Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Siberica @ 2011 05 12, 20:54)
Aš tik pirmą tomą baigiu skaityti,ir aš lietuvišką naują leidimą skaitau,nors moku rusiškai puikiai,bet skaityt rūsų kalba man sunku. biggrin.gif bet kiek aš knygų noriu perskaityt,kad šakės,gal vien sąraše apie 20,o taip dar mintyse.. smile.gif Beja gal prieš 1,5sav.perskaičiau RICHARDO BACHO "DŽONATAS LIVINGSTONAS ŽUVĖDRA",bet ją skaičiau rusiškai,tai vat ji man dar lengvai susiskaitė. Įdomi laba

20 tongue.gif Pas mane į norimų perskaityti sąrašą suknyga.lt įtrauktos 425 knygos. Aišku, tai tikrai nereiškia, kad visas jas perskaitysiu. Ne visas gausiu, ne visos ir patiks. Iki kai kurių dėl laiko stokos net neprieisiu. Bet norai va tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 05 12, 18:16)
Sveikos, taigi šiandien nuėjau į Čekuolio paskaitą.. tai super pavaro jis.. taip įdomiai pakalbėjo..  thumbup.gif  beje pabaigoje apie savo naują knygą užsiminė .. kad kai bus sekančiai metais knygų mugė.. naujoji knyga jau gulės ant stalo  thumbup.gif  ai beje sakė bus  humoro , kronikos ir kelionių vadovas jo ketvirtoje knygoje  rolleyes.gif

Valio. thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Vieną dieną buvau bibliotekoje, tai pasiėmiau rezervuotą Paasilinnos "Kaukiantį malūnininką". Jau taip norėjosi knygą į rankas paimt, bet laiką atimdavo kiti dalykai. Šįvakar kaip tik ir imsiuos to malonumo. wub.gif
O kalbant apie klasiką, tai aš kartais vasarą paimu į rankas kažką sunkesnio. Per vienos vasaros karščius taip gerai man "Meistras ir Margarita" susiskaitė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 12, 19:47)
siandien troleibuse maciau vaikinas Dostojevski skaito - kaip grazu  man buvo  biggrin.gif

Aš visada atkreipiu dėmesį į skaitančius troleibuse ar kur vaikinus, nes vistik mažiau jie skaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 12, 23:11)
20 tongue.gif  Pas mane į norimų perskaityti sąrašą suknyga.lt įtrauktos 425 knygos. Aišku, tai tikrai nereiškia, kad visas jas perskaitysiu. Ne visas gausiu, ne visos ir patiks. Iki kai kurių dėl laiko stokos net neprieisiu. Bet norai va tokie smile.gif

Gerai, kad yra iš ko rinktis thumbup.gif Mano norai irgi dideli, nepasiduodantys jokiems laiko stokos suvaržymams ax.gif
Atsakyti
As vakar toliau skaiciau D. du Maurier apsakymus. Kokie faini bigsmile.gif Ot patinka man ta jos detektyvine mistika. Perskaiciau mazdaug puse "Be priezasties" ar pan. pavadinimu g.gif - miegas uzlauze, tai nebepabaigiau, nu bet ziauriai idomu, kas ten toliau bus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 13 gegužės 2011 - 09:23
Panos, gal pazistat megstanciu skaityt vyresniu zmoniu? Paplatinkit, ka? 4u.gif

Visus SENJORUS - knygų mylėtojus kviečiame susitikti knygynėlyje adresu:
PYLIMO G. 38/1, Vilnius.
- pabendrausime, padiskutuosime apie knygas; įsteigsime senjorų klubą!
...
Renkamės ketvirtadienį, gegužės 19 D. 13 val.

(priešais vingrių stotelę; didelė raudona iškaba: KNYGOS, DOVANOS, RENGINIAI).

Vaišinsime kava nemokamai! Iki susitikimo!
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 13, 09:22)
As vakar toliau skaiciau D. du Maurier apsakymus. Kokie faini bigsmile.gif Ot patinka man ta jos detektyvine mistika. Perskaiciau mazdaug puse "Be priezasties" ar pan. pavadinimu  g.gif - miegas uzlauze, tai nebepabaigiau, nu bet ziauriai idomu, kas ten toliau bus bigsmile.gif

O kur toks jos apsakymas yra itraukatas,i kuria knyga? ar tu anglu kalba skaitai ?
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 05 13, 11:12)
O kur toks jos apsakymas yra itraukatas,i kuria knyga? ar tu anglu kalba skaitai ?

Apsakymu rinkinys "Pauksciai" 4u.gif

Skaitau lietuviskai, 1992 metu leidimo mirksiukas.gif

http://www.virtualus...morje-pauksciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 13 gegužės 2011 - 10:15
QUOTE(Aguonytė @ 2011 05 12, 18:16)
Sveikos, taigi šiandien nuėjau į Čekuolio paskaitą.. tai super pavaro jis.. taip įdomiai pakalbėjo..  thumbup.gif  beje pabaigoje apie savo naują knygą užsiminė .. kad kai bus sekančiai metais knygų mugė.. naujoji knyga jau gulės ant stalo  thumbup.gif  ai beje sakė bus  humoro , kronikos ir kelionių vadovas jo ketvirtoje knygoje  rolleyes.gif

Sveikos drinks_cheers.gif bigsmile.gif a kur cia buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 05 13, 12:03)
Sveikos  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif a kur cia buvo?  bigsmile.gif

Sveikia ,senokai mačiau tave forume jau ax.gif pas mus universitete 4u.gif
Na geras.. laimėjau knygą.. ir net nemačiau doh.gif lotuliukas.gif
laimikis
Sinkleris Luisas ,, Erousmitas'' blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 13 gegužės 2011 - 11:15
QUOTE(Aguonytė @ 2011 05 13, 12:09)
Sveikia ,senokai mačiau tave forume jau  ax.gif  pas mus universitete  4u.gif