Sveikos
Vakar tvarkydamasi Eoroviziją žiūrėjau, tai vakare beveik nieko nepaskaičiau
Šaunuolė Evelina, pateko į finalą. Aš tai tikėjausi, kad pateks, nes iš bumčikų išsiskyrė tikrai.O ir daina graži, geras atlikimas , be jokių jau nusibodusių vikrutasų,šokių konkursų.
QUOTE(Masako @ 2011 05 09, 22:40)
caralaite, Pajauta, jusu knygos saugiai ilsisi Pylimo g. Prasau uzeiti, jei netoliese busit. Jei manes nebus, Aistule perduos
Gerai, gerai
QUOTE(Mona187 @ 2011 05 09, 22:52)
Tada dar gal pasakytumėt kas porą žodžių apie šias knygas:
A. Fadejevas [b]Jaunoji gvardija; [/B]Šachmatų miesto kvadratai? Pastaroji kaip?
Šitas gali užsimerkus drąsiai mesti šiukšliadėžėn, arba prakurams panaudoti.
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 09, 22:56)
Mona, o iš kur citatas ėmei?
Na ar ne perdaug nori žinoti iš kur?

Vat iš pajautos citatų "lobyno"
O jei rimtai tai gal svarbiau ne iš kur, o kieno tos citatos

, nors man būtų visai įdomu iš kokio kūrinio paimta citata, jeigu paimta iš kūrinio, o ne šiaip kokio įvykio, renginio ar paskaitos metu ištarta skambi frazė.
Patenkinu tavo smalsumą Pirmoji citata yra Edvardo Nortono, rasta vienoje iš Robino Šarmos knygų . O trečioji yra A.Einšteino. Šitos tai nežinau iš kur? Tikrai ne iš jo realiatyvumo teorijos
QUOTE(Biancca @ 2011 05 09, 23:02)
Registruojuosi su
Coetzee "Maiklo K gyvenimas ir laikai".
Kieta knyga!
Jau seniai ją perskaičiau.Ši knyga man labai patiko.Dar dabar atsimenu kaip jis su motinos kaulais keliavo,slapstėsi.Pagalvojau, kad vis tik norėčiau dar kartą ją paskaityti.
O rusiškai dar turiu šio autoriaus šią knygą
http://www.ozon.ru/c...ail/id/4531027/
Autorius toks keistuolis buvo
Ingėnai, tai jei patiko U.Eco, tai gal dar tau įdėti "Paslaptingoji karalienės Loanos šviesa"
Papildyta:
Shusha o tu meete būsi? Šagrenės odos dar nepradėjau.