Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(laTulipe @ 2011 05 15, 11:18)
nu jau Eurovizijos balsavimai vakar tai tyliu  doh.gif

kadangi aš atrankos pusfinalių nežiūrėjau (ir labai tuo džiaugiuosi), nes pats finalas labai nuvylė, nes iš 25 nuskambėjusių dainų man te patiko 5, visą kitą ...... wacko.gif tai balsavimo net nežiūrėjau. O šiandieną nete susiradau ką išrinko ir kažkodėl net nenustebau, nes kaip visada pasitvirtina ta pati tendencija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 15, 12:26)
kadangi aš atrankos pusfinalių nežiūrėjau (ir labai tuo džiaugiuosi), nes pats finalas labai nuvylė, nes iš 25 nuskambėjusių dainų man te patiko 5, visą kitą ...... wacko.gif tai balsavimo net nežiūrėjau. O šiandieną nete susiradau ką išrinko ir kažkodėl net nenustebau, nes kaip visada pasitvirtina ta pati tendencija  doh.gif

O kurios 5-ios patiko?
Atsakyti
Laba diena wink.gif

meet'o foto nebus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 15, 13:56)
Laba diena wink.gif

meet'o foto nebus?  bigsmile.gif

Neturėjom fotiko...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif as is kart prie reikalo
Katilina Waaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu blink.gif blink.gif moterie, man truksta zodziu biggrin.gif kiek knygu..dabar supratau ka turejai galvoj sakydama, kad tau reikia prisiruost jas nufotkint biggrin.gif
Sekantis Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu Fati blink.gif wub.gif klausyk mergyt, as tave su vietiniais sumaisyciau.. kokia egzotiska moteriskaite klausyk wub.gif as beja ir tam Amfiteatre buvau wat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 15, 12:46)
O kurios 5-ios patiko?

Jei tiksliau tai 4,5, nes penktoji daina galėtų būti kiek geriau padaryta, o tos dainelės yra (rašau šalimis): Suomija, Islandija, Danija, Šveicarija ir Didžioji Britanija.
Atsakyti
Beja, noriu atsikratyt zurnalais.. bendrojo negrozines literaturos temoj idejau, yra cosmopolitan mazu ir Panele. Geros bukles biggrin.gif gal kuri kauniete nori, savom galiu padovanot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Lauren Kate
„Puolusieji“

user posted image
Atsakyti
Katilina, nu ir knygų gausa bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

Šiandien pagaliau radusi minutėlę baigiau skaityti Paasilinnos "Kaukiantįjį malūnininką". thumbup.gif Telieka apgailestauti, kad jau visas lietuviškai išleistąsias jo knygas perskaičiau. Sutinku su ta nuomone, kad tai stipriausia jo knyga. Ir visai rimta bei daugiau priverčianti susimąstyti apie žmonių žiaurumą kitokiems. Iš Paasilinnos dar gerą įspūdį paliko ir neseniai skaityta "Gudrioji nuodų virėja" - tik manęs neįtikino paskutinysis įvykis, o visa kita patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 15, 16:21)

Beskaitydama syptelejau:) beje man nezinanciai tavo saitukas 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2011 05 15, 21:02)
Beskaitydama syptelejau:) beje man nezinanciai  tavo saitukas 4u.gif ?

Kas sukėlė šypseną? bigsmile.gif Mano blush2.gif
Atsakyti