Sveikos
QUOTE(_night_ @ 2011 05 28, 08:57)
Aš anksčiau irgi manydavau, kad brandiems žmonėms tas vaizduojamas intymumas nelabai dera, neįprasta ir pan., bet kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad meilės ir paišdykauti nori ne tik jaunimas

Kažkaip paskutiniu metu susidūriau su pagyvenusiais vyrais, šiek tiek teko pabendrauti (žodžiu, aišku:)) ) ir pastebėjau, kad labai mėgsta juokelius "į tą pusę". O kaip sakoma, juokais pasakoma pati gryniausia tiesa:) Tai yra tokių rašytojų, kurie savo mintis išsako kūriny... ir ne apie jaunystę. Drąsu, bet man patinka. Visada įdomu, ką tokie mano ne tik apie nedrąsius prisilietimus, paėmimą už rankos, pagarbą, gražius žodelius, bet ir kai ką daugiau...

Kaip visa tai atrodo iš jų
varpinės.
Galvoju, galbūt aš dar nesubrendusi tai priimti

Manau, ateityje mąstymas ta linkme dar tikrai pasikeis.
QUOTE(prieplauka @ 2011 05 28, 09:33)
nejaugi save isivaizuoji vyresniame amziuje tik uz rankuciu besilaikancia?

na pvz kokiu 55-60 metu? (na Meilė choleros metu veikejai buvo dar vyresni, bet ten Karibai, karsti zmones ...

) kaip sake klasikai : любви все возрасты покорны
Kaip minėjau, senatvė manęs kažkaip nežavi

, ypač Lietuvoje. Kaip aš atsakau kalbant apie senatvę - pensijos aš vistiek nesulauksiu

, tai nelabai ir noriu įsivaizduoti, kaip ten man bus ir kaip tai atrodys meilės reikaluose. Sakykim žiūrint į užsieniečių senjorų poras, pvz. atvažiavusius turistus, visai mielai jų vaizdelis nuteikia. O LT senatvė man kažkaip kelia kiek kitokias asociacijas, kurios man visai nepatinka
Gal ir keistas iš šalies atrodo tas mano požiūris, juolab kad ir pačiai jau ne 20 metų. Bet visgi nenorėčiau meluoti, kad galvoju kitaip...
Yra ir Lietuvoje vyresnio amžiaus asmenybių, kurios man sukelia begalinį susižavėjimą. Tai Galina Dauguvietytė, Čekuolis, kad ir tie patys Adamkai. Pagalvojus matyt dar vieną kitą prisiminčiau.
QUOTE(Masako @ 2011 05 28, 10:47)
Zadejom kavos nemokamai.

Gal reikia prirasyti ir sausainiukus?
Tai jau tikrai