Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 17, 11:17)
man tikrai neskambina. Gal esi kur numerį savo palikus ar kaip pildei kokį blanką varnelę uždėjai, kad tu norėtum, kad su tavim būtų susisiekta reklamos tikslais g.gif
Iš viso per visus metus Lietuvoje esu sisulaukusi tik vieno skambučio marketingo tikslais, tai iš Omnitelio

Geriau klaust, kur nesu palikusi biggrin.gif Bet dažniausiai palieku savo paštą, o ne numerį. Ir anksčiau tikrai neskambinėdavo iš leidyklų. Galvoju negi taip prastai jiems, kad per telefonus kiša. Kažkaip man čia negražiai atrodo, juk žmonėms nepatinka tokie dalykai unsure.gif
Atsakyti
man irgi skambino, tik knyga siule apie soda ir namo aplinka kazka, bet kaina irgi apie 70lt. O tas ikalbinejimas, tai ir man per ,,gerkle lenda". Pasakiau ,,aciu nereikia, neturesiu tu patarimu kur panaudot", tai tada siule kokiems nors draugam nupirkt dovanu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vessta: 17 gegužės 2011 - 10:30
sveikos mergaitės,įsibraunu pas jus su prašymu..baigiau skaityti Kepurininko pilį,tik ten nera paskutinių puslapių,baigiasi čia:"Manydama,kad tylėjimas yra geras ženklas,sumurmėjo:"Tikriausiai visai nedaug tūksta,būtų įdomu sužinoti kokie tie paskutiniai sakiniai.Gal kas turite knygą ir galėtumėt nuskenuoti ar parašyti trumpai kaip ten baigiasi,būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 16, 20:05)
Ačiū linamog, nes kažkaip jos žinutė apie tą knygą man labai įsiminė (tik kažkaip praleidau... patiko, ar ne?).

Kaip miela, kad kazkam isimine mano atsiliepimas. bigsmile.gif Man knyga tikrai patiko, reiketu ir "Metai Provanse" paskaityt, palygint.
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 16, 20:29)
Aš jai padovanojau šią knygą, ar nereiks pradėt gailėtis?  biggrin.gif

Ja ja, pamenu. tongue.gif
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 17, 11:12)
Bet vistiek man taip nepatinka. Jau antrą kartą sulaukiu tokio skambučio. Ar jums neskambina?  g.gif

Pas mane i darba jau kelinta karta uzsuka knygu siulytoja, tokiom fanatiskai paklaikusiom akim, bet kazkaip neuzbure, nepirkau, nes siulo tas patarimines arba gyvenimo mokancias knygas, kurioms esu alergiska.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 17, 12:06)
tokiom fanatiskai paklaikusiom akim

lotuliukas.gif

vilter, kurioj vietoj tas sakinys buvo? turini papasakok truputi. Knygos neturiu po ranka, tai negaliu paziuret.
Atsakyti
vilter, turiu dabar tą knygą po ranka, vartau, bet sunku rast, ką žinau, kiek ten dar trūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 17, 13:12)
lotuliukas.gif

vilter, kurioj vietoj tas sakinys buvo? turini papasakok truputi. Knygos neturiu po ranka, tai negaliu paziuret.

Kaip įsivaizduoju čia pati pabaiga turi būti,o puslapis 722pl.Ta vieta kai tėvas susmukęs sėdi fotelyje ir žiūri į savo mirusią dukrą Nesę...iš virtuvės įeina jo motina,dėl senatvės viską užmiršusi kas neseniai atsitiko,žiūri į savo sūnų,kuris sėdi be amo ir galvoja,kad tylėjimas yra geras ženklas..,Čia ir baigiasi mano knyga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilter: 17 gegužės 2011 - 11:34
Radau thumbup.gif trūksta tau vieno puslapio nepilno. Kelios pastraipos tik ax.gif ir nerašyk siužeto visiems, aš gi tik skaitysiu dar ją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 17 gegužės 2011 - 11:30
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 17, 13:29)
Radau  thumbup.gif trūksta tau vieno puslapio nepilno. Kelios pastraipos tik  ax.gif ir nerašyk siužeto visiems, aš gi tik skaitysiu dar ją  ax.gif

Oi, tikrai blush2.gif Pageltoninau
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 05 17, 10:29)
man irgi skambino, tik knyga siule apie soda ir namo aplinka kazka, bet kaina irgi apie 70lt. O tas ikalbinejimas, tai ir man per ,,gerkle lenda". Pasakiau ,,aciu nereikia, neturesiu tu patarimu kur panaudot", tai tada siule kokiems nors draugam nupirkt dovanu.  biggrin.gif

Dėl knygų man turbūt dar nė karto neskambino g.gif, bent jau nepamenu. O su kitokiais marketinginiais pasiūlymais skambina pakankamai dažnai (ir svarbiausia, dar į du telefonus doh.gif ), jau gerokai atsibodę cool.gif Bet aš, jei žinau, kad pasiūlymas tikrai nedomina (o taip būna 99 proc. atvejų, iš pirmųjų frazių juk jau galima nuspėti, apie ką eis kalba) tiesiog iš karto tai ir pasakau, nebesileidžiu į jokias diskusijas. Kad bereikalingai negaišint savo ir kitų laiko.
Atsakyti
Skaitau dabar sėkmingai Užkalnio knygą "Kelionių istorijos". Visai įdomi. mirksiukas.gif
Atsakyti
laba.

nieko neskaitau, tai neturiu ką pasakyti mirksiukas.gif

QUOTE(daite @ 2011 05 17, 17:21)
Skaitau dabar sėkmingai Užkalnio knygą "Kelionių istorijos". Visai įdomi.

drinks_cheers.gif įdomi.
Atsakyti