Sveikos
Mona187, ačiū už naują temą
Registras joje su
Elenos Kurklietytės "Šešėlių verpėja. Laukinės Todės istorija" bei toliau kartkartėmis tebeskaitoma
Jurgos Ivanauskaitės "Pragaro sodai".
QUOTE(Mona187 @ 2011 05 09, 20:22)
Dar norėjau pasigirti, kad pasidovanojau bibliotekoj sau vieną knygą (tik nežinau, ar yra kuo džiaugtis) -
Marijos Mediči skrynelė. Nors ir sena (1987 m. leidimo), bet palyginus gerai išlaikyta. Ar vertinga kuo ši knyga?
Esu ją skaičiusi paauglystėje. Tuomet lyg ir visai patiko.
Įtariu, jei pasitaikytų po ranka, gal net ir antrą kartą prisiminimui perskaityčiau (kadangi istorines mėgstu).
QUOTE(Siberica @ 2011 05 09, 20:59)
Sveikutės. Skaitau LEV TOLSTOJUS "KARAS IR TAIKA" I tomą. Labai rekomenduoju,toms kurios mėgsta klasika. Tikrai įdomi istorinė drama,apie Rusijos įvykius,kai į Prancūzijos valdžia atėjo Napoleonas,apie tai kaip ruošias karui su juo (bent jau iki čia db perskaičiau),apie aukštuomenės gyvenimą. Labai įtraukiantis kūrinys.
Per rusų literatūros pamokas (buvo mano mokykliniais laikais tokia disciplina) pakankamai išsamiai nagrinėjom šį kūrinį, tai teko skaityti originalo kalba. Tačiau tik
gabalais. Visų keturių tomų tai kažin ar ryžčiausi skaityti vien dėl apimties
Nors kas ten žino, gal kada nors gyvenime ir pasiryšiu (aišku, dabar jau tik lietuviškai).
QUOTE(caralaite @ 2011 05 09, 21:25)
O pati skaitau
Picoult "Mano sesers globėją", kol kas labai džiaugiuos kad pagaliau šitos knygos ėmiausi. Kol kas viskas labai padoriam lygmeny (1/2 knygos). Nors, jaučiu, dar "pamanipuliuos" autorė mano jausmais, verksiu į rankovę ryt/poryt...
Jeigu ir verksi, tai tik pačioje pabaigoje.