QUOTE(_night_ @ 2011 05 26, 20:40)
Na, Černiauskaitė man irgi nelabai, nei "Benedikto slenksčiai" labai sužavėjo, nei "Kvėpavimas į marmurą". Šerelytės "Mėlynbarzdžio vaikai" tikrai geras darbas, bet prieš skaitant jau reikia nusiteikti... Šiaip nesigailiu, kad skaičiau, ir manau, kad lietuviui tokią knygą perskaityti ne tik rekomenduotina, bet ir būtina Galima po truputį kauptis
Kas čia dar... Va, ieškau pirkti Granausko "Duburio", dar eilėje - Radzevičiaus "Priešaušrio vieškeliai", perskaitysiu, galėsiu pasidalinti mintimis:) Neblogų atsiliepimų iš literatūros tyrinėtojo girdėjau apie V. Papievio romaną "Eiti".
O jei kalbėti ne apie romanus, tai man visai įdomi Parulskio kūryba, jo esė, dar Navakas... Tokie - atsipalaidavimui...
Kas čia dar... Va, ieškau pirkti Granausko "Duburio", dar eilėje - Radzevičiaus "Priešaušrio vieškeliai", perskaitysiu, galėsiu pasidalinti mintimis:) Neblogų atsiliepimų iš literatūros tyrinėtojo girdėjau apie V. Papievio romaną "Eiti".
O jei kalbėti ne apie romanus, tai man visai įdomi Parulskio kūryba, jo esė, dar Navakas... Tokie - atsipalaidavimui...
Ačiū, pasižymėsiu.
Aš Černiauskaitės skaičiau, man Kvėpavimas į marmurą nelabai patiko, neįtikino, per daug ten ta forma graži, Benedikto slenksčiai jau daug geriau, patiko.
Granausko Duburio neskaičiau, Radzevičių gal kada mokykloj... reikės pasidomėti.
Papievį skaičiau, nelabai, vėlgi formą graži, aš gi paprasta skaitytoja, mane ir turinys domina.
Parulskio nieko neskaičiau. Visi atsiliepimai domina.
Tiesa, labai giriu Zurbos Krisius, bet čia jau nebe šiuolaikinis autorius, greičiau jau klasikas.
Noriu kuo daugiau lietuvių paskaityti, bibliotekoje yra visos naujienos, tik va, kaip reikia ką įdomaus pasirinkti.