QUOTE(Laurita84 @ 2011 08 25, 12:59)
Tai mes prie Flixotide geriam irgi monkasta 4 mg
O negali but su visu siu vaistuku vartyojimu susijes padidejes plaukuotumas
Kazkaip idomiai man atrodo mergina su gaurais ant koju, ko seniau tikrai nebuvo
Ziuriu ir ant nugarytes ju kaip ir daugiau
Plaukuiotumo nelabai pastebejau, pukeliai yra, bet manau pas visus vaikus
QUOTE(plato @ 2011 08 29, 22:59)
Man gydytoja sakydavo paskutniniu metu duoti antialerginius sergant visom peršalimo ar kvėpavimo takų ligom. Nžn kaip ten veikia, tiksliau aiškino man, bet nemokėsiu paaiškint tikriausiai
nes pvz. maniškei astma prasidėjo po ilgo periodo prasirgtų ligų...
Nžn vis dar ką daryt leist į daržą neleist. įdomu būtų jūsų daugiau ,kad pasisakytų kaip elgsitės? Aišku daug kas pasirinkimo turbūt neturi palikt namie. Nžn jei jai nebuvo jokių db kosulių nei reiškinių astmos ar verta profilaktiškai rudenį vėl purkšti Flixotide?
Paejom i darzeli 2 dienas ir namie
Nebezinau nei ka daryt, atostogos be ligu buvo lygiai menuo, fantastika
Prasidejo sloga, aukletoja mane bande ramint kad tai ne liga, zinotu kad mums nuo tokios "neligos" iki didziausiu priepuoliu vienas zingsnis gal nesneketu...
QUOTE(Laurita84 @ 2011 09 01, 14:39)
Mes siandien po komisijos
Maziukei mano nustate lengva neigaluma
Gal kuri esat su tuo susidure, noreciau suzinoti kas tokiam vaikuciui prilauso, kazkokios pasalpos, lengvatos
Gausit neigalumo pasalpa 360 Lt. kas menesi, del darzelio nezinau bet lyg kompensuoja puse kainos, mums nera aktualu tai nesiaiskinau daugiau. O siaip mes nieko daugiau apart pinigeliu negaunam. Parasyk jei ka suzinosit daugiau
QUOTE(Vuke @ 2011 09 06, 17:35)
Duok Die kad tik tiek, mes ka tik po viruso - pagerejo tik po prednizolono, vel flixotidas
Vuke, o jums vis dar lengva forma? O prednezolonas kiek dienu buvo skirtas? As pagalvojau kad ir jus susirge pavartokit Zyrtek, jis antialerginis, bet veikimass toks, kad mazina paburkima, tad tinka ir pries astmos priepuolius.
|O kiek sikart jums skyre Flixotido? Pas kokia jus gydytoja lankotes? Man kazkaip idomus jusu gydymo planas