QUOTE(laTulipe @ 2011 05 27, 18:14)
Sielos Sparnai, matau esi
seniai matyta
Žadėjau dar patylėt, iki apvalios 60-os temos, bet kad jau užkalbinai tai prabilsiu
Laaaaaabas vakaras
Vajė vajė kiek senai čia bebuvau, bet nenorėjau nieko rašyti kol neperskaičiau dviejų jūsų prikalbėtų temų. Priimsit knygę paklydėlę atgal į namučius?
Nerašiau, nes mano gyvenimėlis kažkaip netikėtai baisiai užimtas pasidarė, viskas apsivertė, susimakaliavo, sugriuvo visas įprastinis mano kasdienybės ritmas
Atsirado mylimas žmogus, iš kurio glėbio niekaip nesinorėjo ištrūkti
tai nei knygoms, nei kompiuteriui, tuolabiau SM'ui nei laiko, nei noro nebebuvo
O kur dar kiti darbai darbeliai: vaikučio prižiūrėjimas, dokumentų vertimas.
Jau beveik du mėnesiai kaip į rankas nepaėmiau nei vienos knygos, apart vaikiškų, vartomų/skaitinėjamų prižiūrint vaiką
Viena iš tokių
Gražiausios pasaulio pasakos.
Paskaitinėju vis kokią pasaką iš šios knygos, tik galiu pasakyt, kad ne itin man patinka sutrumpinti gerai žinomų pasakų variantai ir iš viso, pats tekstas kažkoks nepatrauklus, toks jausmas, kad skaityčiau visai kitas, o ne puikiai žinomas ir taip mylimas vaikystės istorijas.
Kol kas vis dar nepradėjau skaityti jokios knygos, nes dienos bėga su vėjeliu, įsupusios mane į auklės ir vertėjos pareigas, nebeturiu nei jėgų, nei laiko, nei noro atsiversti knygą, norisi tik poilsio ir miego. Geriausiu atveju turiu kokią vieną laisvą dieną, tai net nesinori nieko pradėt skaityt žinant, kad rytoj negalėsiu to malonumo tęsti, nes užpuls kita veikla, kiti reikalai. Tai taip va ir kybau, be knygų.
Per pastaruosius du mėnesius taip pat pamiršau ką reiškia knygų pirkimas
Vienu momentu net buvau nustebusi iš kur pas mane tiek pinigų, kaip jie taip užsilaikė
Viskas paprasta, pasirodo knygų nepirkimas labai sutaupo pinigus
Tačiau skaitymo visgi labai pasiilgau ir kai tik rasiu ilgesnę laisvą minutėlę būtinai pasiimsiu pagaliau į rankas knygą
Skaitymas - atgaiva sielai.