Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(marakeš @ 2011 05 25, 22:30)
Aš tau dar nuolaidą padaryčiau, būtų 10 su puse biggrin.gif Bet galiu ir savo paskolint smile.gif

dėl stiliaus..jei patiko ištraukos, patiks ir knyga. ji visa parašyta tokiu srautu.

Vat būtent tos ištraukos ir suintrigavo bigsmile.gif
Tai tada gal reikia jamti smile.gif
O ar galėtum nupirkti ir atnešti į sekantį mytą blush2.gif (kad nesisiųst iš ten). Pinigus galėčiau kad ir dabar pervesti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 25, 23:36)
Vat būtent tos ištraukos ir suintrigavo bigsmile.gif
Tai tada gal reikia jamti  smile.gif
O ar galėtum nupirkti ir atnešti į sekantį mytą blush2.gif  (kad nesisiųst iš ten).  Pinigus galėčiau kad ir dabar pervesti.

galėtau. tai tada ir atsiskaitysim, ką čia pinigus bankams mokėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 25, 22:38)
galėtau. tai tada ir atsiskaitysim, ką čia pinigus bankams mokėti smile.gif

Gerai, sutarta drinks_cheers.gif
Būsiu tau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
padaryta 4u.gif
Atsakyti
Labas sauletas rytas bigsmile.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 05 24, 13:21)
Man patiko D. Maurier "Melynos linzes", labai savotiska istorija, juokinga biggrin.gif  Nezinau ar yra jos "Pauksciu" knygoje. Nes skaiciau kitoje, kur daugiau rasytojos kuriniu.

Oho koks idomus pavadinimas. Melynos linzes bigsmile.gif Bet ten turbut ne apie kontaktinius lesius? biggrin.gif
ne, nebuvo sitos Pauksciuose schmoll.gif

Skaitau dabar Doriana Greju. Nelabai g.gif Pati kurinio israiska kazkokia ne romaniska, o dramiska g.gif Ir siaip stilius toks keistas: sakyciau, panegiriskas (tarsi istisine ode jaunystei, groziui ir t.t. biggrin.gif ), be to, daug tokiu a la sentenciju - tiesiog gali nurasinet citatas apie daugeli dalyku; labai jauciamas autorius man visame kame (tarsi ne visai grozinis kurinys g.gif ), daug dialogu (vel - aukstom materijom biggrin.gif )...
Man visa ta abstrakcija kazkaip nelabai prie dusios - megstu gyvenimiska, detalu, paprasta stiliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 26 gegužės 2011 - 09:13
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 05 26, 09:03)
Skaitau dabar Doriana Greju. Nelabai g.gif  Pati kurinio israiska kazkokia ne romaniska, o dramiska g.gif Ir siaip stilius toks keistas: sakyciau, panegiriskas (tarsi istisine ode jaunystei, groziui ir t.t. biggrin.gif ), be to, daug tokiu a la sentenciju - tiesiog gali nurasinet citatas apie daugeli dalyku; labai jauciamas autorius man visame kame (tarsi ne visai grozinis kurinys g.gif ), daug dialogu (vel - aukstom materijom biggrin.gif )...
Man visa ta abstrakcija kazkaip nelabai prie dusios - megstu gyvenimiska, detalu, paprasta stiliu...

Tai pasirodo, mūsų skoniai eilinį kartą nesutampa mastau.gif Iš paskutiniu metu skaitytos klasikos (nors ne tiek jau daug dabar jos teskaitau blush2.gif ) būtent ši knyga man labiausiai ir įstrigo (o to tikrai nesitikėjau). Patiko pati kūrinio idėja (visgi verčia susimąstyti) ir stilius, išskirtinai graži, turtinga, raiški knygos kalba. Visgi jaučiasi, kad autorius poetas (o poetiškai parašytas knygas aš mėgstu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 gegužės 2011 - 09:54
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 26, 10:53)
Labas rytas 4u.gif
Tai pasirodo,  mūsų skoniai eilinį kartą nesutampa

aha, as irgi taip pagalvojau laugh.gif

Va tokio poetiskumo tai as visai nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
Nu bet kaip faina vis tiek knygyne dirbti. Su tokia moterim, kuri nupirko viena is tu senu pigiu, taip smagiai apie knygas pasnekejom rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 26, 10:03)
Oho koks idomus pavadinimas. Melynos linzes bigsmile.gif Bet ten turbut ne apie kontaktinius lesius?  biggrin.gif
ne, nebuvo sitos Pauksciuose  schmoll.gif 

Va būtent apie kontaktinius lęšius smile.gif Moteris buvo visai apakus, daktarai jai dare tokia gudria akiu operacija ir po pasveikimo idejo mėlynas linzes. Kai moteris su jom atsimerke ir prasidejo idmūs dalykai cool.gif
Šitas kūrinys iš D. Du Maurier dviejų dalių knygų "Įtemtas laukimas'. Taip pat į jas įeina ir Paukščiai, Nuostabi Kornvalijos ledi, Monte Verita ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 05 26, 11:40)
Va būtent apie kontaktinius lęšius smile.gif Moteris buvo visai apakus, daktarai jai dare tokia gudria akiu operacija ir po pasveikimo idejo mėlynas linzes. Kai moteris su jom atsimerke ir prasidejo idmūs dalykai cool.gif
Šitas kūrinys iš D. Du Maurier dviejų dalių knygų "Įtemtas laukimas'. Taip pat į jas įeina ir Paukščiai, Nuostabi Kornvalijos ledi, Monte Verita ir kt.

oo, pasitaikius progai, noreciau paskaityti bigsmile.gif Nuostabi Kornvalijos ledi irgi neskaityta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 26 gegužės 2011 - 10:44
QUOTE(Masako @ 2011 05 26, 11:16)
Nu bet kaip faina vis tiek knygyne dirbti. Su tokia moterim, kuri nupirko viena is tu senu pigiu, taip smagiai apie knygas pasnekejom rolleyes.gif  thumbup.gif

Tikiu drinks_cheers.gif biggrin.gif Kartais nereik ir knygyno, taip parduodi kurią nors savo knygą ir su pirkėju labai maloniai paplepi ne tik apie pirkinį, bet ir daug plačiau bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, negaliu patikėt, kad viskas, baigiau mokyklą. Jokių pamokų. Liko du egzaminai ir tada laisvė. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti