Laba,
QUOTE(katilina @ 2011 05 09, 21:03)
Tai prašom dar pasisakyti.
Paskaičiau tavo žodžius ir įdomu pasidarė- turi labai daug knygų, o beveik nieko neperki? Jei didžiają dalį parduodamų galima rasti bibliotekoj, tai kokias knygas tada perki?
Mane vakar tema įkvėpė. Aišku, apie tuos knygų pirkimus tai jau kalbėta, bet vis dėlto..
Yra du faktoriai - vieta ir kaina.
Vieta - namuose nebėra vietos naujoms knygoms, nesvarbu, ar jos būtų pigios ar brangios.
Kaina - kvaila būtų leisti kad ir nedidelę pinigų sumą knygoms, kaip namai pilni neskaitytų knygų. Kad ir kaip norėtųsi, nes žr. aukščiau. Be to, labai mėgstu bibliotekas.
Bet jeigu perskaitau bibliotekinę knygą ir ji man žiauriai patinka, tai leidžiu sau nusipirkti ir turėti knygą namie, kad bet kada galėčiau vėl paskaityti. Taip tą savo biblioteką šiek tiek atnaujinu naujesnėms knygom.
Žinoma, norėčiau, kad būtų kitaip. (Biblioteka gumine, o aš galiu pirkti, pirkti, pirkti)
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 09, 22:22)
Ir kaip tau ji?
Galvoju, kaip vis dėlto mes juokingai kalbame užsienio kalba.
Knyga labai daug emocijų sukelia. Ir juokina, ir erzina, ir intriguoja, ir tikrai žiauri (vakar tookią sceną paskaičiau, kad iki šiol neišeina iš galvos), ir vietomis nesąmones rašo. Bet tikrai džiaugiuosi, kad tavo komentarą pastebėjau.
Vėliau žiūrėsiu ir filmą.