QUOTE(Liutasi @ 2011 09 25, 20:19)
Mums nedavė. Tipo tik tam laikui kol ligoninėj gali duoti, bet aš tą dieną mamadienį pasiėmiau. O po to tipo reikia pas savo gydytoją kreiptis. O kai jai paskambinau, ji pasakė, kad man biuletenio duoti negali, kol negavo išrašo iš ligoninės. O kada jį atsiųs vienas D. žino. Spjoviau ir pasiėmiau savaitę atostogų.
Aišku jei būčiau žinojusi, kaip viskas susiklostys, atostogų nebūčiau ėmusi, nes ryt iš ryto vistiek lėksim pas gydytoją dėl mažiuko jis kažkokį pilvo virusą pasigavo. Temperatūra, viduriuoja. Taigi sėdėsiu su abiem vaikais.
Aišku jei būčiau žinojusi, kaip viskas susiklostys, atostogų nebūčiau ėmusi, nes ryt iš ryto vistiek lėksim pas gydytoją dėl mažiuko jis kažkokį pilvo virusą pasigavo. Temperatūra, viduriuoja. Taigi sėdėsiu su abiem vaikais.
'na bet ir gydytojai mes kai gulėjom, davė viską į rankas, aš ėmiau mamadienį, bet kadangi užtrukom ilgiau nei vieną dieną, tai sako personalas sutvarkys ir panaudosi tą` mamadienį kitą dieną, išrašė biuletenį visom dienom, tą pačią dieną skambinau į polikliniką, ir priėmė gyd be jokių eilių, ir išrašė iš karto pratęsimą...
ir savo atostogas tu dabar gali atšaukt, ar pratęst, pasiskambink į darbą, jei priklauso biuleteni, kažkaip viską galima pasikeist aišku, viskas priklauso nuo personalo geranoriškumo, bet nemanau kad ten jau taip sunku pakiest...