Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Masako @ 2011 05 13, 22:33)
turejau omeny Fati knyga, bet taves, kaip suprantu, irgi meete nebus biggrin.gif

Aha, supratau dabar, galvojau kokią iš darbo doh.gif smile.gif
Atsakyti
katilina, labai smagu pagaliau pamatyt tavo knygas 4u.gif bet kažkodėl manau, kad dar ne visas parodei, tik dalį. ax.gif Nemažai turim vienodų knygų. Tik iškart pagalvojau, kad sudėliočiau jas pagal savo sistemą. Nu kaip jums nesunkiu vartyt galvą kairėn-dešinėn ir skaityt pavadinimus biggrin.gif Sudedi visas vienodai ir matai iškart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 22:57)
katilina, labai smagu pagaliau pamatyt tavo knygas  4u.gif bet kažkodėl manau, kad dar ne visas parodei, tik dalį.  ax.gif  Nemažai turim vienodų knygų. Tik iškart pagalvojau, kad sudėliočiau jas pagal savo sistemą. Nu kaip jums nesunkiu vartyt galvą kairėn-dešinėn ir skaityt pavadinimus  biggrin.gif Sudedi visas vienodai ir matai iškart  ax.gif

Ne visos, dar nė pusės nesukėliau, o kai kurių visai nefotografavau. Dėl tvarkos- pas mane seniai lentynų trūkumas, tik kai kurios knygos turi savo nuolatinę vietą. Fotografuodama jas šimtąkart perkilojau, tai labai ir nežiūrėjau, kad visos itin atitiktų. Be to, dauguma dviem eilėm stovi, tai dalies vis tiek nesimato. Bet, aišku, svajoju apie tai, kaip nusipirksiu pakankamai lentynų ir viską labai gražiai susidėliosiu. smile.gif
Atsakyti
Tik norėjau pasakyti, kad pagaliau sukėliau visas nuotraukas. Kas norit, galit žiūrėti. Dalį knygų palikau "už kadro", nes buvo nereprezentacinės išvaizdos, bet dauguma yra. Tik nepagalvojau, kad jos išeis daug mažesnės nei pas mane kompe, tai ir daugumą užrašų tik su padidinamu stiklu turbūt galima įskaityti. Ir dar daug tamsesnės už manąsias gavosi. Žodžiu, truputį sunervino, bet šiam kartui bus gerai, net silpna darosi pagalvojus, kad reiktų fotografuoti iš naujo. smile.gif
(Kadangi knygų pas mane daugiau negu vietos lentynose, tai nenustebkit, kad kai kurias sudėjau į krūvas ant stalo ir nufotografavau.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 14 gegužės 2011 - 00:39
Nu kaip jums nesunkiu vartyt galvą kairėn-dešinėn ir skaityt pavadinimus  biggrin.gif Sudedi visas vienodai ir matai iškart  ax.gif

Tikros knygyno darbuotojos verta sneka thumbup.gif laugh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 05 13, 22:52)
A, tai aš taip ir darau, bet labai lėtai einasi. Mačiau, kad galima visas iš karto, tik tingėjau skaityti, kaip, nes galva visai nebedirba.  smile.gif
(O aš po knygų- ryt poryt, šiom dienom, ar kaip ten sakoma  tongue.gif )

nu, puonia, as taip nezaidziu. Kazkas jau nuo Kaledu patapes pazaduku cool.gif
Papildyta:
Peleda virto vyturiu. 6 Valanda siandien pakirdau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 14 gegužės 2011 - 06:17
katilina, labai smagu pagaliau pamatyt tavo knygas  4u.gif bet kažkodėl manau, kad dar ne visas parodei, tik dalį.  ax.gif  Nemažai turim vienodų knygų. Tik iškart pagalvojau, kad sudėliočiau jas pagal savo sistemą. Nu kaip jums nesunkiu vartyt galvą kairėn-dešinėn ir skaityt pavadinimus  biggrin.gif Sudedi visas vienodai ir matai iškart  ax.gif

Aha, pas mane darbe užburtas ratas - sudedu, kad visi pavadinimai į vieną pusę žiūrėtų, paskui pažiūriu, vėl kokia knyga į kitą pusę biggrin.gif
QUOTE(Masako @ 2011 05 14, 07:19)
Peleda virto vyturiu. 6 Valanda siandien pakirdau bigsmile.gif

Oho rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 14 gegužės 2011 - 08:04
Labas rytas,katilina kiek knygų bigsmile.gif Laukiam tavęs pačios. smile.gif
Atsakyti
Masako, aš galėsiu paimt tau knygą iš Fati
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 14, 09:46)
Masako, aš galėsiu paimt tau knygą iš Fati

labai aciu. 4u.gif bigsmile.gif 6 Lt sumokek, prasau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

katilina, ohoho, kiek pas tave knygų bigsmile.gif O tu ar bent numanai, kiek jų skaičiumi?
Ir ar daugiau skaitytų ar neskaitytų?
Atkreipiau dėmesį, kad labai daug angliškų.
Įsivaizduoju, labai didelis darbas buvo jas visas nupaveiksluoti.
Atsakyti
Šiandien gavau Šanchajaus sugulovę. thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

Perskaičiau Jonathan Safran Foer. Viskas nušviesta. Kažką apie knygą papasakoti sunku, bet praėjo jau kokia savaitė, o ji man vis neišeina iš galvos. Pirmiausia, nors ir daug knygų visos skaitot, tikriausiai dar neskaitėt tokios įdomios formos knygos, kuriame kartu pasakojama kelios istorijos: ir vieno Ukrainos žydų štetlo istorija nuo jo įkūrimo 18 amžiuje iki sunaikinimo per Antrąjį pasaulinį karą, ir šių laikų istoriją apie jauno žydų kilmės amerikiečio kelionę į Ukrainą ieškoti savo šaknų, kurios metu jis susipažįsta su jaunu ukrainiečiu, savo vertėju ir gidu. O dar jų susirašinėjimas ir pastangos visą savo kelionės patirtį papasakoti knygoje.
Nors siužetų tikrai daug, knyga nedidelė. Nes nesistengiama visko išsamiai ir detaliai paaiškinti, surasti priežastis ir surišti galus (koks Irvingas savo detalia maniera jaučiu būtų parašęs kokius tris tomus). Prisipažinsiu, vietomis nelabai supratau, kaip ten kas, o kadangi man tai atsitiko pirmą sykį, susinervinau, bandžiau ieškoti kur ir ką praleidau. Bet knygos esmė tikriausiai ne pateikti atsakymus, o parodyti, kaip praeitis gali pakeisti žmones. Net dabartyje.
Taip pat pažiūrėjau ir filmą. Filmas šiek tiek pakeistas, nėra vienos siužetinės linijos. Tačiau jis geresnis nei knyga tuo, kad viską dar geriau galima įsivaizduoti. Todėl manyčiau kad šį kartą knyga turėtų eiti kartu su filmu (filmas būtinai originalas + LT titrai, jei yra būtinybė).
Verta paskaityti. Ačiū Fati už rekomendaciją.
Atsakyti