Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

laba.

perskaičiau keliasdešimt Evangelija pagal Jėzų Kristų knygos puslapių (taip, visgi likau prie jos). Kol kas nelabai ką pasakysiu, tik tiek, kad gal atpratau nuo tokių ilgų sakinių, nes ne kartą turėjau grįžti į sakinio pradžią, kad suprasčiau kas ir kaip laugh.gif

QUOTE(katilina @ 2011 05 22, 21:08)
Jei ne paslaptis, kur mokaisi?

J. Balčikonio gimnazijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukai,

Luiziana, su tortadieniu happybday.gif thumbup.gif 4u.gif

Knygos su siaubo elementais ir šiurpiomis scenomis tikrai ne man blink.gif. Turiu tokią lakią vaizduotę, jog vargu bau ar galėčiau tamsoje pasiekti tolesnį tašką lotuliukas.gif

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Truputį į smurto temą. Kaip tik paskaičiau Jo Nesbo, dar vienos skandinaviškos detektyvų žvaigždės, interviu CNN, http://edition.cnn.c...dex.html?hpt=C2
Turiu pasakyt kad man nepatiko jo paaiškinikmas, kad rašydamas jis stengiasi "išleisti" iš savęs ir sudėti į knygas visus tuos siaubus ir nerimus, kurių prikaupė vaikystėj eidamas į tamsų rūsį bulvių parnešt biggrin.gif. Aišku, suprimityvinau, bet motyvacija vis tik šiaip sau...
Beje, dar nesu nieko iš jo knygų skaičius, tačiau panašu, kad jis bus tų niūriųjų, juodųjų detektyvų atstovas, kaip koks Ian Rankin. "Pakraipa", kurios privengiu.
Atsakyti
luiziana su gimimo diena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif katik baigiau skaityti Martynas Starkus ''Tuk Tuk Indija'',knyga ziauriai patiko,keliavau kartu su keliauninkais ir juokiausi net lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors ir labai nesvari salis Indija,bet as vistiek ja labai myliu ir mylesiu rolleyes.gif ir butinai nuvaziuosiu tenai kadanors.... 4u.gif
[SIZE=14]Luiziana[/SpIZE] su gimtadieniu jus sveikinu smile.gif beja cia penktadieni parsinesiau John Irving ''Pasaulis pagal Garpa'' ir Joseph Kanon ''Gerasis vokietis''. Kalbant apie smurta knygose,tai negaliu skaityti paremtu tikrais faktais knygu,kur aprasomi Antrojo pasaulinio karo ivykiai ir ziaurumai. Pvz.: man buvo labai sunku skaityti Balio Sruogos ''Dievu miskas'' ir Anos Frank dienorasti,nes tai autoriai isgyveno tikrai,o Ana dar ir mire ne sava mirtimi verysad.gif O detektyvus siurpius,tai galiu skaityti,bet ir surpuliukai gan maloniai begioja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 23, 13:38)
J. Balčikonio gimnazijoje  mirksiukas.gif

Aš visus dvylika metų joje prasimokiau. smile.gif

Atsakyti
Jungiuosi prie jusu 4u.gif

QUOTE(Siberica @ 2011 05 23, 14:24)
Sveikutes smile.gif katik baigiau skaityti Martynas Starkus ''Tuk Tuk Indija'',knyga ziauriai patiko,keliavau kartu su keliauninkais ir juokiausi net  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nors ir labai nesvari salis Indija,bet as vistiek ja labai myliu ir mylesiu rolleyes.gif ir butinai nuvaziuosiu tenai kadanors.... 4u.gif

ir man si knygute patiko 4u.gif labai itraukianti ir negalejau nieko daryti, kol nepabaigiau biggrin.gif dabar skaitau Ken McClure "Veidmainių sala" - nereali knyga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 05 23, 15:23)
Aš visus dvylika metų joje prasimokiau.  smile.gif

o man jau nebebuvo galimybės smile.gif

QUOTE(Milledi* @ 2011 05 23, 15:29)
Jungiuosi prie jusu 4u.gif

sveika. 4u.gif
o ką šiaip mėgsti skaityti? kokias geriausias skaitytas knygas galėtum išskirti?
Atsakyti
Luiziana, su Tavo švente 4u.gif user posted image wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 23, 16:01)
sveika. 4u.gif
o ką šiaip mėgsti skaityti? kokias geriausias skaitytas knygas galėtum išskirti?

skaitau ivairius romanus, pradedant lengvais romaniukais, baigiant siaubo romanais ir detektyvais 4u.gif geriausios knygos man? hm.. reiketu daug galvoti, nes ne visus perskaitytu knygu pavadinimus pamenu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 05 23, 16:18)
geriausios knygos man? hm.. reiketu daug galvoti, nes ne visus perskaitytu knygu pavadinimus pamenu biggrin.gif  blush2.gif

Matyt "Trys muškietininkai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 23, 16:20)
Matyt "Trys muškietininkai" biggrin.gif

na toki pavadinima prisiminciau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti