Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 19:46)
Nesitikėjau, kad tokiais būdais ir knygas pardavinėja  biggrin.gif  man niekad neskambino

Man skambino jau antrą kartą ir abukart buvo iš AL leidyklos. Tai jaučiu, tik jie propaguoja šiais laikais, tokius pardavimus g.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 19:50)
O tai ko netinka darbe paprastas knygas skaityt?  biggrin.gif

Tinka, bet žinai mane, reikia visko, kas su knygom susiję biggrin.gif Reklamos auka, pamačiau straipsnį, kad galima telefone e-skaityklę turėt, dar draugė vis siūlė kokį planą pasiimt, ai galvoju, autobuse važiuojant ar kai pamirštu pasiimt kokią knygą, bus labai gerai biggrin.gif

O tu atsiėmei jau tuos auskarus?pakalbėjot, ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 17, 19:58)
Manęs šis malonumas dar tebelaukia  rolleyes.gif
Nors  nuojauta  visgi  kužda, kad kažin ar "100 metų vienatvės" man padarys didenį įspūdį nei Markeso "Apie meilę ir kitus demonus". Pastaroji atrodo, lyg specialiai man buvo rašyta thumbup.gif

Labai gera tvarka skaitysi biggrin.gif man ir ta ir ta labai patiko, net nežinau kuri labiau, gal 100 metų..
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 17, 20:02)
O tu atsiėmei jau tuos auskarus?pakalbėjot, ką nors?

Pasiėmiau, nors realiai man jie mažiau į knygutes panašūs nei foto smile.gif nekalbėjau nieko rimčiau, man ketvirtadienį bakalaurą reikia nešti, paskui 26 d. galutinį variantą priduoti, tai noriu susitvarkyti su mokslais ir tada knygyno reikaliukais daugiau rūpintis smile.gif dar šiandien norėjau Masako parodyt jos darbelių daugiau, bet pamiršau
Atsakyti
man keistas dalykas toks yra, Dori - tu pasirasius ta parasa, skaitai skaitai, o betgi visgi kiek paziuriu, kai kalba apie gera knyga eina - tu jos neskaicius arba numetus biggrin.gif tai ka skaitai? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vel grizau pas jus bigsmile.gif Kaip gyvenat? 4u.gif

Kadangi po keliones nuotaika buvo prasta, nusprendziau save pamaloninti ir prisipirkau kruva nauju knygu,net paciai baisu blink.gif

J.Picoult "Namu taisykles"- ja dabar ir skaitau ir kolkas is visu (skaiciau 4 knygas) skaitytu Picoult knygu patinka labiausiai,niekada neskaiciau nieko apie Aspergerio sindroma,idomu..
S.Brown "Be zodziu"-mano keistas narkotikas biggrin.gif priklausoma as nuo jos,kaip kiti nuo Saulelydzio sagos biggrin.gif
D.Koomson "Labanakt grazuole",skaiciau jos pimaja "Mano geriausios drauges dukra",tai man kaip nesunkiu knygu megejai patiko,lengva moteriska knyga rolleyes.gif Ziuresim,kaip su sia bus.
E.Alpsten "Raudonosios saules seserys" -nieko apie ja nezinau,bet virselis grazus,ir Vokietijoje maciau,kad populiari.

Maciau Tyto alba ruosiasi Camilla Läckberg knygas pradeti leisti thumbup.gif pagaliau sulaukiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 18 gegužės 2011 - 08:58
sveikutes smile.gif kazkaip liko man neperskaityta gal apie 100psl Karas ir Taika,nes netyciom paemiau Martynas Starkus ''Tuk Tuk Indija'',nu ir ka jus galvojat,negaliu atsiplesti nuo sios knygos,kazkaip toks jausmas,kad keliauju kartu su ta komanda ir jauciu ka jie jaucia biggrin.gif bigsmile.gif bus labai gaila,kad ja perskaitysiu. Cia mano pirmoji pazintis su kelioniu knygomis ir ji isties puiki thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Creed @ 2011 05 18, 08:57)
Sveikos 4u.gif

Vel grizau pas jus bigsmile.gif  Kaip gyvenat?  4u.gif

Kadangi po keliones nuotaika buvo prasta, nusprendziau save pamaloninti ir prisipirkau kruva nauju knygu,net paciai baisu blink.gif

J.Picoult "Namu taisykles"- ja dabar ir skaitau ir kolkas is visu (skaiciau 4 knygas) skaitytu Picoult knygu patinka labiausiai,niekada neskaiciau nieko apie Aspergerio sindroma,idomu..

O ko gi čia taip prasta nuotaika po kelionės? unsure.gif

Su kuriomis kitomis skaitytomis lygini šią Picoult knygą?

QUOTE(Siberica @ 2011 05 18, 09:01)
sveikutes smile.gif kazkaip liko man neperskaityta gal apie 100psl Karas ir Taika,nes netyciom paemiau Martynas Starkus ''Tuk Tuk Indija'',nu ir ka jus galvojat,negaliu atsiplesti nuo sios knygos,kazkaip toks jausmas,kad keliauju kartu su ta komanda ir jauciu ka jie jaucia  biggrin.gif  bigsmile.gif  bus labai gaila,kad ja perskaitysiu. Cia mano pirmoji pazintis su kelioniu knygomis ir ji isties puiki  thumbup.gif

Aš labai laukiu, kad Sarkus parašytų knygą apie keliones po Lotynų Ameriką. Dabar kaip tik keliauja, tai tikiuosi ir knygos. Labai jau traukia mane tie kraštai rolleyes.gif
Atsakyti

Aš labai laukiu, kad Sarkus parašytų knygą apie keliones po Lotynų Ameriką. Dabar kaip tik keliauja, tai tikiuosi ir knygos. Labai jau traukia mane tie kraštai rolleyes.gif
[/quote]
as irgi laukiu,turetu buti visai idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 18, 10:10)
Labas 4u.gif
O ko gi čia taip prasta nuotaika po kelionės? unsure.gif

Su kuriomis kitomis skaitytomis lygini šią Picoult knygą?

Grizti nenorejau unsure.gif

Skaiciau- 19 minuciu,Gailestingumas,Trapumas ir Kita sirdis.
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 05 18, 09:57)
J.Picoult "Namu taisykles"

Ei, o kodel as negirdejus sios knygos? g.gif
As vakar pradejau Džeromas K. Džeromas "Trise valtimi". Vienas zodis - tobula, kaip man parasyta ( pasiskolinau kazkurios issireiskima). Nepatingesiu issamaus atsiliepimo parasyti, nes ji to verta. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 gegužės 2011 - 10:02
QUOTE(Creed @ 2011 05 18, 09:57)
E.Alpsten "Raudonosios saules seserys" -nieko apie ja nezinau,bet virselis grazus,ir Vokietijoje maciau,kad populiari.

jei ją pardavinėsi,turėk mane omeny,šitą noriu paskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 18, 10:02)
*Ei, o kodel as negirdejus sios knygos? g.gif

**As vakar pradejau Džeromas K. Džeromas "Trise valtimi". Vienas zodis - tobula, kaip man parasyta ( pasiskolinau kazkurios issireiskima). Nepatingesiu issamaus atsiliepimo parasyti, nes ji to verta. wub.gif

* Taigi pati naujausioji, visai neseniai teišėjusi.

** Taip, čia jau klasika drinks_cheers.gif
Atsakyti