QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 17, 17:33)
deja, tu klysti laiškai nėra tokia veiksminga marketingo strategija kaip pokalbis telefonu. gyvai kalbant yra daug lengviau įtikint žmogų pirkti jam galbūt visiškai nereikalingą prekę.
Aš nekalbu apie tai, ar tai yra veiksminga,ar ne. O, kad daugeliui žmonių nepatinka, kai taip
prakišinėja prekes, skambinėja į telefoną, stabdo gatvėj, kviečia į visokius pristatymus ir t.t.
Man pačiai dabar siūlo papildomą darbą, labai gražiai skamba, daug pinigų užsidirbti įmanoma, vos ne nieko nereikia daryti. O kai išsiaiškinau, pasikalbėjau su aplinkiniais, tai pasirodė, kad paprasčiausias draudimo siūlymas žmonėms
O čia jau ne mano darbas, geriau mažiau pinigų, bet neįtikinėsiu žmonių užsisakyti paslaugų. Kaip aš sakau, aš galiu tokį darbą dirbt, kad žmonės pas mane ateitų ir ieškotų, o ne aš pas juos turėčiau eit
O dabar prieštarausiu savo požiūriui, išsakytui aukščiau, ir pranešiu, kad šiandi telefonu įsiūlė man išmanųjį telefoną pirkt
AŠ šiaip nesu technikos žmogus, man nereikia jokių naujovių, telefonas naudojamas tik paskambinti ir sms parašyt. bet neatsispyriau, nusipirkau tam, kad galėčiau telefone knygas skaityt
o draugė dirba tam marketinge, tai ji ir įsiūlė man. padėjau vargšei padidinti dienos rezultatus, bo sakė sunku parduot telefonu