QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 27, 20:46)
*O va "Išpranašautos mirties kronika" man visai negirdėta. Gal tokios net nėra į lietuvių k. išverstos?
**Labai nustebau, kai parašei, kad Markesas ne tavo rašytojas. Galvojau, jau kam kam, bet katilinai tai jis lyg ir turėtų patikti. Pati jo skaičiau kaip tik tas tavo dvi turimas ("Meilė choleros metu" ir "Apie meilę ir kitus demonus").
**Labai nustebau, kai parašei, kad Markesas ne tavo rašytojas. Galvojau, jau kam kam, bet katilinai tai jis lyg ir turėtų patikti. Pati jo skaičiau kaip tik tas tavo dvi turimas ("Meilė choleros metu" ir "Apie meilę ir kitus demonus").
*"...kronikos", kiek žinau, lietuviškai nėra. Visai nestora knygutė, bet man ji turbūt labiausiai patiko iš trijų skaitytų.
**Ot ir apsirikai. Bet, kaip sakiau, neneigiu, kad Markesas puikus rašytojas, ir nepasakyčiau, kad nepatinka, bet prie mėgstamiausių ar net mėgstamų nepriskirčiau. Šiuo metu dideles viltis dedu į jo "Apie meilę ir kitus demonus" (vien dėl to, kad tau labai patiko ), o "Meilė choleros metu" kol kas visai netraukia, nes filmas nelabai man.
Tiesa, šiandien prajuokino vienas skelbimas- parduoda Agnes Grey knygą "Anne Brontė". Niekas nenorit?