Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 09, 21:56)

Papūgėle, shusha[/b] perkeliam mūsų sanderius kitai savaitei, kai turėsiu laiko, blush2.gif Nes neturėsiu kada nupirkti knygos, išsiųsti ir pan. Bet tikrai imsiu iš abiejų.  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš vakar Vagoj nusipirkau Tanja Langer "Trumpa istorija apie moterį, kuri negalėjo būti ištikima",dar norejau "Raudonos azalijos",bet šitą paėmiau.Reik stilių keist,pas mane dabar karinė tema,ir filmai,ir knygos,jau net bloga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 10, 11:13)
Labas 4u.gif
Nagi patinka bigsmile.gif  Labai graži , vaizdinga, poetiška kalba. Daug lietuvių mitologijos elementų. Paslaptinga, mistiška, tarsi rūkuose skendinti. Tokio tipo lietuvių autorių knygų aš mažai tesu skaičiusi (bent jau nepamenu).

Po jos rekomenduoju ir "Lyla" mirksiukas.gif
O "Šešėlių verpėjos" ir aš užsimaniau bigsmile.gif

Maximoj praėjusios knygų akcijos 'grobis' šita knyga

user posted image

suvyliojo aprašymas ir geri atsiliepimai temoj smile.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(katilina @ 2011 05 09, 21:03)
Tai prašom dar pasisakyti.  smile.gif Paskaičiau tavo žodžius ir įdomu pasidarė- turi labai daug knygų, o beveik nieko neperki? Jei didžiają dalį parduodamų galima rasti bibliotekoj, tai kokias knygas tada perki?

Mane vakar tema įkvėpė. Aišku, apie tuos knygų pirkimus tai jau kalbėta, bet vis dėlto..

Yra du faktoriai - vieta ir kaina.
Vieta - namuose nebėra vietos naujoms knygoms, nesvarbu, ar jos būtų pigios ar brangios.
Kaina - kvaila būtų leisti kad ir nedidelę pinigų sumą knygoms, kaip namai pilni neskaitytų knygų. Kad ir kaip norėtųsi, nes žr. aukščiau. Be to, labai mėgstu bibliotekas.

Bet jeigu perskaitau bibliotekinę knygą ir ji man žiauriai patinka, tai leidžiu sau nusipirkti ir turėti knygą namie, kad bet kada galėčiau vėl paskaityti. Taip tą savo biblioteką šiek tiek atnaujinu naujesnėms knygom.

Žinoma, norėčiau, kad būtų kitaip. (Biblioteka gumine, o aš galiu pirkti, pirkti, pirkti) smile.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 09, 22:22)
Ir kaip tau ji?

Galvoju, kaip vis dėlto mes juokingai kalbame užsienio kalba.
Knyga labai daug emocijų sukelia. Ir juokina, ir erzina, ir intriguoja, ir tikrai žiauri (vakar tookią sceną paskaičiau, kad iki šiol neišeina iš galvos), ir vietomis nesąmones rašo. Bet tikrai džiaugiuosi, kad tavo komentarą pastebėjau.
Vėliau žiūrėsiu ir filmą.
Atsakyti
sveikos biggrin.gif

šiandien prancūzai buvo atėję į vieną pamoką. Net keista, kaip viską supratau (mat pastaruosius trejus metus prancūzų pamokos- labiau laiko švaistymas nei mokymasis doh.gif ). Net antipatiją šiai kalbai ėmiau justi blush2.gif bet kažkaip pabendravus su jais iš naujo į kalbą pažiūrėjau wub.gif

ačiū už temą Monai 4u.gif

registruojuosi su Amerikos psichopatu ir D. Zelčiūtės knyga apie J. Ivanauskaitę.

QUOTE(katilina @ 2011 05 09, 18:35)
Man "Vargdieniai" labiau už "Paryžiaus katedrą" patiko.

tikiuosi, ir man taip pat bus bigsmile.gif

QUOTE(caralaite @ 2011 05 09, 22:25)
O pati skaitau Picoult "Mano sesers globėją", kol kas labai džiaugiuos kad pagaliau šitos knygos ėmiausi. Kol kas viskas labai padoriam lygmeny (1/2 knygos). Nors, jaučiu, dar "pamanipuliuos" autorė mano jausmais, verksiu į rankovę ryt/poryt...

pritariu Ingėnui. Jei esi pakankamai jautri, tikrai pabaigoje gali apsiverkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 10 gegužės 2011 - 16:43
QUOTE(Papugele @ 2011 05 10, 13:58)
Maximoj  praėjusios  knygų akcijos 'grobis' šita knyga
suvyliojo aprašymas ir geri atsiliepimai temoj smile.gif

Jaučiu, bus man blogai, jei jums su Ingėnu šita knyga nepatiks. tongue.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 05 10, 17:42)

šiandien prancūzai buvo atėję į vieną pamoką. Net keista, kaip viską supratau (mat pastaruosius trejus metus prancūzų pamokos- labiau laiko švaistymas nei mokymasis  doh.gif ). Net antipatiją šiai kalbai ėmiau justi  blush2.gif bet kažkaip pabendravus su jais iš naujo į kalbą pažiūrėjau  wub.gif

Oui oui, graži ta prancūzų kalba. mirksiukas.gif Visai norėčiau ją mokėti.

Perskaičiau Philippe Delerm "Tiepolo burbulas". Suviliojo knygos (tiksliau knygutės) viršelis ir aprašymas- Venecija, paveikslai, mįslės. Galvojau, bus įdomu, bet neypatingai patiko. Kūrinys labai trumpas ir gana paviršutiniškas (bent jau lyginant su anotacija). Tik noro pamatyti Veneciją nesumažino. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 05 10, 18:41)
Jaučiu, bus man blogai, jei jums su Ingėnu šita knyga nepatiks.   tongue.gif

Iš manęs pretenzijų tikrai nebus biggrin.gif Aš apie knygos pirkimą galvojau dar iki tavo atsiliepimo. Be to, prieš ją pirkdama buvau perskaičiusi keletą blogų atsiliepimų kaimynkų temoje, taigi žinojau, kad rizikuoju. Tačiau kartais juk reikalinga ir rizika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 10 gegužės 2011 - 18:50
QUOTE(katilina @ 2011 05 10, 19:41)
Jaučiu, bus man blogai, jei jums su Ingėnu šita knyga nepatiks.  tongue.gif

Na va nereikejo prisipazint, nes zinojau kad kazkas gyre bet kas nebeprisiminiau biggrin.gif Bet jauciu, kad man ji patiks 4u.gif

Ir dar kazkas gal atsilieps kas rekomendavo naujaja A. Zurbos knyga "Krisius" bigsmile.gif Siandien ja parsinesiau is bibliotekos nauju knygu lentynos. wub.gif
Perskaiciau Noros Robers "Juodoji roze", nieko siaip, bet tikrai toli grazu ne stebuklas. Visa intriga, pagrindines veikejos namuose gyvenanti proseneles smekla. Ir norinti reguliuot proanukes meiles reikalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 05 10, 18:57)

Ir dar kazkas gal atsilieps kas rekomendavo naujaja A. Zurbos  knyga "Krisius" bigsmile.gif  Siandien ja parsinesiau is bibliotekos nauju knygu lentynos.  wub.gif

Aš ją labai gyriau, nes pirkau mamai Kalėdoms, o baigėsi tuo, kad pati perskaičiau. Tikrai labai patiko, atsimenu, atsiverčiau tik pasižiūrėti pirmą puslapį, kas ten tokio įdomaus ir kaip užsiskaičiau...
Atsakyti
Labas smile.gif

Nusipirkau darbe Gavelio „Jauno žmogaus memuarus“ už 1,21 lt bigsmile.gif biggrin.gif galėsiu skaityt kažkada, kaip tik norėjau...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 10, 20:51)
Labas smile.gif

Nusipirkau darbe Gavelio „Jauno žmogaus memuarus“ už 1,21 lt  bigsmile.gif  biggrin.gif  galėsiu skaityt kažkada, kaip tik norėjau...

ei, ir kaip tau cia taip pigiai gavosi? ar tu man Paukscius gerai paskaiciavai, kad gavosi uz 5 Lt? lotuliukas.gif

as irgi tada giriuosi - papirkau darbe D. diu Miurje (kaip ten teisingai lietuviskai ta pavarde) "Paukscius" biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 05 10, 19:41)
Oui oui, graži ta prancūzų kalba.  mirksiukas.gif  Visai norėčiau ją mokėti.

man tai visai negrazi blush2.gif Kaip ir vokieciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 10, 21:01)
ei, ir kaip tau cia taip pigiai gavosi? ar tu man Paukscius gerai paskaiciavai, kad gavosi uz 5 Lt? lotuliukas.gif

as irgi tada giriuosi -  papirkau darbe D. diu Miurje (kaip ten teisingai lietuviskai ta pavarde) "Paukscius" biggrin.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

man tai visai negrazi blush2.gif  Kaip ir vokieciu  unsure.gif

„Paukščius“ brangiau atnešė, o Gavelis tik už litą + PVM biggrin.gif biggrin.gif

O man prancūzų kalba irgi labai graži, gal dėl to, kad visai nemoku..? laugh.gif
Atsakyti