Man kazkas patare,as kelis sykius pabandziau ir mums "suveike" toks budas:
butinai pacia pirma diena ,kai prasideda slogyte pradedam naudoti OSCILOCOCSINUM (hemeopatiniai,raso,kad nuo gripo,bet mums labai gerai suveikia slogos varijantu).Taigi,jei nesuveluoji ir suvartoji per dvi dienas tas dozes kaip parasyta, slogyte kazkaip suskysteja,isbega ir pasibaigia
QUOTE(Valatke @ 2011 09 27, 09:16)
o as ka tik pasidziaugiau, kad viskas mums gerai ir va..... Sianakt jau prasidejo kosulys.Jau pazistu ji,ta nelemta iki paziaukciojimo kosuli....issisukom su ventolinu.Ryte pries darba nulakdinom pas gydytoja, tai plauciukuose dar nieko, bet kvepavimas jau siurkstus.Nuo siandien pradedam Seritida Speju, kad vel iki siltojo sezono...va taip.Uzrasiau siais metais vaikina sportoti(optimiste as) - tai kazin kaip cia bus...bet jis toks judrus,energingas,tiesiog labai reiktu issikrauti.O kokia jusu nuomone apie bandymus sportuoti su BA ?
O mes, grįžę namo iš ligoninės po obstrukcinio bronchito, nepraėjus nė savaitei vėl į priėmimą važiavom. Atsikartojo tas pats, tik sunkiau. Plaučių uždegimas prisidėjo, neskaitant infekcijos gerklėj. Gulėjo kaip lapas. Trečią gydymo dieną būklei blogėjant, į reanimaciją perkėlė. Dabar jau atsigavo ir nuo šiandien vėl eiliniam ligonines skyriuj gyvenam. Tai neramu, ar pavyks mums namų sąlygom pažabot tas ligas, ar kitą kartą po savaitės jau tiesiai į reanimaciją keliausim
QUOTE(carramele @ 2011 09 30, 20:36)
O mes, grįžę namo iš ligoninės po obstrukcinio bronchito, nepraėjus nė savaitei vėl į priėmimą važiavom. Atsikartojo tas pats, tik sunkiau. Plaučių uždegimas prisidėjo, neskaitant infekcijos gerklėj. Gulėjo kaip lapas. Trečią gydymo dieną būklei blogėjant, į reanimaciją perkėlė. Dabar jau atsigavo ir nuo šiandien vėl eiliniam ligonines skyriuj gyvenam. Tai neramu, ar pavyks mums namų sąlygom pažabot tas ligas, ar kitą kartą po savaitės jau tiesiai į reanimaciją keliausim
kuriam tavo vaikiukui taip ... žinok, teigiamos mintys irgi svarbu, nenukabinkit nosies. žinau, kaip baisu, kad viskas kartosis, bet ima kažkada ir nebepasikartoja , išmokstam laiku atpažint
tik man keista, kad taip ligoninėj būnant net blogėjo jums... sveikit
QUOTE(Fedes @ 2011 09 30, 20:50)
kuriam tavo vaikiukui taip ... žinok, teigiamos mintys irgi svarbu, nenukabinkit nosies. žinau, kaip baisu, kad viskas kartosis, bet ima kažkada ir nebepasikartoja , išmokstam laiku atpažint
Viduriniajam. Tikiuosi, kad ilgainiui išmoksim valdyt šituos plaučių reikalus, kaip kad su AD išmokom gyvent.
sakykir kikie tyrimai laukia pas pulmonologa? itaria alergine astma ar alergini bromchita
zodziu vis kartojasi tokie baisus kosuliai kai tik suserga tokie laringitiniai gelbejames ventolinu bet sestad. diena jau lekem i klinikas i priimamaji. bet nieko nerado plauciai svarus nes dar tik pirma diena buvo. taigi liepe eiti pas pulmonologus, idomu kas ten laukia?
zodziu vis kartojasi tokie baisus kosuliai kai tik suserga tokie laringitiniai gelbejames ventolinu bet sestad. diena jau lekem i klinikas i priimamaji. bet nieko nerado plauciai svarus nes dar tik pirma diena buvo. taigi liepe eiti pas pulmonologus, idomu kas ten laukia?
Mes ruosiames operacijai, ryt is pacio ryto isvaziuojam Labai tikiuosi, kad minimali slogyte nepakis mum kojos operacijai, nes visi kraujo tyrimai puikus, gerklyte ne raudona, plauciukai svarus
QUOTE(Laurita84 @ 2011 10 02, 19:00)
Mes ruosiames operacijai, ryt is pacio ryto isvaziuojam Labai tikiuosi, kad minimali slogyte nepakis mum kojos operacijai, nes visi kraujo tyrimai puikus, gerklyte ne raudona, plauciukai svarus
Didžiausios sėkmės, kad viskas gerai praeitų.
Merginos turiu klausimuka , gal kuri savo vaikiukui naudojate druskos pypke? gal turit kokiu rekomendaciju ar atsiliepimu apie ja?
dekui
dekui
Sveikos,
tai vistik pasitvirtino mano mastymai Musu neoperavo, nes neapsieme anesteziologe, kadangi vaikas serga BA
tai vistik pasitvirtino mano mastymai Musu neoperavo, nes neapsieme anesteziologe, kadangi vaikas serga BA
QUOTE(Laurita84 @ 2011 10 03, 10:53)
Sveikos,
Užjaučiu.
Jie labai sergančių BA nenori, bet matyt neturėjo prie ko prikibti, kai Domantą operavo, nes sakė, kad nors mažiausiai kas - neoperuos.
QUOTE(Liutasi @ 2011 10 03, 12:23)
Užjaučiu.
Jie labai sergančių BA nenori, bet matyt neturėjo prie ko prikibti, kai Domantą operavo, nes sakė, kad nors mažiausiai kas - neoperuos.
o cia taip Vilniuj jum sake? Nes skambinausi i Santariskes, tai pirmadieni vaziuojam ten pas LOR i konsultacija, ziuresiu ka ten kalbes, jei taip pat, tai gal lauksim vis delto geresniu laiku
Sveikos mamytes, rasiau i alergoliuku tema, bet noriu cia uzklausti irgi.
Kokius tyrimus daro vaikuciam alergologiniam, butent del kosuliuku. Pas mus jie kai prasideda tai vis uzsitesia, bet slogytes nebuna, nebent pirma, antra diena, bet koki karta isvalau nosyte ir viskas. Kosuliukai ziuriu dabar uzeina viena nakti, kita vel nieko.
Siaip sveikos esam, bet tie kosuliukai tai jau ima gasdinti
Kokius tyrimus daro vaikuciam alergologiniam, butent del kosuliuku. Pas mus jie kai prasideda tai vis uzsitesia, bet slogytes nebuna, nebent pirma, antra diena, bet koki karta isvalau nosyte ir viskas. Kosuliukai ziuriu dabar uzeina viena nakti, kita vel nieko.
Siaip sveikos esam, bet tie kosuliukai tai jau ima gasdinti