Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 27, 16:38)
Aš ne Masako, bet...

Neatėjo nei vienas  mastau.gif  hihihi.gif

Jaučiu reklama nepasiekė arba nespėjo pasiekti tikslinės auditorijos...
Bandykit dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 27, 17:40)
Jaučiu reklama nepasiekė arba nespėjo pasiekti tikslinės auditorijos...
Bandykit dar  ax.gif

Yra minčių kabinti skelbimą ne su konkrečia data, o kad tarkim kiekvieną ketvirtadienį vyksta... Kabos kabos tas skelbimas ir gal kas kada užsuks... g.gif
Atsakyti
laba.

Gal galit pasiūlyti kokių psichologinių knygų susijusių su bendravimu, na iš serijos ,,kaip išmokti bendrauti" ar pan. ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 27, 17:49)
laba.

Gal galit pasiūlyti kokių psichologinių knygų susijusių su bendravimu, na iš serijos ,,kaip išmokti bendrauti" ar pan. ?  4u.gif

Carnegie tipo? https://www.level.lt...tum-ko-troksti/
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 27, 17:54)

tinka ir tokia. 4u.gif svarbiausia, kad būtų patarimai, kurie įgyvendinami ir kad nebūtų kažkoks miglos pūtimas į akis lotuliukas.gif

Sielos sparnai, matau esi bigsmile.gif seniai matyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 27, 17:49)
laba.

Gal galit pasiūlyti kokių psichologinių knygų susijusių su bendravimu, na iš serijos ,,kaip išmokti bendrauti" ar pan. ?  4u.gif

Yra R. Želvio "Bendrvimo psichologija". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 05 27, 09:36)
Iš senesnių lietuvių rašytojų,siūlyčiau paskaityti Halinos Korsakienės "Laikinoji sostinė",man labai patiko,kelis kartus skaičiau,mėgstu tokios tematikos knygos.
Dar labai gera knyga Venclovos "Ties bedugne",rekomenduoju smile.gif Irgi kelis kartus skaityta,apverkta rolleyes.gif

Ačiū, užsirašiau. smile.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 27, 12:51)
Gabrielis Garsija Markesas. Šimtas metų vienatvės.

Tobula knyga. Būtina perskaityti visiems.

Dar nedaug esu Markeso skaičiusi (Šimtas metų vienatvės, Patriarcho ruduo, Išpranašautos mirties kronika), bet kol kas galiu pasakyti, kad jis ne mano rašytojas. Skaitau ir protu suvokiu, kad tai labai geros knygos, bet širdies man jos nepaliečia ir viskas. Bet vis tiek skaitysiu jį toliau, dar turiu "Meilė choleros metu" ir "Apie meilę ir kitus demonus".
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 05 27, 18:48)
Ačiū, užsirašiau.  smile.gif

va dar prisiminiau porą knygų,Petro Venclovos "Draugystė" ir "Gimimo diena".Dabar aš neprisimenu kuri yra kuri,bet rašoma apie du kaimo vaikinukus išėjusius mokytis į Kauną,apie "metropolį",žodžiu ,senąjį Kauną.Man labai patiko,tik nežinau ar tau patiks,sena kalba,seni laikai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 27, 16:40)
Yra R. Želvio "Bendrvimo psichologija".  ax.gif

aš praeitą semestrą studijavau ją, tai ji nėra patariamojo pobūdžio, o analizuojamojo.
Atsakyti

QUOTE(laTulipe @ 2011 05 27, 18:14)
Sielos Sparnai, matau esi  bigsmile.gif seniai matyta mirksiukas.gif
Žadėjau dar patylėt, iki apvalios 60-os temos, bet kad jau užkalbinai tai prabilsiu biggrin.gif

Laaaaaabas vakaras mirksiukas.gif

Vajė vajė kiek senai čia bebuvau, bet nenorėjau nieko rašyti kol neperskaičiau dviejų jūsų prikalbėtų temų. Priimsit knygę paklydėlę atgal į namučius? 4u.gif

Nerašiau, nes mano gyvenimėlis kažkaip netikėtai baisiai užimtas pasidarė, viskas apsivertė, susimakaliavo, sugriuvo visas įprastinis mano kasdienybės ritmas biggrin.gif Atsirado mylimas žmogus, iš kurio glėbio niekaip nesinorėjo ištrūkti blush2.gif tai nei knygoms, nei kompiuteriui, tuolabiau SM'ui nei laiko, nei noro nebebuvo biggrin.gif O kur dar kiti darbai darbeliai: vaikučio prižiūrėjimas, dokumentų vertimas.

Jau beveik du mėnesiai kaip į rankas nepaėmiau nei vienos knygos, apart vaikiškų, vartomų/skaitinėjamų prižiūrint vaiką biggrin.gif Viena iš tokių Gražiausios pasaulio pasakos.

user posted image

Paskaitinėju vis kokią pasaką iš šios knygos, tik galiu pasakyt, kad ne itin man patinka sutrumpinti gerai žinomų pasakų variantai ir iš viso, pats tekstas kažkoks nepatrauklus, toks jausmas, kad skaityčiau visai kitas, o ne puikiai žinomas ir taip mylimas vaikystės istorijas.

Kol kas vis dar nepradėjau skaityti jokios knygos, nes dienos bėga su vėjeliu, įsupusios mane į auklės ir vertėjos pareigas, nebeturiu nei jėgų, nei laiko, nei noro atsiversti knygą, norisi tik poilsio ir miego. Geriausiu atveju turiu kokią vieną laisvą dieną, tai net nesinori nieko pradėt skaityt žinant, kad rytoj negalėsiu to malonumo tęsti, nes užpuls kita veikla, kiti reikalai. Tai taip va ir kybau, be knygų.

Per pastaruosius du mėnesius taip pat pamiršau ką reiškia knygų pirkimas biggrin.gif Vienu momentu net buvau nustebusi iš kur pas mane tiek pinigų, kaip jie taip užsilaikė biggrin.gif Viskas paprasta, pasirodo knygų nepirkimas labai sutaupo pinigus lotuliukas.gif

Tačiau skaitymo visgi labai pasiilgau ir kai tik rasiu ilgesnę laisvą minutėlę būtinai pasiimsiu pagaliau į rankas knygą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 27, 16:43)
Yra minčių kabinti skelbimą ne su konkrečia data, o kad tarkim kiekvieną ketvirtadienį vyksta... Kabos kabos tas skelbimas ir gal kas kada užsuks...  g.gif

Sakyčiau, logiška mintis.

QUOTE(marakeš @ 2011 05 27, 16:54)

Apie tą patį autorių pagalvojau. Nors pati psichologinių neskaitau, nesu ir Carnegie skaičiusi. MB kažkada žalioje jaunystėje yra kažką jo skaitęs, kiek supratau, savu laiku tai buvo kultinės knygos.

QUOTE(katilina @ 2011 05 27, 17:48)
Ačiū, užsirašiau.  smile.gif
Dar nedaug esu Markeso skaičiusi (Šimtas metų vienatvės, Patriarcho ruduo, Išpranašautos mirties kronika), bet kol kas galiu pasakyti, kad jis ne mano rašytojas. Skaitau ir protu suvokiu, kad tai labai geros knygos, bet širdies man jos nepaliečia ir viskas. Bet vis tiek skaitysiu jį toliau, dar turiu "Meilė choleros metu" ir "Apie meilę ir kitus demonus".

O va "Išpranašautos mirties kronika" man visai negirdėta. Gal tokios net nėra į lietuvių k. išverstos?
Labai nustebau, kai parašei, kad Markesas ne tavo rašytojas. Galvojau, jau kam kam, bet katilinai tai jis lyg ir turėtų patikti. Pati jo skaičiau kaip tik tas tavo dvi turimas ("Meilė choleros metu" ir "Apie meilę ir kitus demonus").

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 05 27, 18:21)
Vajė vajė kiek senai čia bebuvau, bet nenorėjau nieko rašyti kol neperskaičiau dviejų jūsų prikalbėtų temų. Priimsit knygę paklydėlę atgal į namučius? 4u.gif

Nerašiau, nes mano gyvenimėlis kažkaip netikėtai baisiai užimtas pasidarė, viskas apsivertė, susimakaliavo, sugriuvo visas įprastinis mano kasdienybės ritmas biggrin.gif Atsirado mylimas žmogus, iš kurio glėbio niekaip nesinorėjo ištrūkti blush2.gif tai nei knygoms, nei kompiuteriui, tuolabiau SM'ui nei laiko, nei noro nebebuvo biggrin.gif O kur dar kiti darbai darbeliai: vaikučio prižiūrėjimas, dokumentų vertimas.

Sielos Sparnai, kaip džiugu tave vėl matyti 4u.gif Kaip tik kažkurią dieną buvau apie tave pagalvojusi, bet paskui užmiršau temoje Doriforės paklausti, kur esi dingusi.
O dėl kitų prioritetų tave visiškai suprantu. Kiekvienos mūsų gyvenime pasitaiko momentų, kai viskas susimakaluoja. Dažnai tas susimakalavimas tik į gera (kaip tik to tau ir linkiu mirksiukas.gif 4u.gif )

Kalbant apie tavo paminėtą pasakų knygą, tai aš jau seniai tokios nuomonės, kad tie spalvingi no name rinkinukai nieko gero unsure.gif Net ir pasakose mėgstu autentiškumą, kokybę. Gaila, kad šiuolaikiniams vaikams dažnai atrodo kitaip.
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 27, 20:46)
*Sielos Sparnai, kaip džiugu tave vėl matyti 4u.gif Kiekvienos mūsų gyvenime pasitaiko momentų, kai viskas susimakaluoja. Dažnai tas susimakalavimas tik į gera (kaip tik to tau ir linkiu mirksiukas.gif  4u.gif )

**Kalbant apie tavo paminėtą pasakų knygą, tai aš jau seniai tokios nuomonės, kad tie spalvingi no name rinkinukai nieko gero unsure.gif  Net ir pasakose mėgstu autentiškumą, kokybę. Gaila, kad šiuolaikiniams vaikams dažnai atrodo kitaip.
* Smagu, kad nesu pamiršta friends.gif ir ačiū už palinkėjimą 4u.gif

**Šiaip knyga nėra tokia labai jau bloga, nes iliustracijos tikrai labai gražios ir nuotaikingos, jų labai daug, būtent pagal jas kol kas ir "skaitom" su mažuoju tas pasakas biggrin.gif O ir skirtingi skyreliai pristato skirtingų rašytojų pasakas, pateikiami įdomūs to laikmečio, rašytojo gyvenimo, kūrybos faktai. Tačiau, kaip bebūtų, visa tai neatperka to nelabai kokio pasakų teksto pateikimo.
Atsakyti