Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 11 tema

QUOTE(knielita @ 2011 09 14, 22:14)
As suprantu, kad ne formoj esme, bet jei jau vaikui blogai sad.gif
O i Graikija atostogu tikslais ar sveikatingumo kokia programa? Idomu net pasidare  blush2.gif As bijau keliaut taip toli su vaikais, apsiribojam LT ribomis, kal kada nors...
Sekmes jums, tikiu kad viskas bus sekmingai  4u.gif

Atostogu, bet dar nezinia ar jos prasides doh.gif Keliavom pilnu tempu iki siu metu sausio - o tada sustojom, nes idribom i tokias antibijotiku ir dusuliu serijas, kad visi pakausius krapstosi ir nesuvokia, kaip cia dabar taip galejo mums atsitikt. Mes irgi nesuprantam...nebent tikrai gripas taip koja pakiso.

O daba HELP - ka duodat nuo slogos tokiems vaikams. Mums ji antra karta gyvenime ir butent rugseji prasidejo. Rodos raset kad vibrocil negerai, o ka tada lasint. Gal is homeopatiniu kas nors? Nzn kuo cia viskas baigsis bet musu sirgale nuo ryto nieko kito nedaro tik ciaudo ir nosi pucia unsure.gif
Atsakyti

Jums gripas yac jei buvo is tu sudetinguju tikrai galejo pakisti koja, likti tai kaip komplikacija. Man kai buvau studente taip issivyste sirdies raumens uzdegimas, o regis susirgau lengvu gripu, o galavausi po to oho kiek metu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 15 rugsėjo 2011 - 10:20
QUOTE(Vuke @ 2011 09 15, 11:10)
Atostogu, bet dar nezinia ar jos prasides doh.gif Keliavom pilnu tempu iki siu metu sausio - o tada sustojom, nes idribom i tokias antibijotiku ir dusuliu serijas, kad visi pakausius krapstosi ir nesuvokia, kaip cia dabar taip galejo mums atsitikt. Mes irgi nesuprantam...nebent tikrai gripas taip koja pakiso.

O daba HELP - ka duodat nuo slogos tokiems vaikams. Mums ji antra karta gyvenime ir butent rugseji prasidejo. Rodos raset kad vibrocil negerai, o ka tada lasint. Gal is homeopatiniu kas nors? Nzn kuo cia viskas baigsis bet musu sirgale nuo ryto nieko kito nedaro tik ciaudo ir nosi pucia unsure.gif

Iš homeopatinių yra euphorbium compositum, jei alergija luffa compositum. Iš tablečių cinnabsin, antigripinum. Gal pradžiai užteks. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

senai pas jus besilankiau turbūt ir pamiršot , jog tokia buvau. Ir aš kažkaip buvau pusmečiui primiršus , jog mano vaikas serga šia liga.

Viskas iš naujo prasidėjo rugpjūčio pab. sualergizavo, prasidėjo kosuliai, užkimšta nosytė. Visa serija vaistų iš naujo. Keista, bet po savaitės buvom sveiki, nei slogų nei kosulių, nei dusulių.

Šiandien jaučiamės labai gerai, nei kosinam, nei sloguojam nei dustam.Prieš kelias dienas pasidarėm kraujo tyrimą, o jis rodo didžiulę alergiją. Pasak gydytojos, kaip užeis dusulio priepolis tai nespės net greituoji atvažiuoti. verysad.gif Davė siuntimą vėl į alergologijos skyrių antakalnį. Liepė pasidaryti tą mokamą tyrimą, kuris parodys konkrečiau kam yra alergiškas.

Norėjau pas jus paklausti,kiek praverčiau puslapiukų apie tokį dalyką neradau užsiminta, ar kam taip yra buvę. Jog vaikas jaučiasi gerai, o alergijos rodiklis vos ne keturis kartus didesnis už normą? Taip šiandien gydytoja išgasdino, kad nežinau kaip sulauksiu tos datos , kol reiks važiuoti. O juk prieš tyrimą priešalerginių negalima duoti, labai bijau, jog viskas nebūtų labai blogai.
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2011 09 15, 17:25)
Norėjau pas jus paklausti,kiek praverčiau puslapiukų apie tokį dalyką neradau užsiminta, ar kam taip yra buvę. Jog vaikas jaučiasi gerai, o alergijos rodiklis vos ne keturis kartus didesnis už normą? Taip šiandien gydytoja išgasdino, kad nežinau kaip sulauksiu tos datos , kol reiks važiuoti. O juk prieš tyrimą priešalerginių negalima duoti, labai bijau, jog viskas nebūtų labai blogai.

mano mazeliui taip. alergiju rado toookia kruva, kad zagtelejau. rankyte visa sutino, o jei reaguoja rankos, tai kraujyje viskas turbut dar 10 kart baisiau.
o jam nieko. nu vasara buvo kaime irzlus be proto, bet grizus i miesta susitvarke ir tas viena svienintelis alergijos priepuolis, kai sukontaktavo asaros ir pliusinis zaislas. tada varem i santorus. o siaip nu net nepasakytum, kad jam tiek visko rado. Vyresneliui gerokai maziau, o lenda zymiai dazniau ir jau aiskiai - tinimu.
Atsakyti
Tinka,o nuo kada jum pradejo rodyti alergija g.gif As mastau ar nebus mano pinigai ismesti bala darant dukrytei misria alergenu is kraujo palete g.gif Jei IgE nieko nerode.

Tiesa, jei as pries nosies sekreto tyrima del alergenu daviau pakvepuoti Fluxotido, cia nieko blogo, nes mum nuo slogytes paumejo astma, nezinau ko daugiau griebtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 09 16, 08:57)
Tinka,o nuo kada jum pradejo rodyti alergija g.gif As mastau ar nebus mano pinigai ismesti bala darant dukrytei misria alergenu is kraujo palete g.gif Jei IgE nieko nerode.

mazajam pirma kart rankyte badyta 9 men ir lygiagreciai darytas kraujo tyrimas mix'paletei. tada ranka nesureagavo, kraujyje jau matesi reakcija, bet dar labai nedidele. kai buvo 1,6 m. kartojom krauja, nes buvo uzejes ziauriai sunkus periodas, kai pradejo draskytis, neramus juodai. tada kraujas rode 1 kalse kiausiniui ir 0/1 klase pienui ir dulkiu erkei. jau tada vaiciulioniene pagal kitus rodiklius komentavo, kad esam tiesiam kely i sienlige, nes reagavo i medzius, bet dar nebuvo dideli skaiciukai. o dabar jau sureagavo ir ranka.
tiesa, to bendro IgE tyrimo mes niekad turbut nesam dare. nebent ten lygiagreciai ka padaro, bet as pati tokio tikrai nesu vedus daryti ir nei vienoj kortelej atsakymu nemaciau.
Atsakyti
mano vaikui (6 metukai) kraujas parodė keliemas augalams (medžiams, žolėms) 4, 3 klasę alergiškumo. Nuolat naudojam loratiną ir purškiamės į nosį flixonase (vieną arba du kartus per dieną, bet dažniausiai du, nes su vienu sunku labai išsiversti). pripažinta šienligė. bet net naudojant vaistus, jam su ta nosim nėra gerai, jis braukia, trina, jam vis tiek ji sudirgusi. seniau vietoje flixonase naudojom nasonex, tas išvis ne kaži ką gelbėjo. bet dabar ir su flixonase nėra tokia gera vaiko būklė, kaip norėtųsi. kokius vaistus kas naudojat tokioj situacijoj? sanatorijoje mums aiškino apie AVAMIS, kad tai nauji "geri" vaistai, gal kas jau išmėginot juos? bijau labai daug šonan žengti nuo flixonase, nes su ja vaikui tikrai kažkiek geriau (man nereikia raginti įsipurkšti, pats prašosi ir jei kur einam/važiuojam, primena kad paimčiau jo vaistus). bet situacija nėra tokia gera, kokia norėtųsi.
kas turit kokios patirties, ar yra vilties kad tas didžiulis alergiškumas su laiku kažkur dings? ar jau turim kryželį visam gyvenimui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 09 16, 10:15)
kas turit kokios patirties, ar yra vilties kad tas didžiulis alergiškumas su laiku kažkur dings? ar jau turim kryželį visam gyvenimui?  unsure.gif

mano vyrui sienlige. aiskiai zino, kuriems augalams, tai arba stengiasi kiek imanoma ju vengt (is esmes gyvent ant asfalto) arba vaistus vartot tvarkingai, o ne tik kai priepuoliai pareina jau. siaip sienlige suaugusiems gydoma, bet kaip del vaiku, nezinau. yra kruva visokiausiu nauju metodiku, kai ne sezono metu alergenai mazom dozem vartojami taip tarsi uzmigdo imunine sistema. jei po pirmu metu yra efektas, gydymas dar berods 2 ar 3 metai. jei ner, vadinas nepades.
Brolis mano homeopatija alergija zoline suvalde, bet as asmeniskai homeopatija netikiu, tai mes net nebandom.
Atsakyti
mes irgi žinom, kuriems augalams, bet jų labai daug, aš neišravėsiu visų aplink esančių pievų ir neiškaposiu medžių. aplinkos neišvengsim. spėju, kad yra daug tokių alergenų kurių ir nenustatė niekas mums, nes pvz dabar vaikui tikrai blogai, nors nei beržai, nei ąžuolai, nei visokie motiejukai jau nebeaktyvūs. tai nežinau kas DAR taip veikia, bet veikia stipriai.
homeopatija aš tikiu, bet teoriškai mąstant tai tos pačios žolės, kurios mano vaiką alergina doh.gif
Atsakyti
SSDD, kryzelis visam gyvenimui alergija, bet... Su laiku ismoks pats atpazinti kada ir nuo ko jam blogiau, ismoks pats jausti pareinancia alergija, ismoks kaip sukontroliuoti liga ir labai didele tikimybe, kad susigyvens su ja. Zinoma, paauglyste yra toks metas, kai ligos arba paastrinmaos arba nuslopinamos, tad jums linkiu, kad jusu problema isnyktu visai, o jei neisnyks tai tikrai neverta panikuoti, su alergija susigyventi galima, o dar zinant kaip sparciai zengia medicina i prieki ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 09 15, 10:10)

Mano pažįstama viena irgi buvo pastebėjus kad visada rugsėjo mėn prasideda sloga, kol išsiaiškino kad ji labai alergiškas kardeliams doh.gif

Mano vaikui slogos nemažina nei cinabsinas nei sinupretas. O atradau iš homeopatiniu preparatu Euforbium tiek purškalą į nosytę tiek geriamus lašiukus.
Papildyta:
SSDD su vaistais nuo alerginės slogos slidus reikalas, jų pasirinkimas nemažas, bet ir tinka vieniems vieni, kitiems- kiti. Iš savo asmeninės patirties galiu pasakyt kad keletą išbandžius geriausiai suveikė Alergodil purškalas, be to jis ne hormoninis o veikia tikrai gerai, bent man suveikia per 7-10 min ir poveikis kokiom 10-12 val, aišku jei neįkišių nosies į dulkių debesį ar nestovėsiu prie lauko kur kombainas kulia smile.gif
Atsakyti