Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(adžani @ 2011 05 21, 17:43)
Taip maxėj norėjau Šantaramo,o moteriškė prieš nosį paskutinį nunešė. doh.gif

Ech nesėkminga medžioklė buvo blush2.gif , gal kitą kartą pasiseks. Skaitinėjau šiandien ją knygyne, o ir pardavėja nemažai papasakojo ištraukų. kruopščiai apžiūrėjau visas naujienas, nes kuris laikas esu visai "nušokusi" nuo knygų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2011 05 21, 18:30)
Ech nesėkminga medžioklė buvo  blush2.gif , gal kitą kartą pasiseks. Skaitinėjau šiandien ją knygyne, o ir pardavėja nemažai papasakojo ištraukų. kruopščiai apžiūrėjau visas naujienas, nes kuris laikas esu visai "nušokusi" nuo knygų  doh.gif

Dabar reiks gaudyt skelbimuose. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 21, 16:43)
Taip maxėj norėjau Šantaramo,o moteriškė prieš nosį paskutinį nunešė. doh.gif

O aš nesuprantu, kuo jau ši knyga tokia gera, kad jos tiek norėt? Pvz. mane tai atstumia knygos autoriaus asmenybė (tiksliau, jo biografija), dingsta bet koks nors ją skaityti. O ir dėl knygos turinio man kyla abejonių, ar tikrai ji tokia jau vertinga ir įdomi g.gif Bent jau atsiliepimo apie ją dar nė vieno pati nesu skaičiusi.
Atsakyti
laba.

keliasdešimt puslapių perskaičiau Amerikos psichopato. blink.gif tai jau tikrai kad šlykštokai aprašomi žudymai blink.gif viliuosi, kad greitu metu galėsiu skirti daugiau laiko šiai knygai, nes skaityti po tiek mažai nervina doh.gif

dar šiandien pasiėmiau Tūkstantis saulių skaisčių bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 21, 11:08)
Aišku, dabar jau galiu džiaugtis, kad mokykliniais metais pareigos jausmo vedama netinginiavau ir perskaičiau visus kūrinius, kurie priklausė pagal programą.

drinks_cheers.gif jei ne mokykla, neįsivaizduoju, kada būčiau išdrįsusi pasiimti Dostojevskį (ir ne tik pasiimti, bet ir perskaityti, nes skaitėsi labai ilgai).. o kiek perliukų atrasta smile.gif todėl mėginu skaityti viską, nesusigundydama trumpintomis versijomis, kaip daro dauguma bendraamžių..
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 21, 19:18)
drinks_cheers.gif jei ne mokykla, neįsivaizduoju, kada būčiau išdrįsusi pasiimti Dostojevskį (ir ne tik pasiimti, bet ir perskaityti, nes skaitėsi labai ilgai).. o kiek perliukų atrasta  smile.gif todėl mėginu skaityti viską, nesusigundydama trumpintomis versijomis, kaip daro dauguma bendraamžių..

O vat Dostojevskio kaip tik nesu nieko skaičiusi unsure.gif Kažkodėl į mokyklinę programą, kai aš mokiausi, jis nebuvo įtrauktas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 21 gegužės 2011 - 19:23
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 21, 18:23)
O vat Dostojevskio kaip tik nesu nieko skaičiusi unsure.gif  Kažkodėl į mokyklinę programą, kai aš mokiausi, jis nebuvo įtrauktas g.gif

Kaip keista g.gif mums tai jau teko jį analizuoti per rusų literatūrą.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 21, 19:25)
Kaip keista  g.gif mums tai jau teko jį analizuoti per rusų literatūrą.

Na kad žinok , tikrai neprisimenu g.gif Nebent atmintis pelėsiais apkerpėjo biggrin.gif
Bet tu juk už mane jaunesnė, tai gal jis vėliau buvo įtrauktas į programą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 21, 18:28)
Na kad žinok , tikrai neprisimenu g.gif  Nebent atmintis pelėsiais apkerpėjo biggrin.gif
Bet tu juk už mane jaunesnė, tai gal jis vėliau buvo įtrauktas į programą g.gif

šiek tiek jaunesnė smile.gif jei gerai pamenu, tai jo kūrinius analizavimo paskutinėse klasėse ir vienas jų buvo "Nusikaltimas ir bausmė". Dar labai gerai pamenu, kad aš nusimuliavau nuo pilno kūrinio skaitymo ir skaičiau tik ištraukas ax.gif

Tiesa, jau pasitvirtino mano planai dėl kelionės į Norvegija. Taigi, išvykstu liepos 1d ir grįšiu po mėnesio. Būtų labai šaunu, jei su vilnietėm iki man išvykstant susibėgtume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 21, 19:34)
šiek tiek jaunesnė smile.gif jei gerai pamenu, tai jo kūrinius analizavimo paskutinėse klasėse ir vienas jų buvo "Nusikaltimas ir bausmė". Dar labai gerai pamenu, kad aš nusimuliavau nuo pilno kūrinio skaitymo ir skaičiau tik ištraukas  ax.gif

Tiesa, jau pasitvirtino mano planai dėl kelionės į Norvegija. Taigi, išvykstu liepos 1d ir grįšiu po mėnesio. Būtų labai šaunu, jei su vilnietėm iki man išvykstant susibėgtume biggrin.gif

Na negaliu tvirtint, kad tikrai tikrai nenagrinėta. Bet jei ir buvo kartais nagrinėta Dostojevkis, reiškia, visiškai nieko mano atimintyje apie jį neišliko. Arba gal buvo tik kokios ištraukos , prabėgom g.gif
Bet kokiu atveju ketinu kažkada ateityje ir prie jo kūrybos prieiti smile.gif

Aš nieko prieš mytintis birželį.
Atsakyti
Sveikos... norėjau aš tos knygos ir ,,ŠANTARAMAS'' na bet Akropolyje nei kvapo maximoje ta prasme nebuvo jos.. o knygyne pagailo pinigų,, nes ten tik 20% akcija.. doh.gif tai iš liūdesio nusipirkau Palaimos namus su 40% akcija .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 05 21, 21:13)
Sveikos... norėjau aš tos knygos ir ,,ŠANTARAMAS'' na bet Akropolyje nei kvapo maximoje ta prasme  nebuvo jos.. o knygyne pagailo pinigų,, nes ten tik 20% akcija..  doh.gif  tai iš liūdesio nusipirkau Palaimos namus su 40% akcija ..  biggrin.gif

Šią savaitę kažkurią dieną (ketvirtad. ar penktad.) tikrai mačiau tą ,,ŠANTARAMĄ'' Akropolio Maximoje. Bet tai gal tebuvo keletas knygų ir greit nupirko.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 21, 22:24)
Šią savaitę kažkurią dieną (ketvirtad. ar penktad.) tikrai mačiau tą ,,ŠANTARAMĄ'' Akropolio Maximoje. Bet tai gal  tebuvo keletas knygų ir  greit nupirko.

Leidykloje po 52LT pardavinėja rolleyes.gif tai va dar išeitis lotuliukas.gif
Atsakyti