Noriu visu atsiprasyti, kad prasiau pakeisti meet'o laika, o dabar pati neateisu...
tik vakar ar uzvakar suzinojau, kad ketvirtadieni turiu nunesti bakalaurini darba vadovui, tai tikrai visai nera laiko, nes daug dar turiu parasyti, kad ten butu i baigiamaji darba panasu
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 17:49)
Kiek kalbėjau, ji tikrai gali daugiau padaryt. Nes aš sakiau, kad dar bent kelis tikrai imsiu. Žinai, jei būtų didesni užsakymai, tai jai geriau, nes ji neša kažkur, kad su lazeriu išpjaustytų, o jiems geriau, kai didesnį kiekį užsako. ir kainos tikrai ne aukštos.
Aš tai vis dar dirbu (ir dabar iš darbo rašau), taip džiaugiaus, kad turėsiu laisvą savaitgalį, bet paprašė ryt parą laiko padirbt
bent žmonių bus nedaug, tai tikiuosi naktį paskaityt. Baiginėju jau vieną knygą. Kita savaitė laisva, tai jau imsiuos knygų skaitymo, jų gaminimo bei atsiliepimų rašymų
Ryt imdama auskarus pakalbesiu su ja
Darbas zmogu puosia
as pati dirbu trecia savaite po 6 dienas per savaite
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 18:05)
Pati nesitikėjau, kad viskas taip paplis, užsakymų tiek, jog reiks per naktis sėdėt ir gamint. Dabar greitu metu gaminsiu
projektą "Alisa stebuklų šalyje"
Kai įkels pirmą apžvalgą, tada įmesiu nuorodą
Labai bijau rašyt, atsakomybė man didelė
Lauksiu
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 13, 19:09)
Labas,
Na nepavydėkit Doriforei sėkmės, juk skelbimas tai SM buvo, kiekviena galėjo kandidatuoti (jei čia tas pats).
taaaip, imam ir tik is pavydo kalbam cia
QUOTE(Masako @ 2011 05 13, 20:33)
Aistule, o tu negaletum nupirkt ta knyga (berods, 6 Lt)? visai pamirsau tau pinigu palikt
Nupirksiu, tik man az primink kuria tiksliai