Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 24, 19:57)
Dabar skaitau Picoult "Namų taisyklės". Perskaičius ją pardavinėsiu (už 22 Lt). Jei yra norinčių, garsiai šaukit  4u.gif

Pavėlavau doh.gif
Gal dar kas žadat perskaitę pardavinėti šitą knygą? Jei taip, tai jau skaitykim, kad esam susitarę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 24, 21:16)
Visgi tu antra parašei unsure.gif  Naujoji knygos šeimininkė bus Vessta.

doh.gif Na, nieko, bus tų knygų smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas žinot, kažkada kai dar buvo suknyga.lt forumas, ten buvo paaiškinta, kaip įdėti nuorodą į "Apie knygą rašo".

Va kaip čia

Žinau, kad perskaičiau taip neatidžiai, ir nieko neatsimenu. (bet atrodė gana elementariai).

Dabar visaip ieškojau, na per niekur neišėjo, gavosi kaip apžvalga....

Ar dar gali paprasti vartotojai dėti tas nuorodas, ar čia reikia būti kokiu tai komandos nariu ar pan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 25 gegužės 2011 - 12:25
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 24, 15:51)
laba.
Jei seki šią ir kitą knygių temą, tai turėtum iš atsiliepimų susidaryti nuomonę, kuri knyga turėtų patikti. o jei neseki, pirmoj šios temos žinutėj yra mūsų blog'o adresas, kur sudėta nemažai atsiliepimų- pasiskaityk, gal kas patrauks akį  mirksiukas.gif
Na, iš tų visų ,,būtinai turi perskaityti" tai nežinia, kiek tau patiktų, kiek ne. Juk visų skoniai skirtingi. Pvz. man pati pačiausia- L. Carcaterra ,,Pragaro virtuvės vaikėzai arba miegaliai", nors yra ir dar visa galybė tokių knygų, kurias rašyčiau į tokį sąrašą, kaip kad McEwan ,,Atpirkimas" (bet kažkam ji pasirodo labai ištęsta ir nuobodi), McCarthy ,,Kelias", Saramago ,,Aklumas" ir t.t...
O tu nueik į biblioteką tuomet, kai galėsi tam skirti ne dešimt minučių, o pusvalandį ar net valandą. Tuomet apvaikščiosi visas lentynas ir išsičiupinėsi visas akin kritusias. smile.gif galbūt taviškėj yra lentyna, kur sudėtos skaitomiausios? Tokioj lentynoj galima rasti daug gerų ir įdomių knygų. Galiausiai, gali paprašyti bibliotekininkės, gal ji ką patars.  smile.gif

Aciu uz patarimus, paskaitineju tema ir tiek daug isgirtu knygu, bandysiu rinktis.
Atsakyti
Labas smile.gif

Baigiau vakar Vampyrės dienoraščio antrą dalį ir pradėjau šiandien trečią. Gal net pabaigsiu šiandien biggrin.gif Nežinau kada atsiliepimai bus, užsikasus šią savaitę doh.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 25, 13:23)
Sveikos,

Gal kas žinot, kažkada kai dar buvo suknyga.lt forumas, ten buvo paaiškinta, kaip įdėti nuorodą į "Apie knygą rašo".

Va kaip čia

Žinau, kad perskaičiau taip neatidžiai, ir nieko neatsimenu. (bet atrodė gana elementariai).

Dabar visaip ieškojau, na per niekur neišėjo, gavosi kaip apžvalga....

Ar dar gali paprasti vartotojai dėti tas nuorodas, ar čia reikia būti kokiu tai komandos nariu ar pan?

Kai atsidarai knyga, reikia spausti Netiksli indormacija ir tiesoiog nokopinti nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 25 gegužės 2011 - 15:29
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 25, 15:28)
Labas  smile.gif
Kai atsidarai knyga, reikia spausti Netiksli indormacija ir tiesoiog nokopinti nuorodą  mirksiukas.gif

Ačiū.

Parsinešiau knygų, šiandien nemažai buvo iš naujesnių, gal jau bibliotekoms sunkūs laikai baigėsi?, bet kažo šiandien sunkiai rinkausi. Bet visgi, iš savo norų sąrašo pasiėmiau.

Donna Woolfolk Cross. Popiežė Joana (pagaliau sulaukiau, net dvi buvo).
Arto Paasilinna. Gudrioji nuodų virėja.
Alessandro Piperno. Su blogiausiais ketinimais (šeimos epopėja bigsmile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 25 gegužės 2011 - 19:16
Sveikutės 4u.gif
Ryt startuoju su pirmuoju egzu, tai kiek jaudinuosi, jau seniai nebuvau komisijoje kuri žiūrinėja ir kritikuoja pusės metų tavo darbus unsure.gif

O atėjau trumpai pasidalinti savo skaitiniais.

Marta Tikkanen "Raudonkepuraitė"
Labai patiko. Nustebino savo forma ir rašymo stiliumi. Atrodo sakiniai tokie paprastučiai, bet tiek visko užslėpta. Tiesiog, pasimėgaudama skaičiau. Pasinaudojus pasakos siužetu papasakota tikrojo gyvenimo istorija.
Visai netikėtai dar aptikau atsiliepimą apie šią knygą ir jei aš neklystų tai jį parašė Marakeš (??? ar klystu). Labai tiksliai ir gražiai viskas paporinta.
http://www.rasyk.lt/...raite/2128.html

Ir antroji knyga yra John Green "Aliaskos beieškant". Daug labai nesiplėsiu, nes tai knyga paaugliams, bet tikrai nebloga. Labai patiko. Tema paliečianti labai skaudžius išgyvenimus ir gyvenimiškas netektis ir mokymąsi su visuom tuom susigyventi ir judėti toliau.

O dabar pradėjau Ha Jin 'Laukimas'. Dar tik pirmieji 50 psl., bet labai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 25, 20:52)
Sveikutės 4u.gif
Ryt startuoju su pirmuoju egzu, tai kiek jaudinuosi, jau seniai nebuvau komisijoje kuri žiūrinėja ir kritikuoja pusės metų tavo darbus  unsure.gif

sėkmės 4u.gif

aš ryt bakalaurinį atiduodu, dėlioju paskutinius taškus unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Sėkmės besimokančioms ir belaikančioms egzaminus 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 25, 19:52)
Marta Tikkanen "Raudonkepuraitė"
Labai patiko. Nustebino savo forma ir rašymo stiliumi. Atrodo sakiniai tokie paprastučiai, bet tiek visko užslėpta. Tiesiog, pasimėgaudama skaičiau. Pasinaudojus pasakos siužetu papasakota tikrojo gyvenimo istorija.
Visai netikėtai dar aptikau atsiliepimą apie šią knygą ir jei aš neklystų tai jį parašė Marakeš (??? ar klystu). Labai tiksliai ir gražiai viskas paporinta.
http://www.rasyk.lt/...raite/2128.html

Labai sudomino ši knyga bigsmile.gif Iš atsiliepimų ir ypač iš citatų nujaučiu, kad gali būt mano skonio.
Dabar gaila, kad pavėlavau - mačiau, kad ją jau pardavei unsure.gif

Atsakyti
Aš, Fati, aš biggrin.gif

Ingėnai, mes va ją turim visai papigiai, jei kada norėtum http://www.manoknyga...nkepuraite.html. Dieve, kaip aš jos savu laiku ieškojau, po visus knygynus smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 25, 22:21)
Aš, Fati, aš biggrin.gif

Ingėnai, mes va ją turim visai papigiai, jei kada norėtum http://www.manoknyga...nkepuraite.html. Dieve, kaip aš jos savu laiku ieškojau, po visus knygynus smile.gif)

Gundai tu mane biggrin.gif doh.gif
O kaip tau atrodo, patiktų man ar ne? Ar verta pirkti?
Kažkaip esu nusprendusi mažiau pirkalioti knygų , bet nesekasi žodžio laikytis blush2.gif
Atsakyti
Aš tau dar nuolaidą padaryčiau, būtų 10 su puse biggrin.gif Bet galiu ir savo paskolint smile.gif

dėl stiliaus..jei patiko ištraukos, patiks ir knyga. ji visa parašyta tokiu srautu.
Atsakyti