Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 17, 09:23)
Geriau klaust, kur nesu palikusi  biggrin.gif Bet dažniausiai palieku savo paštą, o ne numerį. Ir anksčiau tikrai neskambinėdavo iš leidyklų. Galvoju negi taip prastai jiems, kad per telefonus kiša. Kažkaip man čia negražiai atrodo, juk žmonėms nepatinka tokie dalykai  unsure.gif

deja, tu klysti laiškai nėra tokia veiksminga marketingo strategija kaip pokalbis telefonu. gyvai kalbant yra daug lengviau įtikint žmogų pirkti jam galbūt visiškai nereikalingą prekę.

O aš pradėjau skaityti Erica Jong "Srydžio baimė". Kol kas net gi labai patinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 17, 16:33)
deja, tu klysti laiškai nėra tokia veiksminga marketingo strategija kaip pokalbis telefonu. gyvai kalbant yra daug lengviau įtikint žmogų pirkti jam galbūt visiškai nereikalingą prekę.

Galbūt tik teoriškai. Yra tokia žmonių grupė (pvz. aš biggrin.gif ), kurie labai neigiamai žiūri į telemarketingą, atsiranda išankstinis atmetimas, ką besiūlytų.
Beje, su juo buvau susidūrusi ir tiesiogiai (iš kitų barikadų pusių).
Teko įsitikinti, kad bent šiuo atveju teorija nuo praktikos nemažai skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 gegužės 2011 - 16:38
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 17, 17:33)

Aš nekalbu apie tai, ar tai yra veiksminga,ar ne. O, kad daugeliui žmonių nepatinka, kai taip prakišinėja prekes, skambinėja į telefoną, stabdo gatvėj, kviečia į visokius pristatymus ir t.t.

Man pačiai dabar siūlo papildomą darbą, labai gražiai skamba, daug pinigų užsidirbti įmanoma, vos ne nieko nereikia daryti. O kai išsiaiškinau, pasikalbėjau su aplinkiniais, tai pasirodė, kad paprasčiausias draudimo siūlymas žmonėms schmoll.gif O čia jau ne mano darbas, geriau mažiau pinigų, bet neįtikinėsiu žmonių užsisakyti paslaugų. Kaip aš sakau, aš galiu tokį darbą dirbt, kad žmonės pas mane ateitų ir ieškotų, o ne aš pas juos turėčiau eit biggrin.gif

O dabar prieštarausiu savo požiūriui, išsakytui aukščiau, ir pranešiu, kad šiandi telefonu įsiūlė man išmanųjį telefoną pirkt lotuliukas.gif AŠ šiaip nesu technikos žmogus, man nereikia jokių naujovių, telefonas naudojamas tik paskambinti ir sms parašyt. bet neatsispyriau, nusipirkau tam, kad galėčiau telefone knygas skaityt lotuliukas.gif o draugė dirba tam marketinge, tai ji ir įsiūlė man. padėjau vargšei padidinti dienos rezultatus, bo sakė sunku parduot telefonu ax.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(laTulipe @ 2011 05 17, 16:28)
laba.

nieko neskaitau, tai neturiu ką pasakyti mirksiukas.gif

biggrin.gif
Aš pagaliau prisiruošiau Markesui, taip gavosi, kad pirma knyga papuolė "Šimtas metų vienatvės“. Tai irgi neturiu ką pasakyti. Kol kas be žado.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 17, 16:37)
Yra tokia žmonių grupė (pvz. aš  biggrin.gif ), kurie labai neigiamai žiūri į telemarketingą, atsiranda  išankstinis atmetimas, ką besiūlytų.

Aha, aš irgi tai grupei priklausau, kaip pamatau nematytą numerį ir suprantu, kad paskambino TELEMARKETINGAS, tai net nesiklausau, ką siūlys, sakau, atsiprašau, ačiū, nereikia ir iš karto dedu ragelį.

O beje, šiandien į paštą gavau laišką apie kažkokią sodo knygą, manęs nedomina tas sodas, bet prieš ištrindama bent perskaičiau...
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 17, 18:13)
Labas,
biggrin.gif
Aš pagaliau prisiruošiau Markesui, taip gavosi, kad pirma knyga papuolė "Šimtas metų vienatvės“. Tai irgi neturiu ką pasakyti. Kol kas be žado.

Be žado tai reiškia , kad labai patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 17, 19:13)

Be žado, nes taip patinka ar dar nuomonės neturi? biggrin.gif

Aš šiandi gavau dvi knygas iš "Humanitas" thumbup.gif

1. John Boyne "The house of special purpose" (knygos "Berniukas dryžuota pižama" autorius).
http://www.amazon.co...e/dp/0385616066

2. Mark Haddon "A spot of bother" (knygos "Tas keistas nutikimas šuniui naktį" autorius). Kiek radau info, tai net filmas pagal knygą pastatytas.
http://en.wikipedia...._Spot_of_Bother

Ir dar įdėjo 5 nuostabaus grožio skirtukus bigsmile.gif Net nesu mačius tokių. Paklausiau, ar neturi daugiau, nupirkčiau net didesnį kiekį, nes tokie dailūs. Labai įdomu, kas autorius, kas paišė juos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 17 gegužės 2011 - 18:38
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 17, 19:13)

Pavydžiu, pirmą kartą "100 metų" skaitai smile.gif Jei būna stebuklų, tai šita knyga tikrai iš jų tarpo.

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 17, 19:35)
2. Mark Haddon "A spot of bother" (knygos "Tas keistas nutikimas šuniui naktį" autorius). 

O va šita - visai ne stebuklas. Miela šeimos istorija, tačiau nieko itin kabinančio. Ilgai ją "stumdžiau"
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 17, 19:40)
Pavydžiu, pirmą kartą "100 metų" skaitai smile.gif Jei būna stebuklų, tai šita knyga tikrai iš jų tarpo.

O man ši knyga praeitų metų graužtukas ax.gif Tikiuosi, kad šiemet užbaigsiu blush2.gif

Man tai įdomu, kaip verstų Haddon'o knygą lietuviškai "Nerimo dėmė"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 17, 11:12)
Jetus, jetus esu pikta nuo pat ryto  doh.gif Taip saldžiai ryte miegojau, sapnuoju sau, ilsiuosi ir pradeda skambinti telefonas  doh.gif Kadangi ne šalia buvo, tai reikėjo keltis. O skambino iš leidyklos Alma Littera marketingo ir siūlė pirkti knygą apie sveikatą už 79lt  unsure.gif  Jau taip kalbėjo, kap žirnius bėrė, apie visas ligas, patarimus, simptomus, kada eit pas gydytojus ir pan. Galėjai atitraukti ragelį ir eit papusryčiaut. Klausiausi ir maloniai bendravau tik dėl to, kad siūlė ne kokius puodus, o knygą. Bet vistiek man taip nepatinka. Jau antrą kartą sulaukiu tokio skambučio. Ar jums neskambina?  g.gif

Nesitikėjau, kad tokiais būdais ir knygas pardavinėja biggrin.gif man niekad neskambino
Atsakyti
Ups! Buvau neatidi ir pakomentavau visai kitą knyga turėdama minty. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 17 gegužės 2011 - 18:51
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 17, 17:52)
O dabar prieštarausiu savo požiūriui, išsakytui aukščiau, ir pranešiu, kad šiandi telefonu įsiūlė man išmanųjį telefoną pirkt  lotuliukas.gif AŠ šiaip nesu technikos žmogus, man nereikia jokių naujovių, telefonas naudojamas tik paskambinti ir sms parašyt. bet neatsispyriau, nusipirkau tam, kad galėčiau telefone knygas skaityt  lotuliukas.gif o draugė dirba tam marketinge, tai ji ir įsiūlė man. padėjau vargšei padidinti dienos rezultatus, bo sakė sunku parduot telefonu  ax.gif

O tai ko netinka darbe paprastas knygas skaityt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 17, 18:40)

Manęs šis malonumas dar tebelaukia rolleyes.gif
Nors nuojauta visgi kužda, kad kažin ar "100 metų vienatvės" man padarys didenį įspūdį nei Markeso "Apie meilę ir kitus demonus". Pastaroji atrodo, lyg specialiai man buvo rašyta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 gegužės 2011 - 18:58