Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

sveikos smile.gif

šiandien gal net pavyks truputį paskaityti thumbup.gif

QUOTE(caralaite @ 2011 05 10, 21:48)
Na ir palyginai - kaip ... su pirštu biggrin.gif Prancūzų kalba pati gražiausia! (gerai, antra pagal gražumą po italų smile.gif)

ne, pirmoj- ispanų wub.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 10, 23:20)
Beje, jei vėluoju bibliotekai knygas grąžinti jau gerą mėn., neužbauduos manęs? Nesu niekad gavus baudos, bet tiek vėlavus gal irgi nesu  rolleyes.gif

na, kaip kur. Pvz. toj, į kurią aš einu, pavėlavus skaičiuojami 5 ct už vieną knygą dienai. Manau, Vilniuj irgi turėtų būti panašiai.
Šiaip nesu mokėjusi niekada, bet girdėjau, kaip kažkas mokėjo net nebe kelis litus, o dešimtimis ax.gif ai, bet ir gerai- juk už tuos pinigus knygas perka.

QUOTE(kiršė @ 2011 05 11, 09:49)
Beje, klausiau šiandien per Labą rytą knygų apžvalgą ir sudomino viena naujiena. Gal kuri jau girdėjot apie Padermęg.gif 

sudominai bigsmile.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 05 11, 13:56)
Sveikos
    Vakar  tvarkydamasi Eoroviziją žiūrėjau, tai vakare beveik nieko nepaskaičiau doh.gif
Šaunuolė Evelina, pateko į finalą.  Aš tai tikėjausi, kad pateks, nes iš bumčikų išsiskyrė tikrai.O ir daina  graži, geras atlikimas , be jokių jau nusibodusių vikrutasų,šokių konkursų.

aš irgi žiūrėjau. Jau toks prastas pusfinalis doh.gif O dėl Evelinos smagu. thumbup.gif Plius, galima paneigti, kad daugiausia kaimynai balsuoja. Juk nei latvių, nei estų, nei ukrainos nebuvo ax.gif tiesa, man šių metų Lenos daina labai patinka wub.gif (kitaip nei praeitų).
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2011 05 11, 13:47)
Nieko gero. Dar vienas P.Coelho  pomidorai2.gif . Beveik. Tiesa, žalioj jaunystėj buvo sužavėjęs.

lotuliukas.gif Oi, aciu labai, kad pasisakei - tikrai nejamsiu tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 11, 15:14)
user posted image 

O, šitą mes irgi neseniai gavom, varčiau, bet manęs nesužavėjo schmoll.gif
QUOTE(shiaudine @ 2011 05 11, 15:37)
Man irgi patinka skaityti einant  biggrin.gif Netgi dardančiu troleibusu skaitau, kol nepradeda akys ašaroti arba per kratymą nepavyksta skaityti  ax.gif

Ojej, į stulpą juk atsitrenkti galima lotuliukas.gif
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 11, 16:24)
na, kaip kur. Pvz. toj, į kurią aš einu, pavėlavus skaičiuojami 5 ct už vieną knygą dienai. Manau, Vilniuj irgi turėtų būti panašiai.

doh.gif jei ir man skaičiuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 gegužės 2011 - 19:16
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 11, 18:16)
O, šitą mes irgi neseniai gavom, varčiau, bet manęs nesužavėjo  schmoll.gif

skonio reikalas juk, aš skaičiau jos apsakymus rusų kalba, man patiko smile.gif
Atsakyti
Tiesa, kad nereiktų sunkios knygos tampytis, įsimečiau į rankinuką Jauno žmogaus memuarus ir pirmyn - atgal į darbą važiuodama paskaičiau, visai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
O as pradejau D. du Maurier Paukscius - labai patinka. Mistine tokia, itampa bent jau kol kas meistriskai kuriama. Bet visai neprimena man kitu sios autores kuriniu g.gif Labiau S. Kinga.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 11, 14:01)
Tiesa, man iškylo dar toks klausimas, gal kas atsakysit. Ar knyga "Pienių vynas" neturi kartais panašumo į Harris knygas ("Gervuogių vynas", "Penki ketvirčiai apelsino"). Nes va pagal anotaciją panašumų lyg ir randu, o įdomu, kaip skaitant? Ray Bradbury pati dar nieko nesu skaičiusi.

schmoll.gif Man visai nepanašu.
Atsakyti
"Netrukus laukiama dar vieno popieriaus pabrangimo. Dauguma jo rūšių turėtų brangti apie dešimtadalį. Spaudininkai sako, kad tai atsilieps ir spaudinių kainai."

kiek galima....

as, zinokite, pradejau Kauku draustini skaityt biggrin.gif iki siol nieko is fantastikos neteko - tai keistas toks jausmas. kaip pasaka skaitau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 12 gegužės 2011 - 07:28
Sveikutes smile.gif as visdar su Levu Tolstojum,niekaip negalejau vakar paskaityt,nes maziu mygdyt reikejo iki 11h.. ax.gif bet jau mazai liko jos man skaityt. Paskui jamsiu Wassmo ''TORA'' pirma dali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 05 12, 10:02)
Sveikutes smile.gif as visdar su Levu Tolstojum,niekaip negalejau vakar paskaityt,nes maziu mygdyt reikejo iki 11h.. ax.gif bet jau mazai liko jos man skaityt. Paskui jamsiu Wassmo ''TORA'' pirma dali  bigsmile.gif

Tai visus tomus jau baigi skaityti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2011 05 11, 15:51)
Nežinau ar į šitą temą rašau, bet gal man padėsit. Noriu močiutei gimtadienio proga nupirkti eilėraščių knygą, jai labai patinka poezija, deja, nežinau kokie būtent rašytojai jai patinka. Norėčiau kažką iš šiuolaikiškų, nes iš senesnių bijau, kad nebūtų skaičiusi. Dabar ji vis per kokias šventes deklamuoja eilėraščius apie jaunystę, bet jie visada ją pravirkdo, nes jaunystė pas ją senai jau prabėgo. Norėčiau kažkokių eilėraščių knygos, kurie atvirkščiai ją džiugintų, na kad būtų kažkokie linksmi, o nesukeliantys depresiją. Gal galėsit man kažką parekomenduot?

Gal mociutei patiktų Nejoles Laukavičienės kūryba? 4u.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(LEEja @ 2011 05 12, 07:15)
as, zinokite, pradejau Kauku draustini skaityt biggrin.gif iki siol nieko is fantastikos neteko - tai keistas toks jausmas. kaip pasaka skaitau smile.gif

Vis ruošiuosi šitą skaityt, jau kuris laikas ieškau bibliotekoj, bet vis kitas knygas pasiimu...
Parašyk, kaip toliau patiks.

Atsakyti