Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 11 tema

Jungiuosi ir aš į jūsų pokalbius, pripažino ir mums šią ligą, vartojam Flixotide, man tai baisu,kad tokius vaistus tenka vartoti, bet būklės kritiškumas buvo baisiau aišku. sad.gif Noriiu paklausti kaip dėl šalutinio poveikio šių vaistų? Ar pasireiškia kokie? unsure.gif Ir dar iš natūralių imuniteto striprinimo būdų ar naudojat kas Fohow kompanijos papildus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 09 liepos 2011 - 08:36
QUOTE(kristinuv @ 2011 07 07, 08:38)
Dar noreciau pasiteirauti labiau patyrusiu mamyciu. mano vyresniam vaikui, dabar jam 4metai, buvo diagnozuotas astminis bronchitas gal pries pora metu. sirgdavo ir sirgdavo, i menesi po karta, tai tikrai. Nuvedziau pas homeopate, apziurejo foliniu metodu, paskyre zirniukus, vaikas virs 6 menesiu nuo gruodzio menesio iki liepos pradzios neturejo jokiu spazmu, jei sirgdavo, nepereidavo i astma nei karto.
ir stai jau girdziu ta baisuji kvepavima.
Homeopate buvo minejus, kad jos zirniukus reikia pagerti blokais kelis kart i metus, mes sugerem tik viena karta apie 1,5 menesio. tai galvoju ar cia tie zirniukai padejo, kad tiek ilgai nebuvo priepuoliu, ar tiesiog sutapimas.
galvoju vel pas ja nueiti pasitarti.
gal kuri turite savo nuomone?
aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nepaguosiu, nes mums zirniai is viso kol kas jokio poveikio nerodo, nors nuo kovo israsyti. Kokius jus naudojote? Ir dar Tartaphedreel yra tokie lasiukai - mums jie atvirksciai blogina padeti, bent jau man taip atrodo.

QUOTE(plato @ 2011 07 09, 09:36)
Jungiuosi ir aš į jūsų pokalbius, pripažino ir mums šią ligą, vartojam Flixotide, man tai baisu,kad tokius vaistus tenka vartoti, bet būklės kritiškumas buvo baisiau aišku. sad.gif Noriiu paklausti kaip dėl šalutinio poveikio šių vaistų? Ar pasireiškia kokie? unsure.gif Ir dar iš natūralių imuniteto striprinimo būdų ar naudojat kas Fohow kompanijos papildus?

Ir mums baisu...nezinau ar salutinis, bet musu panai zandai nuo hormonu raitosi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytės.Gal ne į temą,bet mano sūnelis turi alergiją dulkių erkutėms.Parsisiunčiau iš DE antialerginę pagalvę ir ne tą dydį paėmiau,tai galėčiau perleisti.Pagalvę galima skalbti 95 laipsnių temperatūroje,labai kokybiška,BRINKHAUS ,dydis 40*80,norėčiau tik savo pinigėlius atgauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2011 07 09, 08:36)

maniskiui salutiniu kazkokiu nelenda. o del tu Fohow, koleges vienas is anuku atsminukas, gerai jie situs (keliu rusiu berods net), nepasakyciau, kad serga maziau ar lengviau. bent jau man toks ispudis, gris is atostogu, uzklausiu.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 07 11, 14:29)
Nepaguosiu, nes mums zirniai is viso kol kas jokio poveikio nerodo, nors nuo kovo israsyti. Kokius jus naudojote? Ir dar Tartaphedreel yra tokie lasiukai - mums jie atvirksciai blogina padeti, bent jau man taip atrodo.
Ir mums baisu...nezinau ar salutinis, bet musu panai zandai nuo hormonu raitosi unsure.gif

Čia taip suprasti,kad stambėja? unsure.gif

QUOTE(Tinka @ 2011 07 12, 14:09)
maniskiui salutiniu kazkokiu nelenda. o del tu Fohow, koleges vienas is anuku atsminukas, gerai jie situs (keliu rusiu berods net), nepasakyciau, kad serga maziau ar lengviau. bent jau man toks ispudis, gris is atostogu, uzklausiu.

Būtų įdomu sužinot kaip atsiliepimai. Aš jau nebežinau ko griebtis, kai alergiška tai negali jokių vitaminų gerti, neįsivaizduoju kaip tą imunitetą sustiprinti.
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2011 07 12, 23:04)
Būtų įdomu sužinot kaip atsiliepimai. Aš jau nebežinau ko griebtis, kai alergiška tai negali jokių vitaminų gerti, neįsivaizduoju kaip tą imunitetą sustiprinti.

nu su tuo stiprinimu. mes saviskiui dabar duodam elementaru vitamina c. paprasta, be jokiu dazikliu ir pan. bet duodam ne del imuniteto, o nors kiek apetita paskatint. nes nu needa totaliai.
alergologe buvo paskyrus eziuole ir bereso lasus.
nezinau, ar veikia ir kaip veikia. bet manieji abudu pamainom prasirgo nuo lapkricio iki vasario. kai vitaminus gere. o tada pasveiko (finalas buvo santoruose po 9 paru tempos), ir iki geguzes ramuma, kai apsibraizius islindo roze. ir va dabar iki joniniu prieluolio viskas buvo ok. nors nieko negirdem visiskai.
slogos buvo, bet tokios, kad reiktu vaistu, nebuvo. issipucia ir valio. darzelio nepraleido nei kiek abudu.
Atsakyti
o mums man rodos nuvažiavimas prie jūros keliom dienom labai teigiamai suveikė, ir daugiau ne mėnesė prabuvom sveiki, abu vaikai. anksčiau irgi kiek pamenu, nuvažiuoji porie jūros, ir jokių slogų kelis mėn.
o dabar vėl lenda visokios nesąmonės, pasirgom, tada vėl pasirgom, ir dabar nesuprasi, kosuliai, slogos, laukiu nesulaukiu patostogų, važiuosim ilgiau prie jūros pasibūt, tikiuosi pasisemsim sveikatos ilgesniam laikui.
Atsakyti
o kazin Roto virusiukas neisauks mum paumejimo BA g.gif as taip tikiuosi kad ne unsure.gif vyresnelis dbr su temperatura nuo snd ryto jau antra karta pakilo 38,4, ir viduriuoja, na lezuvis demetas kaip ir pries visas lygas mum buna, o kosuliu dar nesigirdi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2011 07 13, 00:04)

Stambejam, nors sako, kad nuo purskiamo neturetu buti tokio poveikio, bet manoji per 2 men pasitaise konkreciai.

Klausimas, kai praeina paumejimas, ar jums islieka kosuliai? Nes pvz mums lyg ir nieko nebera, bet pvz uzpraeita nakti kosejom gal valanda, sia nakti nieko, o daba pietu atsigulus dar pakosejo...ir nesuprantu, ka cia daryt.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 07 13, 13:56)
Stambejam, nors sako, kad nuo purskiamo neturetu buti tokio poveikio, bet manoji per 2 men pasitaise konkreciai.

Klausimas, kai praeina paumejimas, ar jums islieka kosuliai? Nes pvz mums lyg ir nieko nebera, bet pvz uzpraeita nakti kosejom gal valanda, sia nakti nieko, o daba pietu atsigulus dar pakosejo...ir nesuprantu, ka cia daryt.

džiaugiuos, kad jums gerėja 4u.gif gal nebereiks jkau ilgai vartot, susitvarkysit su šalutiniu poveikiu...
banguotai žinok su tais kosuliais, kai suvaldai. jei vėl virusai - ligos, ir vėl grąžina, tik klausimas kaip ilgam. arba jei ramus laikotarpis , tai kadangi mūsų panašu alerginė, tai būna tokių vienkartinių užsikosėjimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 13 liepos 2011 - 23:30
Galva guldau, kad nuo tų hormonų vaikai linkę stambėt. Pvz maniškis tikrai turi tą polinki. Pusmeti negauna tų hormonu ir svoris sustojo ant vietos, pet kas priaugę tas nemažėja. Man tai skaudi tema, nežinau kaip ji priims vaikai mokykloje. Šiais metais pradės eit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 07 16, 09:15)
Galva guldau, kad nuo tų hormonų vaikai linkę stambėt. Pvz maniškis tikrai turi tą polinki. Pusmeti negauna tų hormonu ir svoris sustojo ant vietos, pet kas priaugę tas nemažėja. Man tai skaudi tema, nežinau kaip ji priims vaikai mokykloje. Šiais metais pradės eit doh.gif

nu o as priesingai sakyciau, nieko jie neveikia. jei vaikas linkes pilneti, tuomet galbut, bet tokio polinkio neturinciam tikrai ner jokio efekto.
maniskis kaip buvo ties 16-17 kg riba, taip ir balansuoja. itakos jokios sitoj vietoj nera maniskiui. man svajone, kad iki mokyklos nors 20 kg pasiektu kitamet.
matyt kiekvienam vaikui individualu. ir jei linkes turet virsvorio, tai bile kokie hormoniniai isikisimai ta paskatina tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 16 liepos 2011 - 15:43