Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 11 tema

QUOTE(knielita @ 2011 08 12, 20:24)
Nenutraukinek sitaip vaistu, nes as pernai lygiai kaip tu sitaip dariau, viena kart per para purskiau tai is gydytojos tokios pylos gavau  verysad.gif  verysad.gif Iseinama is vaistu tikrai ne sitaip  schmoll.gif Pradzioj mazinama ju stiprumas ir iseinama per 2-3 men. tik  4u.gif
Mums sake kad galejo kazkiek ir toks nenormalus vaistu naudojimas itakoti tokia bukle, nes hormonai cia, juokaut nelabai galima su jais. gal geriau jus palaukit savo gydytojos ir zinai, abejoju ar jums rekomenduos mazinti vaistus, nes priepuoliai kartojasi, tikrai abejoju ar vaistus nuims g.gif  g.gif

Mes su vaistais, buvom pas gydytoja tikrai nerekomendavo nei mazint dozes nei juos nuimti visai. jau pernai prisibandziau pati su vaistais pasizaisti, norisi tiketis, kad ne mano ekspermentai pablogino bukle  verysad.gif  verysad.gif
prie juros buvom, laai geras oras pasitaike prisizaide, prisimaude vaikinukai, bet kosuliukai isliko  verysad.gif Matyt GERL, nors pati nebesuvokiu nuo ko verysad.gif Gydytoja sake nebekreipt demesio kol priepuolio nera, o as jau nebegaliu, fiksuoju kiekviena kosuliuka net pati to nenoredama doh.gif

Mums kazkaip atvirksciai pati gydytoja jau kelis kartus liepe nutraukt - ne tik kad sumazint, bet tiesiog nutraukt doh.gif tai va kazkaip nesinori man taip nutraukt, jau geriau pamazint. Gydytojai skambinsiuos, turbut nuvesim parodyt ir tada spresim ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 08 16, 11:33)
Mums kazkaip atvirksciai pati gydytoja jau kelis kartus liepe nutraukt - ne tik kad sumazint, bet tiesiog nutraukt doh.gif tai va kazkaip nesinori man taip nutraukt, jau geriau pamazint. Gydytojai skambinsiuos, turbut nuvesim parodyt ir tada spresim ka daryt.

Mums tai israse vaistuku trim menesiam, bet liepe daugmaz menesi pabut be vaistuku, kad galetu tikslius tyrimus padaryt unsure.gif Tai taip iseina, kad juos turiu staiga nutraukt, o ne palaipsniui doh.gif Jau musu oranzine pypke labai stipri yra, kaip dvieju metuku vaikui, tai su mazinamom dozem ilgai mazint turetumem, kol atsisakytumem unsure.gif

Jau buvau besidziaugianti, kad maziuke vasara istemps be priepoliuku, bet per paskutini menesi jau antra turejom verysad.gif Tikiuosi rugsejo viduryje galesim pasidaryt adenoidu operacija, gal visgi baigsis visos sitos bjaurios ligos rolleyes.gif

Labiausiai baiminuosi to, kad jau rugsejo 1 pradesim zygiuoti i darzeli, o ten kaip zinia bacilu miskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 08 16, 20:13)
Mums tai israse vaistuku trim menesiam, bet liepe daugmaz menesi pabut be vaistuku, kad galetu tikslius tyrimus padaryt unsure.gif Tai taip iseina, kad juos turiu staiga nutraukt, o ne palaipsniui doh.gif Jau musu oranzine pypke labai stipri yra, kaip dvieju metuku vaikui, tai su mazinamom dozem ilgai mazint turetumem, kol atsisakytumem unsure.gif

Jau buvau besidziaugianti, kad maziuke vasara istemps be priepoliuku, bet per paskutini menesi jau antra turejom verysad.gif Tikiuosi rugsejo viduryje galesim pasidaryt adenoidu operacija, gal visgi baigsis visos sitos bjaurios ligos rolleyes.gif

Labiausiai baiminuosi to, kad jau rugsejo 1 pradesim zygiuoti i darzeli, o ten kaip zinia bacilu miskai doh.gif

4u.gif baiminasi to dauguma musu. Mes svarstom, kad galbut neleisim i darzeli ir laikysim metus dar namie su aukle. O kokio stiprumo doze naudojat? Ir adenoidu operacija kodel tokiai maziukei darot g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 08 18, 14:01)
4u.gif  baiminasi to dauguma musu. Mes svarstom, kad galbut neleisim i darzeli ir laikysim metus dar namie su aukle. O kokio stiprumo doze naudojat? Ir adenoidu operacija kodel tokiai maziukei darot g.gif ???

Naudojam 125mg po du ipurskimus du kartus dienoje unsure.gif o adenoidu ir tonziliu apkarpymo operacija reiklainga, nes vaiaks esant slogai sunkiai prakvepuoja, jos taip uzburksta, kad lieka tik labai labai maziukas tarpelis gerklyteje doh.gif Cia man taip LOR ukiskai aiskino lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš lygiai taip pat bijau. Vis dar apmąstymuose leisti toliau į darželį ar ne. Prasirgo krūva sunkių ligų. Alergologė liepė nuo Rugsėjo vėl naudoti Fluxotide.db jau trečia savaitė nepurškiu ir nieko unsure.gif tfu tfu tfu. Padarė lopo mėginius aplinaki - nėra. Tai db ir mėtaus vest į darželį - nevest , purkšt - nepurkšt doh.gif
Atsakyti
bijau girtis, bet vasara sakyčiau visai nieko praėjo , o ir darželį lankyt pradėjom nuo birželio, tai iš viso galim užskaityti kaip didelėį pasiekimą, su tokiu retu sirgimu thumbup.gif
aš iš tikro labai norėjau, kad vasarą pradėtuem pratintis, nes stresas vaikui iš karto imuninė krenta, plius kolektyvas su visais tai virusais, tikrai vasarą jų mažiau... dabar iš privataus keliamės į valstybinį, tfu 3 k. bent mėneisuką dar be ligelių... kaip čia neprisikalbėjus rolleyes.gif
Atsakyti
nu ka, grizta ligoniukai. uzsnargliavo mano dickis. bet kol kas lyg be dusuliu. vakare vakar kosciot pradejo, isgere ciobreliu arbatos, palengvejo. aisku nakti liulys gerklen bego,tai ir vibrocilis i trasa nuejo. o dar mazius panasu, kad irgi brolio pedom seka. nuo dulkiu uzsiverkus istiko akys kaip pas kinieti per kelias minutes, santuoruos uzskyre vaistu ir paleido. loras sako, kad sloga tikrai alergine, tai keliausim rodytis.

nu bet vistiek, sakyciau vasara puse velnio. ir siaip, kai mazis pries 2 savaites uzkasciavo po vos ne pusmecio pertraukos, nu tai griekas pykt ir burbet. tik vat kaip musm vel iprast prie prasidedanciu ligu, kitas klausimas. nesergantys vaikai yra kaifas grynutelis.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 08 22, 23:56)
bijau girtis, bet vasara sakyčiau visai nieko praėjo , o ir darželį lankyt pradėjom nuo birželio, tai iš viso galim užskaityti kaip didelėį pasiekimą, su tokiu retu sirgimu  thumbup.gif
aš iš tikro labai norėjau, kad vasarą pradėtuem pratintis, nes stresas vaikui iš karto imuninė krenta, plius kolektyvas su visais tai virusais, tikrai vasarą jų mažiau... dabar iš privataus keliamės į valstybinį, tfu 3 k. bent mėneisuką dar be ligelių... kaip čia neprisikalbėjus  rolleyes.gif

Pas mus vasara irgi visai nieko, neskaitant vėjaraupių ir anginos, visa vasara praėjo ramiai, nors abu visą laiką ėjo į darželį.

Susiskambinau su LOR dėl adenoidų operacijos, tai liepė paskambinti 08-31. Tada paskirs laiką. Tikiuosi, kad nenusitemps labai toli ir spėsim šitą darbą atlikti iki sirgimų.

Gal kas žinote kiek laiko po operacijos vaikas turi pabūti namie?
Atsakyti
labuka 4u.gif lygoniukam 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na ir mes jau lygoniukai unsure.gif vasara praejo ramiai, nebuvo jokiu persalimo lygu, neskaitant kad zarnino vyrusiuka kazkoki buvom pasigave, o daugiau nieko thumbup.gif
o dbr va abu slogoja jau, ir Marciukas jau sianakt lojo, sausai unsure.gif daviau ventolino tai nurimo, mes snd kaip savaite be flixocido, tai galvoju jau laikas pradeti vel, nes bijau paumejimo g.gif unsure.gif snd ryte jau daviau bet tik viena ipurskima g.gif o Laura be kosuliu, matyt jai 3 men gydymas su flixocidu padejo, matysim kiek ilgai, o gal visam laikui jai jau nepasireiks ba g.gif thumbup.gif

po adenoidu operacijos mum sake saugoti gerklyte, sake kokia savaite buti namie, neit i darzeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2011 08 23, 12:43)
labuka 4u.gif  lygoniukam  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na ir mes jau lygoniukai  unsure.gif  vasara praejo ramiai, nebuvo jokiu persalimo lygu, neskaitant kad zarnino vyrusiuka kazkoki buvom pasigave, o daugiau nieko  thumbup.gif
o dbr va abu slogoja jau, ir Marciukas jau sianakt lojo, sausai  unsure.gif daviau ventolino tai nurimo, mes snd kaip savaite be flixocido, tai galvoju jau laikas pradeti vel, nes bijau paumejimo  g.gif  unsure.gif snd ryte jau daviau bet tik viena ipurskima  g.gif o Laura be kosuliu, matyt jai 3 men gydymas su flixocidu padejo, matysim kiek ilgai, o gal visam laikui jai jau nepasireiks ba  g.gif  thumbup.gif

po adenoidu operacijos mum sake saugoti gerklyte, sake kokia savaite buti namie, neit i darzeli  4u.gif

Sveikatos.
Dėkui, žinosiu kiek laiko reikės ištaikyti, nes man su darbais reikia labai derintis. O operaciją reikia būtinai padaryti. Jei paskirtų rugsėjo pirmom dienom, man labai tiktų, kitu atveju reikės laukti spalio. doh.gif
Kai paskambinsiu, derinsimės su gydytoja tvarkaraščius.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2011 08 23, 13:47)
Sveikatos.
Dėkui, žinosiu kiek laiko reikės ištaikyti, nes man su darbais reikia labai derintis. O operaciją reikia būtinai padaryti. Jei paskirtų rugsėjo pirmom dienom, man labai tiktų, kitu atveju reikės laukti spalio.  doh.gif
Kai paskambinsiu, derinsimės su gydytoja tvarkaraščius..  doh.gif  lotuliukas.gif

zinok pasitaisysiu, dvi savaites 4u.gif , matai mb buvo su Marciuku, tai as va ir suklaidinau tave, dvi nes kad nepagautu kokio vurusiuko, nes zaizda kaip ir dar svieze bus 4u.gif kazkaip ten reiks ir valgerasti priderinti, neduoti kepinto, kad nesuerzinti gerklytes, na jum ten paaiskins viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2011 08 23, 12:52)
zinok pasitaisysiu, dvi savaites  4u.gif , matai mb buvo su Marciuku, tai as va ir suklaidinau tave, dvi nes kad nepagautu kokio vurusiuko, nes zaizda kaip ir dar svieze bus 4u.gif  kazkaip ten reiks ir valgerasti priderinti, neduoti kepinto, kad nesuerzinti gerklytes, na jum ten paaiskins viska  4u.gif

Taip dvi savaites namie, o geriausia visas menesis be jokiu ligu doh.gif As saviski laikiau po operacijos menesi namie, o tik tada isleidau i darzeli unsure.gif

Tiesa, vaiku gydytoja man paporino, jei guliesi su mazu vaiku i sanatorija tevui ar mamai nepriklauso biuletenis, cia tiesa?
Atsakyti