Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

sveikos.

nedaug pasistumėjau su Amerikos psichopatu, kadangi vakar kažkoks neskaitadienis buvo, tai tik šiandien ryte truputį spėjau paskaityti. O daugiau progų šį savaitgalį paskaityti neturėsiu... verysad.gif

katilina, kokios turtingos lentynos bigsmile.gif tikriausiai visą dieną stovėčiau ir žiūrėčiau į šitiek knygų lotuliukas.gif ką ten dieną, savaitę visą lotuliukas.gif thumbup.gif labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
Katilina, nuostabu bigsmile.gif Ačiū, už vargą ir kad nepatingėjai mums pasirodyt 4u.gif Turbūt nėra knygos kurios tu neturėtum wub.gif Taip norėčiau iš vienos lentynos "Zuikio metus" išsitraukti bigsmile.gif
Atsakyti
Matėt oficialų Irvingo puslapį Lietuvoje? ax.gif
http://www.almalittera.lt/irvingas/
Atsakyti
Labas smile.gif

Buvau pradėjus skaityt Diane Setterfield „Tryliktąją pasaką“, bet tuo metu nelipo. Taigi pasiėmiau ką tik gautą Lauren Kate „Puolusieji“ knygą ir per kelias dienas suvalgiau. Gana įdomi ir lengva knyga, ko, matyt, tuo metu ir reikėjo mano smegenėlėms smile.gif Dabar kaip tik einu parašyt atsiliepimą, bet nemanau, kad čia daug ką sudomins tokio stiliau knyga, na, nebent Fati, laTulipę ir gal Sielos Sparnus, jei dar neskaitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 14, 17:29)
Matėt oficialų Irvingo puslapį Lietuvoje?  ax.gif
http://www.almalittera.lt/irvingas/

Dieve, kokia GĖDA leidyklai.
Kokia sena informacija. Taigi jau kokios keturios naujos knygos išleistos....
Apmėtyti tokią svetainę kiaušiniais.
Pamatytų Irvingas....
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 14, 12:31)
Labas,

Perskaičiau Jonathan Safran Foer. Viskas nušviesta. Kažką apie knygą papasakoti sunku, bet praėjo jau kokia savaitė, o ji man vis neišeina iš galvos. Pirmiausia, nors ir daug knygų visos skaitot, tikriausiai dar neskaitėt tokios įdomios formos knygos, kuriame kartu pasakojama kelios istorijos: ir vieno Ukrainos žydų štetlo istorija nuo jo įkūrimo 18 amžiuje iki sunaikinimo per Antrąjį pasaulinį karą, ir šių laikų istoriją apie jauno žydų kilmės amerikiečio kelionę į Ukrainą ieškoti savo šaknų, kurios metu jis susipažįsta su jaunu ukrainiečiu, savo vertėju ir gidu. O dar jų susirašinėjimas ir pastangos visą savo kelionės patirtį papasakoti knygoje.
Nors siužetų tikrai daug, knyga nedidelė. Nes nesistengiama visko išsamiai ir detaliai paaiškinti, surasti priežastis ir surišti galus (koks Irvingas savo detalia maniera jaučiu būtų parašęs kokius tris tomus). Prisipažinsiu, vietomis nelabai supratau, kaip ten kas, o kadangi man tai atsitiko pirmą sykį, susinervinau, bandžiau ieškoti kur ir ką praleidau. Bet knygos esmė tikriausiai ne pateikti atsakymus, o parodyti, kaip praeitis gali pakeisti žmones. Net dabartyje.
Taip pat pažiūrėjau ir filmą. Filmas šiek tiek pakeistas, nėra vienos siužetinės linijos. Tačiau jis geresnis nei knyga tuo, kad viską dar geriau galima įsivaizduoti. Todėl manyčiau kad šį kartą knyga turėtų eiti kartu su filmu (filmas būtinai originalas + LT titrai, jei yra būtinybė).
Verta paskaityti. Ačiū Fati už rekomendaciją.

Labai gražus atsiliepimas. Kiek pamenu aš pati tiek daug nesurezgiau. Kažkodėl ir man buvo labai sunku rašyti apie šią knygą atsiliepimą.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 14, 16:52)
Labas  smile.gif

Buvau pradėjus skaityt Diane Setterfield „Tryliktąją pasaką“, bet tuo metu nelipo. Taigi pasiėmiau ką tik gautą Lauren Kate „Puolusieji“ knygą ir per kelias dienas suvalgiau. Gana įdomi ir lengva knyga, ko, matyt, tuo metu ir reikėjo mano smegenėlėms  smile.gif Dabar kaip tik einu parašyt atsiliepimą, bet nemanau, kad čia daug ką sudomins tokio stiliau knyga, na, nebent Fati, laTulipę ir gal Sielos Sparnus, jei dar neskaitė  smile.gif

Aš šiuo metu skaitau šią knygą, tai man dar ir kaip limpa, tik laiko visiškai nėra.
O 'Puolusieji' skaičiau praeitais metais. Man irgi visai smagi ji pasirodė. Dabar va jau kokie du mėnesiai ant mano stalo guli šios serijos antroji knyga, bet niekaip negaliu iki jos prisikasti. Vis dar...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 14, 13:52)
katilina, ohoho, kiek pas tave knygų bigsmile.gif O tu ar bent numanai, kiek jų skaičiumi?
Ir ar daugiau skaitytų ar neskaitytų?
Atkreipiau dėmesį, kad labai daug angliškų.
Įsivaizduoju, labai didelis darbas buvo jas visas nupaveiksluoti.

Kadangi visos knygos pas mane "suregistruotos" ir pažymėtos, kurias skaičiau, tai galiu pasakyti tiksliai- iš viso 1285, neskaitytų- 300 ir dar kelios (čia neskaitant visokių žodynų, enciklopedijų, patarimų tipo knygų, receptų knygų ir pan. dalykų). Nufotografuoti tai nebuvo sunku, bet jas išiminėt, perkelti, sudėlioti ir vėl atgal sukišti pasirodė labai varginantis darbas (o aš maniau, kad bus vienas malonumas smile.gif ).

QUOTE(Papugele @ 2011 05 14, 17:55)
Katilina, nuostabu  bigsmile.gif  Ačiū,  už vargą ir kad nepatingėjai mums pasirodyt 4u.gif  Turbūt nėra knygos kurios tu neturėtum wub.gif 

Ačiū ačiū, deja, dar labai daug norimų knygų neturiu. Ir man atrodo, kad Fatimaallaa turi dar daugiau. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 05 14, 20:41)
iš viso 1285

swoon.gif

niu, kaip meetas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 14, 20:13)
swoon.gif
niu, kaip meetas? bigsmile.gif

Kaip visada labai smagiai ir turiningai. biggrin.gif
Liūdna, kad negalėjai dalyvauti.

Tavo knyga jau pas Marakes smile.gif
Atsakyti
My Webpage
žadėjau kalbą savo įskaitos parašyt, kur apie eseistiką kalbėjau, tai kam įdomu, galit pasiskaityti. 4u.gif
Atsakyti
katilina,labai daug knygų turi,keletas mane sudomino,reiks paieškot smile.gif

Vakar Vagoje nusipirkau Liudmilos Ulickaja "Medėja ir jos vaikai".Man jos "Sonečka" labai patiko.Mane toks pyktis paėmė,kad mažesniuose miestuose nė pusės knygų nėra kaip didžiuosiuose doh.gif Mano mieste tik kelios knygos nukainuotos ir tos neypatingos,o Megoj kai pamačiau...uii rolleyes.gif Tikrai didelis pasirinkimas,o pas mus vis tos pačios knygos unsure.gif
Atsakyti
labas rytas

nu jau Eurovizijos balsavimai vakar tai tyliu doh.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 14, 18:52)
Labas  smile.gif

Buvau pradėjus skaityt Diane Setterfield „Tryliktąją pasaką“, bet tuo metu nelipo. Taigi pasiėmiau ką tik gautą Lauren Kate „Puolusieji“ knygą ir per kelias dienas suvalgiau. Gana įdomi ir lengva knyga, ko, matyt, tuo metu ir reikėjo mano smegenėlėms  smile.gif Dabar kaip tik einu parašyt atsiliepimą, bet nemanau, kad čia daug ką sudomins tokio stiliau knyga, na, nebent Fati, laTulipę ir gal Sielos Sparnus, jei dar neskaitė  smile.gif

tai jau taip, mane domina ši knyga bigsmile.gif kai parašysi išsamesnį atsiliepimą, įdėk nors nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti