Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

Šiandi buvau Roto knygyne, nusižiūrėjau "Karinė muzika" už 7lt. Ir vis galvojau imt ar ne g.gif Dabar pasižiūrėjau suknyga.lt , kad esu įtraukusi į norimų sąrašą, tai jaučiu kitą kartą nusipirksiu ax.gif

Ir tik šiandien sužinojau, kad filmas "Istviko raganos" yra pastatytas pagal John Updikeromaną bigsmile.gif . Tikrai nebuvau to girdėjus, kas labai mane nustebino g.gif

Gavau knygų sąrašą iš leidyklos "Obuolys", ką galiu rinktis apžvalgoms, bet nelabai kuri domina g.gif Nebent Zola "Moterų laimė". Gal kuri skaičiusi?

Pabaigiau skaityti "Užrašai sau", grįšiu prie kitų nebaigtų skaityti knygų.

Ingėnai, jeigu dar nepardavei, rezervuok man "Šešėlių verpėja" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 16 gegužės 2011 - 15:04
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 16, 14:48)
Ingėnai, jeigu dar nepardavei, rezervuok man "Šešėlių verpėja"  thumbup.gif

Gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, jeigu kol gausiu algą, neparduosi "Vandenų žemė", tai ir ją paimsiu biggrin.gif

Ai, šiandi dar buvau užėjus į skuduryną, ten pastoviai būna angliškų knygų po 1lt. Tai šį kartą buvo daug N. Roberts knygelių. O sau pasiėmiau stiklinį rėmelį su paveikslėliu iš "Mikė pukuotukas", labai smagiai atrodo ir tik 1lt thumbup.gif Tiks prie mano literatūrinių suvenyrų.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 16, 15:48)
Gavau knygų sąrašą iš leidyklos "Obuolys", ką galiu rinktis apžvalgoms, bet nelabai kuri domina  g.gif Nebent Zola "Moterų laimė". Gal kuri skaičiusi?

skaičiau,labai patiko,kaip ir visos Zola knygos smile.gif bet šita man į domiausia, ir dar "Nana"
Atsakyti
Šiandi buvau Roto knygyne, nusižiūrėjau "Karinė muzika" už 7lt. Ir vis galvojau imt ar ne  g.gif Dabar pasižiūrėjau suknyga.lt , kad esu įtraukusi į norimų sąrašą, tai jaučiu kitą kartą nusipirksiu  ax.gif

Gavau knygų sąrašą iš leidyklos "Obuolys", ką galiu rinktis apžvalgoms, bet nelabai kuri domina  g.gif Nebent Zola "Moterų laimė". Gal kuri skaičiusi?

"Karinę muziką" tikrai patariu pirkti, labai "faina", smagi knyga (ir dar tokia pigi).

"Moterų laimę" esu skaičiusi, bet, skirtingai nuo Eliss, negaliu pasakyti, kad labai patiko. Įdomu buvo skaityti apie pirmą didelį "prekybcentrį" Paryžiuje ir visas su juo susijusias detales, bet pats Zola rašymo stilius man tarpais gana nuobodus (ir ne tik šioj, visose jo knygose). Man kažkodėl atrodo, kad tau gali neužtekti kantrybės. smile.gif Nors jei pasiimsi šią knygą, bus įdomu sužinoti nuomonę, nes Zola nelabai mūsų temoj populiarus.
Atsakyti
Zola nesu nieko skaičiusi, todėl būtų įdomu sužinot jo rašymo stilių. O dar galiu rinktis iš šių romanų (yra ir daugiau, bet Bieberio biografija tikrai nedomina) biggrin.gif
"Mergina, kuri užkliudė širšių lizdą"
" Raudonoji karalienė"
"Pabaisa"
"Puolusieji"
Pribuvėjos išpažintis"
"Kurtizanių spindesys ir skurdas"
"Moterų laimė"

Kitos knygos apie vampyrus, tai tikrai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
laba.

Vessta, su gimtadieniu 4u.gif daug meilės, laimės, knygų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 16, 17:11)
Zola nesu nieko skaičiusi, todėl būtų įdomu sužinot jo rašymo stilių. O dar galiu rinktis iš šių romanų (yra ir daugiau, bet Bieberio biografija tikrai nedomina)  biggrin.gif
" Raudonoji karalienė"
"Pabaisa"
"Puolusieji"
Pribuvėjos išpažintis"
"Moterų laimė"

Kitos knygos apie vampyrus, tai tikrai nenoriu  schmoll.gif

imčiau ,,Puolusiuosius" arba ,,Moterų laimę" ax.gif
Atsakyti
Tiesa, marakeš, labai aciu, kad paemei is Fati knyga 4u.gif Lai ji pas tave biski pailsi, gerai? blush2.gif Nebent eitum kada pro sali lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 05 16, 15:38)
"Karinę muziką" tikrai patariu pirkti, labai "faina", smagi knyga (ir dar tokia pigi).

"Moterų laimę" esu skaičiusi, bet, skirtingai nuo Eliss, negaliu pasakyti, kad labai patiko. Įdomu buvo skaityti apie pirmą didelį "prekybcentrį" Paryžiuje ir visas su juo susijusias detales, bet pats Zola rašymo stilius man tarpais gana nuobodus (ir ne tik šioj, visose jo knygose). Man kažkodėl atrodo, kad tau gali neužtekti kantrybės.  smile.gif Nors jei pasiimsi šią knygą, bus įdomu sužinoti nuomonę, nes Zola nelabai mūsų temoj populiarus.

Aš Zola knygas jau senokai skaičiusi, bet man tuokart jis visai patiko. Bet va jo "Moterų laimės" tai tikrai neskaičiau.

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 16, 16:11)
Zola nesu nieko skaičiusi, todėl būtų įdomu sužinot jo rašymo stilių. O dar galiu rinktis iš šių romanų (yra ir daugiau, bet Bieberio biografija tikrai nedomina)  biggrin.gif
" Raudonoji karalienė"
"Pabaisa"
"Puolusieji"
Pribuvėjos išpažintis"
"Moterų laimė"

Kitos knygos apie vampyrus, tai tikrai nenoriu  schmoll.gif

Na jau "Kurtizanių spindesys ir skurdas" tai tikrai abejoju, ar tau patiktų.
Atsakyti
Nu sakau, kad nelabai čia mano skonio knygos, nebent Zola kaip minėjau. Bet nebūtina man gi rinktis iš jų. Susisiekiaus dabar su Tyto Alba, pažiūrėsiu, ką iš jų norėčiau ax.gif
Atsakyti
Vessta,su gimtadieniu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ir tik šiandien sužinojau, kad filmas "Istviko raganos" yra pastatytas pagal John Updikeromaną  bigsmile.gif . Tikrai nebuvau to girdėjus, kas labai mane nustebino  g.gif
Kad jau paminėjai John Updike, liežuvis panižo parekomenduoti jo Kentaurą. Visos J.U. knygos man "limpa", bet šita ypatinga. mirksiukas.gif
Atsakyti