Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Masako @ 2011 05 10, 22:26)
*****, zadejau eit miegot su vistom.... doh.gif

Aš irgi žadėjau eiti su vištom, bet vistiek man niekad anksčiau 12 neišeina nueit doh.gif
Einu pavėpsot Eurovizijos ir knygą paskaityt.

Beje, kątik baigiau J. Gintvainytės „Alyvos meluoja tik kartais“, skaitaliukas ir tiek, susikaitė troleibusuose tarp darbų visai smagiai, nors niekad nebūčiau aš jos sugalvojus skaityt, jei draugė nebūtų padovanojus biggrin.gif truputį nusivyliau, kad man tokią knygą išrinko biggrin.gif

Tęsiu toliau savo „Vėžio atogrąžą“.

Beje, jei vėluoju bibliotekai knygas grąžinti jau gerą mėn., neužbauduos manęs? Nesu niekad gavus baudos, bet tiek vėlavus gal irgi nesu rolleyes.gif
Atsakyti
As vis tik nuejau, tai dabar tik ziurau naujienas apie euro. Oho Evelina bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Nesitikėjau vakar ir aš sėkmės Eurovizijoje bigsmile.gif
Atsakyti
vokieciu ir man bjauri - vidurinej priverstinai ja mokiaus visus 8 metus. brrrrrr
apie eurovizija nezinojau, kad jau - kazkaip iskritus is gyvenimo per ta danti, bet jau be nuskausminamuju gyvenu
buvau maximoj knygu ir nieko nenusipirkau blink.gif bet ir vel, matyt, del dancio biggrin.gif bet basutes uz lipdukus pasiemiau rolleyes.gif

ai, dar vakar is dangaus praktiskai 150 litu nukrito, kazkada sausi straipsneliu pora parasiau (rinkiminiu-agitaciniu biggrin.gif ) ir zadejo atsilygint, bet taip ir numuilino, o va vakar gavau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 11 gegužės 2011 - 07:33
QUOTE(Papugele @ 2011 05 10, 19:57)
Ir dar kazkas gal atsilieps kas rekomendavo naujaja A. Zurbos  knyga "Krisius" bigsmile.gif  Siandien ja parsinesiau is bibliotekos nauju knygu lentynos.  wub.gif

man tai kažkokios sapalionės ax.gif

Kol vakar žiūrėjau Euroviziją( valio patekom,man tai geriausiai pasirodė smile.gif ),perskaičiau knygą,net akim užtinusiom ryte atsikėliau rolleyes.gif ,tokia įdomi buvo smile.gif dar viena karo tema Michael Wallner "Balandis Paryžiuje",taip įsitraukiau,kad vos Evelinos pasirodymo nepražiopsojau rolleyes.gif Knyga apie jauną nacių kareivį,nežinantį ką pasirinkti:ar meilę ,ar paklusti tarnybai.Knygoje yra šiek tiek žiaurių scenų,na,žinoma,kaip naciai apsieis be kankinimų unsure.gif bet knyga tikrai įdomi,kas mėgsta tokio stiliaus knygas,rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

noriu jus patrugdyti 4u.gif ruosiuosi atostogoms ir kelionei. Gal galit rekomenduotumet kokia lengva knyga 4u.gif Rimtos nenoriu veztis...

Lauksiu jusu patarimu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš tai vakar Euroviziją išjungiau po bum bum čiaka čiaka, neatlaikė nervai doh.gif schmoll.gif Ir pabaigiau Dorė bibliją bigsmile.gif Knyga labai patiko, rekomenduoju ax.gif Kūrinys labai savitas, visoms, žinančioms Lindgreno stilių, turėtų būti aišku apie ką aš. Dorė biblija padarė didesnį įspūdį negu Kamanių medus (kol kas skaičiau tik šitas dvi). Pajutau simpatiją tam Švedijos provincijos keistuoliui, kurio su gyvenimu nejungė jokia raidė, bet visas pasaulis sutilpo į G. Dorė biblijos piešinius. Skaitant apie jo ryšį su tėvu, besąlygišką vaiko meilę, prieš akis vis iškildavo Dinos ir Benjamino paveikslas.

Beje, klausiau šiandien per Labą rytą knygų apžvalgą ir sudomino viena naujiena. Gal kuri jau girdėjot apie Padermę? g.gif Knyga buvo pristatyta ne kaip paaugliams skirta istorija apie romantiškus vampyrus, o gerai sukaltas siaubo romanas, kurio recenzentė nerekomendavo skaityti prieš naktį g.gif Taip ir užsimaniau išbandyti hihihi.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Herukas @ 2011 05 11, 08:31)
Sveikos merginos,

noriu jus patrugdyti  4u.gif  ruosiuosi atostogoms ir kelionei. Gal galit rekomenduotumet kokia lengva knyga  4u.gif Rimtos nenoriu veztis...

Tai kad labai jau neapibrėžtas pageidavimas mirksiukas.gif Reikia žinoti konkrečiau, kokį žanrą pati (pats?) mėgsti, būtų gerai pavardinti, kokios knygos patinka.
Atsakyti
[quote=Ingėnas,2011 05 11, 09:53]
Labas 4u.gif
Tai kad labai jau neapibrėžtas pageidavimas mirksiukas.gif Reikia žinoti konkrečiau, kokį žanrą pati (pats?) mėgsti, būtų gerai pavardinti, kokios knygos patinka.

Šiuo metu skaitau kelias knygas: "Apie meilę ir šešėlius", "Pania Mao", galvos išvėdinimui po darbų "Suši pradinukams", "Moterų kupė".
Patinka knygos paremtos tikrais faktais, istorija. Šiuo metu esu "pasinešusi" į Egipto tematiką, moterų gyvenimą Indijoje, musulmoniškuose kraštuose. 4u.gif Bijau, kad šios temos atostogoms keliaujant autobuse gali būti per rimtos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2011 05 11, 10:31)
Sveikos merginos,

noriu jus patrugdyti  4u.gif  ruosiuosi atostogoms ir kelionei. Gal galit rekomenduotumet kokia lengva knyga  4u.gif Rimtos nenoriu veztis...

Manau, priklauso nuo to, kur važiuosi. Pvz., aš jei važiuočiau į Prancūziją, rinkčiausi Metus Provanse, 5 ketvirčius apelsino, Vieneri metai mėšle ir pan.
Jei į Italiją, Graikiją, Ispaniją ar pan. ieškočiau kokio lengvesnio turinio knygų, atspindinčių būtent tos šalies kultūrą, žmones, atmosferą, valgius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 10, 23:20)
Beje, jei vėluoju bibliotekai knygas grąžinti jau gerą mėn., neužbauduos manęs? Nesu niekad gavus baudos, bet tiek vėlavus gal irgi nesu  rolleyes.gif

O tu neturi galimybės prasitęsti internetu grąžinimo termino? Pabandyk, tau patiks. mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
quote=kiršė,2011 05 11, 10:41
Manau, priklauso nuo to, kur važiuosi. Pvz., aš jei važiuočiau į Prancūziją, rinkčiausi Metus Provanse, 5 ketvirčius apelsino, Vieneri metai mėšle ir pan.
Jei į Italiją, Graikiją, Ispaniją ar pan. ieškočiau kokio lengvesnio turinio knygų, atspindinčių būtent tos šalies kultūrą, žmones, atmosferą, valgius ax.gif

Važiuoju į Ispaniją, Prancūziją, Šveicariją 4u.gif Pasiimsiu gal Metus Provanse ax.gif ir dar kažko paieškosiu

Ačiū
Atsakyti