Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Milledi* @ 2011 05 23, 15:29)
dabar skaitau Ken McClure  "Veidmainių sala" - nereali knyga wub.gif
Kuo nereali? g.gif
Man ji pasirodė lėkšto siužeto ir primityvaus stiliaus. Įdomūs tik tie epizodai, kur aprašomi tyrimų fragmentai. Knyga, kuri galėjo ir nebūti parašyta.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 23, 16:40)
Kuo nereali?  g.gif
Man ji pasirodė lėkšto siužeto ir primityvaus stiliaus. Įdomūs tik tie epizodai, kur aprašomi tyrimų fragmentai. Knyga, kuri galėjo ir nebūti parašyta.

leksto siuzeto? o kuo jis lekstas? parasyta reminatis tikrais isgyvenimais, viskas aprasyta aiskiai ir idomiai. o tie jusu minimi epizodai be minimu tyrimu? na, jie gal ir nieko neissikiria nuo kitu knygu, taciau tai knygai, mano nuomone, tinka.
Atsakyti
Laba diena,

Kažkada prižadėjau pasidalinti nuomone apie pilkąsias sielas. Tai pirmiausia labai patiko pačio romano struktūra, labai patogu skaityti. Įdomi istorija, įdomiai papasakota, tikrai įtraukia. Graži, vaizdinga rašytojo kalba... Pabaigoje vienas faktas labai nustebino, netikėta. Mano peskaitytų kūrinių kontekste tai nėra kažkas tooookio, bet nebloga, nesigailiu, kad skaičiau. Dabar baiginėju Andre Maurois "Laiškus nepažįstamajai", tai, mano nuomone, super... Tiek randu gerų teiginių ar patarimų, kuriuos kiekvienas gali pritaikyti savo gyvenime. Arba šiaip pamąstymai apie egzistenciją tongue.gif Šeima, santuoka, vaikai, vyrai, romanai ir kt. Nemažai žymių žmonių citatų, tokie perliukai vienoje vietoje:) Ir vietomis visai linksma ax.gif Tokią knygelę namuose norėčiau turėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 23 gegužės 2011 - 16:17
Labas,

Luiziana, su gimtadieniu! smile.gif

QUOTE(caralaite @ 2011 05 23, 15:20)
Matyt "Trys muškietininkai" biggrin.gif

Nejuokinga.
O šiaip tai atsiminiau dabar kaip tik, kaip aš tą knygą skaičiau, dar vieną skyrių, na dar vieną skyrių, dar.... visi jau miega, o aš niekaip negaliu užversti knygos ir gesinti šviesos.
Jokios kitos knygos neskaičiau su tokiu įkarščiu (nes jau buvau vyresnė, ale protingesnė, taupydavau geras knygas, galvodavau, kaip reiks ryte keltis, kad jau vėlu ir kitokias nesąmones)...
Atsakyti
Kalbant apie siaubo dalykus knygose, tokias skaitau. Nors gal greičiau įtampos (suspense) nei siaubo. Pavyzdžiui Daphne du Maurier ir John Katzenbach arba kad ir ta pati Tess Gerritsen bei Mark T. Sullivan . Beje, pastebėjau, kad žymiai geriau skatyti Gerritsen anglų (originalo) kalba, nes lietuviškai skaitytas "Pameistrys" atrodė blankesnė knyga nei "Surgeon" ar "The Bone Garden". mirksiukas.gif
Vis dar skaitau "Kelionių istorijas", dabar apie Japoniją. Knygos vidurys šiek tiek prastesnis nei pradžia, gal pagailėta energijos šiek tiek redagavimui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 05 23, 16:44)
leksto siuzeto? o kuo jis lekstas? parasyta reminatis tikrais isgyvenimais, viskas aprasyta aiskiai ir idomiai. o tie jusu minimi epizodai be minimu tyrimu? na, jie gal ir nieko neissikiria nuo kitu knygu, taciau tai knygai, mano nuomone, tinka.
Bet kuo gi ji nereali? g.gif

Tai, kad tema aktuali ir skausminga, dar nereiškia, jog autorius atskleidžia kažką naujo. Medicininė praktika ir literatūrinis talentas ne visada eina greta. Užuot kurpęs literatūrą, o tiksliau, makulatūrą, geriau jau Ken McClure`as publikuotų savo medicininius tyrimus. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 23, 18:01)
Bet kuo gi ji nereali?  g.gif 

Tai, kad tema aktuali ir skausminga, dar nereiškia, jog autorius atskleidžia kažką naujo. Medicininė praktika ir literatūrinis talentas ne visada eina greta. Užuot kurpęs literatūrą, o tiksliau, makulatūrą, geriau jau Ken McClure`as publikuotų savo medicininius tyrimus.  tongue.gif

Nereali man, nes tokio turinio pirma knyga perskaiciau -man tai buvo nauja. ir apie knygoje minimus dalykus ne kasdien tenka girdeti. todel ir buvo idomu sia knyga skaityti, nes joje viskas susimaise: ziauri realybe su trupuciu romantikos.
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 05 23, 18:19)
Nereali man, nes tokio turinio pirma knyga perskaiciau -man tai buvo nauja. ir apie knygoje minimus dalykus ne kasdien tenka girdeti. todel ir buvo idomu sia knyga skaityti, nes joje viskas susimaise: ziauri realybe su trupuciu romantikos.
Štai su tuo aš sutinku. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Luiziana,su gimtadieniu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 23, 17:01)
Bet kuo gi ji nereali?  g.gif 

Tai, kad tema aktuali ir skausminga, dar nereiškia, jog autorius atskleidžia kažką naujo. Medicininė praktika ir literatūrinis talentas ne visada eina greta. Užuot kurpęs literatūrą, o tiksliau, makulatūrą, geriau jau Ken McClure`as publikuotų savo medicininius tyrimus.  tongue.gif

Juk kiekvienam savo..4u.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Registras su K. Majaus Estakado dykumos šmėkla (liko 51 psl.skaityti). Bet kadangi patinka, tai manau greit likusius perskaityti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 23 gegužės 2011 - 17:59
laba dar kartą ax.gif

perskaičiau B. Sruogos ,,Milžino paunksmę". Šiuo atveju gal tiktųposakis, kas per daug, tas nesveika doh.gif niekuomet pernelyg nepatiko dramos, bet paskutiniu metu tiek daug jų skaityta ir nagrinėta, kad net skaitymas tapo tam, kad perskaityt, o ne tam, kad pajaust malonumą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 23 gegužės 2011 - 18:04