QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 23, 22:10)
man tai atvirkščiai ši jos knyga labai lengvai skaitėsi ir vardai visiškai nesipainiojo, ne taip kaip skaitant jos 'Šešėlių princese'
Aš dar tik pradėjau ją skaityt, nedaug perskaičiau, bet tikrai kol kas sunkoka suprasti kas yra kas (na tik pagrindinę veikėją ir jos princą iškart atpažįstu)
Gal kai įsiskaitysiu bus lengviau
"Šešėlių princesės" nesu skaičius.
QUOTE(sniegal @ 2011 05 24, 13:25)
Sveikos knygu skaitytojos, nutariau paskaityti, taciau knygu daugybe, kaip issirinkti? Gal rekomenduosit?
Knyga, kuria butinai turiu perskaityti per savo gyvenima yra ...
Tokių knygų, kurias būtinai reikia perskaityti per savo gyvenimą yra daug
Jei reikėtų išskirti kelias, kurios asmeniškai man paliko neišdildomą įspūdį, tai būtų Khaled Hosseini "Bėgantis paskui aitvarą", to paties autoriaus "Tūkstantis saulių skaisčių", Herbjorg Wassmo "Dinos knyga", A. de Sent Egziuperi "Mažasis princas", Irvingo "Malda už Oveną Minį" (nors apie ją yra daug prieštaringų nuomonių)
taip pat Irvingo "Sidro namų taisyklės"... Daug yra tų knygų gerų, reikia tik imt ir skaityt. Kaip labai gerai čia šitoj temoj kažkas sakė, kad gerų knygų yra tiek daug, kad neužteks viso gyvenimo vien tik tokiom perskaityt
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 24, 16:25)
Bet knygos priklauso tai pačiai serijai
Rizzoli/Isles series
Bet aš tikėjausi, kad bus "Chirurgo" ir "Pameistrio" tęsinys (buvau neteisingai informuota). O sąsaja tarp jų ir "Nusidėjėlės" tik tokia, kad pagrindinė detektyvė vėlgi yra Ricoli, vėl yra policininkai Frostas ir Kosakas, net nebepamenu ar patologė ta pati (neturiu dabar po ranka pirmų dviejų knygų). Bet pati visa istorija, visas detektyvas su pirmom knygom nei kiek nesusijęs (išskyrus paminėtus veikėjus)