šiandien gal net pavyks truputį paskaityti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 10, 21:48)
Na ir palyginai - kaip ... su pirštu Prancūzų kalba pati gražiausia! (gerai, antra pagal gražumą po italų )
ne, pirmoj- ispanų
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 10, 23:20)
Beje, jei vėluoju bibliotekai knygas grąžinti jau gerą mėn., neužbauduos manęs? Nesu niekad gavus baudos, bet tiek vėlavus gal irgi nesu
na, kaip kur. Pvz. toj, į kurią aš einu, pavėlavus skaičiuojami 5 ct už vieną knygą dienai. Manau, Vilniuj irgi turėtų būti panašiai.
Šiaip nesu mokėjusi niekada, bet girdėjau, kaip kažkas mokėjo net nebe kelis litus, o dešimtimis ai, bet ir gerai- juk už tuos pinigus knygas perka.
QUOTE(kiršė @ 2011 05 11, 09:49)
Beje, klausiau šiandien per Labą rytą knygų apžvalgą ir sudomino viena naujiena. Gal kuri jau girdėjot apie Padermę?
sudominai
QUOTE(Pajauta @ 2011 05 11, 13:56)
Sveikos
Vakar tvarkydamasi Eoroviziją žiūrėjau, tai vakare beveik nieko nepaskaičiau
Šaunuolė Evelina, pateko į finalą. Aš tai tikėjausi, kad pateks, nes iš bumčikų išsiskyrė tikrai.O ir daina graži, geras atlikimas , be jokių jau nusibodusių vikrutasų,šokių konkursų.
Vakar tvarkydamasi Eoroviziją žiūrėjau, tai vakare beveik nieko nepaskaičiau
Šaunuolė Evelina, pateko į finalą. Aš tai tikėjausi, kad pateks, nes iš bumčikų išsiskyrė tikrai.O ir daina graži, geras atlikimas , be jokių jau nusibodusių vikrutasų,šokių konkursų.
aš irgi žiūrėjau. Jau toks prastas pusfinalis O dėl Evelinos smagu. Plius, galima paneigti, kad daugiausia kaimynai balsuoja. Juk nei latvių, nei estų, nei ukrainos nebuvo tiesa, man šių metų Lenos daina labai patinka (kitaip nei praeitų).