Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Gegytė @ 2011 05 26, 12:11)
Merginos, negaliu patikėt, kad viskas, baigiau mokyklą. Jokių pamokų. Liko du egzaminai ir tada laisvė. blush2.gif  blush2.gif

Sveikinuuu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, negaliu patikėt, kad viskas, baigiau mokyklą. Jokių pamokų. Liko du egzaminai ir tada laisvė. blush2.gif  blush2.gif

ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 26, 11:03)

Skaitau dabar Doriana Greju. Nelabai g.gif

oi kaip man sita nepatiko. skaiciau ir galvojau, kas per nesamone, kuo ji gera?... bet taip ir likau nesupratus:)
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 05 26, 11:11)

Įsivaizduoju, kad nenusakomas jausmas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti

Sartras tavo euforiją greit nugesintų biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad įsiterpiu. Skaitau jūsų pokalbius, tik nerašau. Bet pastebėjau, kad mano knygų skonis dažnai labai artimas Ingėnui biggrin.gif O Dorianas Grėjus - šedevras (man). Iš dar tokių labai įsimintinų - Kafkos "Procesas", Baricco "Šilko kelias", Umberto Eko "Rožės vardas", Suskind'o "Kvepalai", Marguez "Meilė choleros metu", "Šimtas metų vienatvės", Pristavkino "Snaudė naktį aukso debesėlis", Dostojevskio "Idiotas", Prusto "Prarasto laiko beieškant", iš lengvesnių - P. Mayle "Metai Provanse". Čia mano topinės knygos biggrin.gif Tiesa, Meistrą ir Margaritą pamiršau thumbup.gif Šitas galiu skaityt po kelis kartus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 26 gegužės 2011 - 13:40
QUOTE(_night_ @ 2011 05 26, 13:39)
Atsiprašau, kad įsiterpiu. Skaitau jūsų pokalbius, tik nerašau. Bet pastebėjau, kad mano knygų skonis dažnai labai artimas Ingėnui biggrin.gif O Dorianas Grėjus - šedevras (man). Iš dar tokių labai įsimintinų -  Kafkos "Procesas", Baricco "Šilko kelias", Umberto Eko "Rožės vardas", Suskind'o "Kvepalai", Marguez "Meilė choleros metu", "Šimtas metų vienatvės", Pristavkino "Snaudė naktį aukso debesėlis", Dostojevskio "Idiotas", Prusto "Prarasto laiko beieškant", iš lengvesnių - P. Mayle "Metai Provanse". Čia mano topinės knygos biggrin.gif Tiesa, Meistrą ir Margaritą pamiršau thumbup.gif Šitas galiu skaityt po kelis kartus...

Terpkis terpkis mirksiukas.gif
Na matai, o aš daugumos iš tavo paminėtų nė neskaičiau g.gif Reiks tada jas pasižymėti, jei jau skonis gali būt panašus smile.gif Skaičiau iš jų tik Umberto Eko "Rožės vardas", Marguez "Meilė choleros metu" ir Mayle "Metai Provanse". Visos trys patiko, ypač pirma ir trečia (šios dvi knygos vienos iš mano mėgstamiausių). Tik va iš Marguez labiau už "Meilė choleros metu" man visgi patiko "Apie meilę ir kitus demonus". Nepalyginamai daugiau. O jo "Šimtas metų vienatvės" kol kas dar nesu skaičiusi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 26, 14:45)
Terpkis terpkis mirksiukas.gif
Na matai, o aš daugumos iš tavo paminėtų nė neskaičiau g.gif  Reiks tada jas pasižymėti, jei jau skonis gali būt panašus smile.gif  Skaičiau iš jų tik Umberto Eko "Rožės vardas", Marguez "Meilė choleros metu" ir  Mayle "Metai Provanse". Visos trys patiko, ypač pirma ir trečia (šios dvi knygos vienos iš mano mėgstamiausių). Tik va iš Marguez labiau už "Meilė choleros metu" man visgi patiko "Apie meilę ir kitus demonus". Nepalyginamai daugiau. O jo "Šimtas metų vienatvės" kol kas dar nesu skaičiusi.

Apie meilę ir kitus demonus aš turiu savo sąraše, laukia eilės drinks_cheers.gif biggrin.gif Pastaruoju metu daugiau skaičiau lietuvių kūrybą, Černiauskaitės kvėpavimą į marmurą, Šerelytės Melynbarzdžio vaikus, nuo šitos reikia atsigauti psichologiškai, labai slogus jausmas paliko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 26 gegužės 2011 - 13:50
QUOTE(_night_ @ 2011 05 26, 13:47)
Apie meilę ir kitus demonus aš turiu savo sąraše, laukia eilės drinks_cheers.gif  biggrin.gif Pastaruoju metu daugiau skaičiau lietuvių kūrybą, Černiauskaitės kvėpavimą į marmurą, Šerelytės Melynbarzdžio vaikus, nuo šitos reikia atsigauti psichologiškai, labai slogus jausmas paliko...

"Mėlynbarzdžio vaikų" ir noriu, ir bijausi. Nes girdėjau, kad labai jau slegianti nuotaika šioje knygoje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 gegužės 2011 - 13:58
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 26, 14:57)
"Mėlynbarzdžio vaikų" ir noriu, ir bijausi. Nes girdėjau, kad labai jau slegianti nuotaika šioje knygoje unsure.gif

Visa knyga tokia, nuo pradžios iki pabaigos. Bet jos ir idėja tokia buvo... Tiesiog vaizduojama tiek tam tikro laikotarpio trauma žmonių psichikai, tiek gal pačios šeimos negebėjimas kažkaip kitaip kai kuriuos dalykus spręsti, mano nuomone, net bandymų nebuvo, plaukimas pasroviui, ir tiek. Depresiška knyga, tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 26 gegužės 2011 - 14:07
Na va mano peržiūra praėjo labai sėkmingai. Pasidarė vienu dalyku mažiau biggrin.gif

Šiandiena kelionėje jau daugiau nei pusę knygos suskaičiau (kalbu apie Ha Jin 'Laukimas'). Kuo toliau tuo labiau ji man patinka.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 25, 21:10)
Labai sudomino ši knyga bigsmile.gif  Iš atsiliepimų ir ypač iš citatų nujaučiu, kad gali būt mano skonio.
Dabar gaila, kad pavėlavau - mačiau, kad ją jau pardavei unsure.gif

Knyga tikrai labai gera 4u.gif
Na šiaip ji pas mane ir neužsilaikė, praktiškai iš karto ir nupirko, nors knygos viršelis ir patrintas. Bet aš ir pati ją tokios būklės pirkau. Matyt jau ne vienas rankas perėjo. Populiari.

QUOTE(marakeš @ 2011 05 25, 21:21)
Aš, Fati, aš biggrin.gif

Ingėnai, mes va ją turim visai papigiai, jei kada norėtum http://www.manoknyga...nkepuraite.html. Dieve, kaip aš jos savu laiku ieškojau, po visus knygynus smile.gif)

Nu va reiškias nesusapnavau biggrin.gif Berods, tavo atsiliepimą apie 'Trolį' skaičiau irgi smile.gif

Na aš pati irgi jos ilgokai ieškojau biggrin.gif
Atsakyti
Čia va žiūrinėjau naujienas ir žadamas išleisti. Ir radau, ko jau dabar laukiu smile.gif
tai Alison Louise Kennedy "Diena"
user posted image
Atsakyti