviesulys, autoritetas.
QUOTE(Tinka @ 2011 10 19, 20:00)
o kad vaistu neatitaiko, u negali but visiems vienodo gydymo. vienas vaikas vienaip pasiduoda gydymui, kitas kitaip.
vat ir as norejau ta pati pasakyti
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2011 10 19, 20:00)
flixotido nutraukima reguliuot siaip ne mamos turi, o pulomonologas.
bet velgi, mums gal lengviau, nes mes zinom, kad maniskiui priepuoli issaukia alergenai.
ir as uz tai kad na ne mamos turi nuspresti kada nutraukti vaista, na nebent butu pati tos srities gyd
Labai idomu skaityti visas nuomones
gal tikrai pabandysiu pas radziuniene apsilankyti, jau keli zmones dziaugiasi ja.
Nupirkau siandien singular, bandysim ji dabar. O kaip Jus manote, jei geriam Singuliar ir jis mums tiktu, tai turetu dingti paumejimai? ar nebutinai?
Zinau, kad turiu visko pulmonologes klausti. Bet paskutini karta ji mane apkaltino, kad as kalta, jog vaikui paumejo astma, nes dar tada nedaviau ne tik Flixotido, bet ir Singuliaro.
bandziau gilintis i liga, bet gavau atsakyma, kad cia labai sudetinga liga, geriau nejuokauti ir t.t.
Zodziu vis dar esu didelese informacijos paieskose ir labai noriu, kad vaikutis butu sveikas, bet kartu butu sveikas be visu tu baisiu vaistu. Kiekviena mes sito norime
Dar tiesa apie masaza, man ji kelis kart rode greitosios sesute atvaziavus ir paskutini kart per paumejima dariau didesniam vaikui, tai jis sake, kad geriau, tik ji reikia daznai daryti. Tuoj pabandysiu surasti informaxcija. cia ne vibro masazas, kuris tinka prie karkalu, kad lengviau butu atkoseti, bet , kaip suprantu, cia labiau taskinis masazas.
Tikrai rekomenduoju isbandyti
Klausykit kazkada buvau radus masazo aprasyma su visais pavaizduotais taskais, dabar niekur neberandu per google. Ryt gal pabandysiu pati aprasyti, gal kam pagelbes.
gal tikrai pabandysiu pas radziuniene apsilankyti, jau keli zmones dziaugiasi ja.
Nupirkau siandien singular, bandysim ji dabar. O kaip Jus manote, jei geriam Singuliar ir jis mums tiktu, tai turetu dingti paumejimai? ar nebutinai?
Zinau, kad turiu visko pulmonologes klausti. Bet paskutini karta ji mane apkaltino, kad as kalta, jog vaikui paumejo astma, nes dar tada nedaviau ne tik Flixotido, bet ir Singuliaro.
bandziau gilintis i liga, bet gavau atsakyma, kad cia labai sudetinga liga, geriau nejuokauti ir t.t.
Zodziu vis dar esu didelese informacijos paieskose ir labai noriu, kad vaikutis butu sveikas, bet kartu butu sveikas be visu tu baisiu vaistu. Kiekviena mes sito norime
Dar tiesa apie masaza, man ji kelis kart rode greitosios sesute atvaziavus ir paskutini kart per paumejima dariau didesniam vaikui, tai jis sake, kad geriau, tik ji reikia daznai daryti. Tuoj pabandysiu surasti informaxcija. cia ne vibro masazas, kuris tinka prie karkalu, kad lengviau butu atkoseti, bet , kaip suprantu, cia labiau taskinis masazas.
Klausykit kazkada buvau radus masazo aprasyma su visais pavaizduotais taskais, dabar niekur neberandu per google. Ryt gal pabandysiu pati aprasyti, gal kam pagelbes.
Mums geriant monkastą (arba šiuo metu singular) paūmėjimai, t.y. mūsų atveju kosėjimas ne tai kad rečiau būna, bet daug lengvesne forma, pavasarį du mėnesius negalėjo išsikosėti, o dabar per savaitę praeina.
Norėjau paklausti, ar darėte chlamidijų ir mikoplazmos tyrimus? Mums šiandien skyrė, tik nelabai supratau gydytojos komentaro, ji sakė, jei bus nedaug arba visai nebus nereikės antibijotikų, jei bus daug tai reikės. Aš kažkodėl maniau, kad jų iš viso neturi būti, o ne kad mažai tai nieko tokio. Pati kažkada turėjau tą mikoplazmą, tai ištisai sirgau. Šiaip esu prieš antibijotikus, bet nežinau ar tas brudas kitaip išgyvendinamas. Ir iš viso,ar pas metų laiko vaiką jų gali būti. Medicininiuose straipsniuose rašo,kad pas vaikus iki 3 metų randama labai retai.
Norėjau paklausti, ar darėte chlamidijų ir mikoplazmos tyrimus? Mums šiandien skyrė, tik nelabai supratau gydytojos komentaro, ji sakė, jei bus nedaug arba visai nebus nereikės antibijotikų, jei bus daug tai reikės. Aš kažkodėl maniau, kad jų iš viso neturi būti, o ne kad mažai tai nieko tokio. Pati kažkada turėjau tą mikoplazmą, tai ištisai sirgau. Šiaip esu prieš antibijotikus, bet nežinau ar tas brudas kitaip išgyvendinamas. Ir iš viso,ar pas metų laiko vaiką jų gali būti. Medicininiuose straipsniuose rašo,kad pas vaikus iki 3 metų randama labai retai.
QUOTE(kristinuv @ 2011 10 19, 21:54)
Lauksim laukim masazo pamokeliu
Papildyta:
QUOTE(Artemidė @ 2011 10 19, 23:18)
Mum dare, tai sake eina i darzeli ir ten pasigauna. Rado tada ir mikoplazmas ir chlamidijas ir streptokoka ir AS, zodziu visa puokste, bet antibu neskyre, nes sake, vistiek grize i darzeli vel pasigausit Gulsimes pasikartot tyrimus tai ziuresim ar ta flora fauna pas mus dar tebegyvena ar ne.
QUOTE(carramele @ 2011 10 19, 11:07)
Oho Su mažiausiu vieną kart važiavę esam į klinikų priėmimą, su vyresniu broliu dukart, tai matavo visus kartus. Ventolino pripurškė - vėl matavo, deguonies davė - vėl matavo.
manau, turi įtakos , kad manoji ir su plaučių uždegimu ne visada pasakysi, kad serga iš jos. aš net kai atgaivinus vaiką vežiau į santarus, vos nesusimokėjau, nes tipo neskubi pagalba, apskritai i pradžių nepriiėmė kai priimamojo koridoriuj atsisėdau vaiką krūtim maitint, tai tada priėjo gyd išvaryt...tai pagaliau išsiaiškino kad aš ne kokia valkata atėjusu su vaiku pasišildyt, o dėl problemų (na, bet ten beje, vienintelį kartą matavo saturacija ) nežinau, gal aš panaši į valkatą, kad man taip sekas
QUOTE(Artemidė @ 2011 10 19, 23:18)
Norėjau paklausti, ar darėte chlamidijų ir mikoplazmos tyrimus? Mums šiandien skyrė, tik nelabai supratau gydytojos komentaro, ji sakė, jei bus nedaug arba visai nebus nereikės antibijotikų, jei bus daug tai reikės. A
žinok ji labai teisingai pakomentavo. mikoplazmų darželyje N+K, chlamidijų, tiap tiesa, retai. ir kažkoks kiekis kvėpavimo takuose yra normalus. mes ilgai gydėmės, turėjom turėjom daug iš to bėdų, gal net ir BA susijus su tuo, bet jei tik vos pakilę virš normos, tai ntibioikai daugiau organizmą nusilpnins, nei jos, geriau kitais būdais stiprint imunitetą. plius, dar gali būti, kad kažka persrgot, jau gėrėt antibiotikus, o jų likutį kraujyje dar ilgai rodo, bent kelis mėnesius, tai faktikai jūs jau ir nebesergat, ir pačios išnyks.
QUOTE(Fedes @ 2011 10 20, 06:52)
žinok ji labai teisingai pakomentavo. mikoplazmų darželyje N+K, chlamidijų, tiap tiesa, retai. ir kažkoks kiekis kvėpavimo takuose yra normalus. mes ilgai gydėmės, turėjom turėjom daug iš to bėdų, gal net ir BA susijus su tuo, bet jei tik vos pakilę virš normos, tai ntibioikai daugiau organizmą nusilpnins, nei jos, geriau kitais būdais stiprint imunitetą. plius, dar gali būti, kad kažka persrgot, jau gėrėt antibiotikus, o jų likutį kraujyje dar ilgai rodo, bent kelis mėnesius, tai faktikai jūs jau ir nebesergat, ir pačios išnyks.
Antibiotikų da negavęs nei vienas maniškis, bet va, jei ras tas mikoplazmas tai net pasimečiau, ką reiks daryti. Realiai mažiui negalėjo viskas prasidėti nuo jų, nes pirmi obstrukciniai buvo kai jam vos 4 mėnesiai ir brolis dar į daržą nėjo, visus praėjusius metus net į polikliniką dičkio nevežiau, nes visą šaltąjį sezoną sveikiausias buvo, užtat nemanau, kad vos gimusį galėjo kuo nors ten apkrėsti. O pats imunitetas su jais susidoroja kaip nors?
QUOTE(Fedes @ 2011 10 20, 06:52)
nežinau, gal aš panaši į valkatą, kad man taip sekas
Mamos, o jūsų vaikučiams yra alerginės slogos? Kokius purškalus, lašiukus naudojate? Pauliui jau nežinau kiek mėnesių nosis teka. Iš pradžių geriami antihistamininiai padėdavo, o paskutinį mėnesį ir antibiotikus praktiškai nuolat gaudavo, ir claritiną, bet daugiau mažiau vistiek visada ten sloga gyvena
QUOTE(carramele @ 2011 10 20, 17:01)
Mamos, o jūsų vaikučiams yra alerginės slogos? Kokius purškalus, lašiukus naudojate? Pauliui jau nežinau kiek mėnesių nosis teka. Iš pradžių geriami antihistamininiai padėdavo, o paskutinį mėnesį ir antibiotikus praktiškai nuolat gaudavo, ir claritiną, bet daugiau mažiau vistiek visada ten sloga gyvena
Mes turim ir si geri Tai geriam Zyrtek lasiukus ir purskiam Nosex