Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

Panos, o negirdejot/ neskaitet R. Bacho "Vienas"? Visai pigiai turim.

Dar galvoju, gal nusipirkti amerikieciu apysaku rinkini - visai papigiai bigsmile.gif

Taip pat ir indu apysakos. Niekas nenorit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2011 05 11, 11:03)
quote=kiršė,2011 05 11, 10:41
Manau, priklauso nuo to, kur važiuosi. Pvz., aš jei važiuočiau į Prancūziją, rinkčiausi Metus Provanse, 5 ketvirčius apelsino, Vieneri metai mėšle ir pan.
Jei į Italiją, Graikiją, Ispaniją ar pan. ieškočiau kokio lengvesnio turinio knygų, atspindinčių būtent tos šalies kultūrą, žmones, atmosferą, valgius  ax.gif

Važiuoju į Ispaniją, Prancūziją, Šveicariją  4u.gif  Pasiimsiu gal Metus Provanse  ax.gif ir dar kažko paieškosiu

Ačiū

Man tai ji nuobodi labai ax.gif ,bet skonio reikalas zinoma...
patarciau imtis dar viena kokia,kad nebutu taip,jog jei nepatiks,tai neturesi isvis ka skaityti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 05 11, 09:41)
Manau, priklauso nuo to, kur važiuosi. Pvz., aš jei važiuočiau į Prancūziją, rinkčiausi Metus Provanse, 5 ketvirčius apelsino, Vieneri metai mėšle ir pan.
Jei į Italiją, Graikiją, Ispaniją ar pan. ieškočiau kokio lengvesnio turinio knygų, atspindinčių būtent tos šalies kultūrą, žmones, atmosferą, valgius  ax.gif

Aš irgi siūlyčiau "Metai Provanse" drinks_cheers.gif
"Penki ketvirčiai apelsino" visgi atostogoms gal perliūdna. Jau geriau tuomet tos pačios autorės "Gervuogių vynas" (kur kas jaukesnė) arba "Obuolių sėklų skonis".
"Vieneri metai mėšle" irgi visai tiktų.
Bent jau aš turbūt tokioje kelionėje norėčiau skaityti kažką linksmo arba jaukaus.

QUOTE(luiziana @ 2011 05 11, 12:18)
Man tai ji nuobodi labai ax.gif ,bet skonio reikalas zinoma...
patarciau imtis dar viena kokia,kad nebutu taip,jog jei nepatiks,tai neturesi isvis ka skaityti wink.gif

Pagal Heruko pavardintas knygas spėju, kad jai "Metai Provanse" turėtų lyg ir patikti.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 11, 12:05)
Panos, o negirdejot/ neskaitet R. Bacho "Vienas"? Visai pigiai turim.

Dar galvoju, gal nusipirkti amerikieciu apysaku rinkini - visai papigiai bigsmile.gif

Taip pat ir indu apysakos. Niekas nenorit? bigsmile.gif

Nieko gero. Dar vienas P.Coelho pomidorai2.gif . Beveik. Tiesa, žalioj jaunystėj buvo sužavėjęs.
Atsakyti
Sveikos
Vakar tvarkydamasi Eoroviziją žiūrėjau, tai vakare beveik nieko nepaskaičiau doh.gif
Šaunuolė Evelina, pateko į finalą. Aš tai tikėjausi, kad pateks, nes iš bumčikų išsiskyrė tikrai.O ir daina graži, geras atlikimas , be jokių jau nusibodusių vikrutasų,šokių konkursų.

QUOTE(Masako @ 2011 05 09, 22:40)
caralaite, Pajauta, jusu knygos saugiai ilsisi Pylimo g. Prasau uzeiti, jei netoliese busit. Jei manes nebus, Aistule perduos  mirksiukas.gif 4u.gif

Gerai, gerai mirksiukas.gif

QUOTE(Mona187 @ 2011 05 09, 22:52)
Tada dar gal pasakytumėt kas porą žodžių apie šias knygas:
A. Fadejevas [b]Jaunoji gvardija; [/B]Šachmatų miesto kvadratai? Pastaroji kaip?

Šitas gali užsimerkus drąsiai mesti šiukšliadėžėn, arba prakurams panaudoti. 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 09, 22:56)

Mona, o iš kur citatas ėmei?  biggrin.gif

Na ar ne perdaug nori žinoti iš kur? tongue.gif Vat iš pajautos citatų "lobyno" biggrin.gif
O jei rimtai tai gal svarbiau ne iš kur, o kieno tos citatos g.gif , nors man būtų visai įdomu iš kokio kūrinio paimta citata, jeigu paimta iš kūrinio, o ne šiaip kokio įvykio, renginio ar paskaitos metu ištarta skambi frazė.

Patenkinu tavo smalsumą Pirmoji citata yra Edvardo Nortono, rasta vienoje iš Robino Šarmos knygų . O trečioji yra A.Einšteino. Šitos tai nežinau iš kur? Tikrai ne iš jo realiatyvumo teorijos lotuliukas.gif
smile.gif
QUOTE(Biancca @ 2011 05 09, 23:02)

Registruojuosi su Coetzee "Maiklo K gyvenimas ir laikai". Kieta knyga! cool.gif

Jau seniai ją perskaičiau.Ši knyga man labai patiko.Dar dabar atsimenu kaip jis su motinos kaulais keliavo,slapstėsi.Pagalvojau, kad vis tik norėčiau dar kartą ją paskaityti.
O rusiškai dar turiu šio autoriaus šią knygą
http://www.ozon.ru/c...ail/id/4531027/
Autorius toks keistuolis buvo smile.gif

Ingėnai, tai jei patiko U.Eco, tai gal dar tau įdėti "Paslaptingoji karalienės Loanos šviesa" ax.gif
Papildyta:
Shusha o tu meete būsi? Šagrenės odos dar nepradėjau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 05 11, 12:56)
Ingėnai, tai jei patiko U.Eco, tai gal dar tau įdėti "Paslaptingoji karalienės Loanos šviesa" ax.gif

Ačiū už pasiūlymą, bet šįkart Eco dar nedėk blush2.gif Paliksiu tai kitiems kartams. Nes vasara gi artėja, rimtesnėmis knygomis apsikrauti nesinori blush2.gif

Tiesa, man iškylo dar toks klausimas, gal kas atsakysit. Ar knyga "Pienių vynas" neturi kartais panašumo į Harris knygas ("Gervuogių vynas", "Penki ketvirčiai apelsino"). Nes va pagal anotaciją panašumų lyg ir randu, o įdomu, kaip skaitant? Ray Bradbury pati dar nieko nesu skaičiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 gegužės 2011 - 13:05
Ingėnai,tu kartais vakar Šiauliuose nebuvai?Labai panašią į tave mačiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 11, 13:11)
Ingėnai,tu kartais vakar Šiauliuose nebuvai?Labai panašią į tave mačiau. blush2.gif

Bijau, kad ne lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2011 05 11, 11:18)
O tu neturi galimybės prasitęsti internetu grąžinimo termino? Pabandyk, tau patiks.  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Jau buvo tęsta, neleidža schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vėl pradėjau vaikščiojant skaityti doh.gif Pamenu, kad nemažai atsiliepimų buvo apie tai, kad 'Pameistrys' yra daug silpnesnė už 'Chirurgas'. Kol kas to pasakyti negaliu, nes 'Chirurgas' pradžioje man skaitėsi gana vangiai ir nuobodžiai, o va 'Pameistrys' visai priešingai, knygos negaliu paleisti. Bet kadangi visą laisvą laiką skiriu mokslams, tai skaitymą derinu paraleliai su kitais darbais, pvz, vaiko maitinimu, vaikščiojimu, valgymu ir pan biggrin.gif

Tiesa, laiko stygius ir šviesos greičiu artėjanti sesija, nenumalšino pirkimo manijos, ir šiandiena įsigijau štai šias knygas:
user posted image user posted image
Atsakyti
Man irgi patinka skaityti einant biggrin.gif Netgi dardančiu troleibusu skaitau, kol nepradeda akys ašaroti arba per kratymą nepavyksta skaityti ax.gif
Atsakyti
Nežinau ar į šitą temą rašau, bet gal man padėsit. Noriu močiutei gimtadienio proga nupirkti eilėraščių knygą, jai labai patinka poezija, deja, nežinau kokie būtent rašytojai jai patinka. Norėčiau kažką iš šiuolaikiškų, nes iš senesnių bijau, kad nebūtų skaičiusi. Dabar ji vis per kokias šventes deklamuoja eilėraščius apie jaunystę, bet jie visada ją pravirkdo, nes jaunystė pas ją senai jau prabėgo. Norėčiau kažkokių eilėraščių knygos, kurie atvirkščiai ją džiugintų, na kad būtų kažkokie linksmi, o nesukeliantys depresiją. Gal galėsit man kažką parekomenduot?
Atsakyti