Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 18:05)
Labai bijau rašyt, atsakomybė man didelė  blush2.gif

Nosi aukstyn, kvalifikacija tavo puiki. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 05 13, 20:37)
Masako, tai tu busi ar ne? As gi tau ,,Stambulo pavainike" zadejau g.gif

deja, ne verysad.gif
Gal tada atidekim iki kito meeto, jei galima, gerai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 13, 19:39)
deja, ne verysad.gif
Gal tada atidekim iki kito meeto, jei galima, gerai? blush2.gif  4u.gif

aha, gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu visu atsiprasyti, kad prasiau pakeisti meet'o laika, o dabar pati neateisu... sad.gif tik vakar ar uzvakar suzinojau, kad ketvirtadieni turiu nunesti bakalaurini darba vadovui, tai tikrai visai nera laiko, nes daug dar turiu parasyti, kad ten butu i baigiamaji darba panasu doh.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 17:49)
Kiek kalbėjau, ji tikrai gali daugiau padaryt. Nes aš sakiau, kad dar bent kelis tikrai imsiu. Žinai, jei būtų didesni užsakymai, tai jai geriau, nes ji neša kažkur, kad su lazeriu išpjaustytų, o jiems geriau, kai didesnį kiekį užsako. ir kainos tikrai ne aukštos.

Aš tai vis dar dirbu (ir dabar iš darbo rašau), taip džiaugiaus, kad turėsiu laisvą savaitgalį, bet paprašė ryt parą laiko padirbt  blink.gif bent žmonių bus nedaug, tai tikiuosi naktį paskaityt. Baiginėju jau vieną knygą. Kita savaitė laisva, tai jau imsiuos knygų skaitymo, jų gaminimo bei  atsiliepimų rašymų  cool.gif

Ryt imdama auskarus pakalbesiu su ja wink.gif
Darbas zmogu puosia biggrin.gif as pati dirbu trecia savaite po 6 dienas per savaite cool.gif
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 18:05)
Pati nesitikėjau, kad viskas taip paplis, užsakymų tiek, jog reiks per naktis sėdėt ir gamint. Dabar greitu metu gaminsiu projektą  "Alisa stebuklų šalyje"  biggrin.gif
Kai įkels pirmą apžvalgą, tada įmesiu nuorodą  biggrin.gif Labai bijau rašyt, atsakomybė man didelė  blush2.gif

Lauksiu bigsmile.gif
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 13, 19:09)
Labas,

Na nepavydėkit Doriforei sėkmės, juk skelbimas tai SM buvo, kiekviena galėjo kandidatuoti (jei čia tas pats).

doh.gif taaaip, imam ir tik is pavydo kalbam cia
QUOTE(Masako @ 2011 05 13, 20:33)
Aistule, o tu negaletum nupirkt ta knyga (berods, 6 Lt)? visai pamirsau tau pinigu palikt doh.gif  4u.gif

Nupirksiu, tik man az primink kuria tiksliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 gegužės 2011 - 20:05
QUOTE(Vessta @ 2011 05 13, 20:37)
Tibe, parodyk ir mum naujus knygu namus bigsmile.gif

parodysiu,kai tobulai susitvarkysiu,bo dabar bišk laiko nėra ir serijinės knygos ne pagal tvarką sukištos biggrin.gif
Atsakyti
SOS. Kas man pasakys, koks lengviausias būdas sukelti nuotraukas į albumą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 17:32)
Beje, dabar neturėsiu, kur dingti, būsiu "priversta" kiekvieną savaitę perskaityti bent vieną knygą. Nes pradėjau bendradarbiauti su vienu e-puslapiu, rašysiu jiems knygų apžvalgas. Atlygis - perskaityta knyga  thumbup.gif  taip išspręsiu norimų nusipirkti knygų klausimą, pinigų bent jau tikrai sutaupysiu  thumbup.gif

Ir dar šiandien gavau pasiūlymą iš naujai atidaromos elektroninės parduotuvės, nori mano mini knygas - papuošalus pardavinėt. "Verslas" plečias vis  biggrin.gif

Džiaugiuos už tave 4u.gif Nera tie pokyčiai netikėti, daug dirbai, o papuošaliukai kaskart vis puikesni bigsmile.gif

Lauksim ir apžvalgų bigsmile.gif
Beje, kodel viena mano zinute sena.lt neskaitei? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 13, 19:09)
Smagu, kad patinka.
Jau galvojau, jeigu nepatiks, tai būsiu viena tokio kaimiško stiliaus mėgėja.
Beje, Molžemio neskaičiau, būtinai reikės ieškoti.

Tikrai patinka drinks_cheers.gif Ir 'Molžemį' prie progos rekomenduoju. Mano megstamiausios A. Zurbos knygos šita ir "Inkilas už miesto" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 13 gegužės 2011 - 20:39
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 17:32)
Beje, dabar neturėsiu, kur dingti, būsiu "priversta" kiekvieną savaitę perskaityti bent vieną knygą. Nes pradėjau bendradarbiauti su vienu e-puslapiu, rašysiu jiems knygų apžvalgas. Atlygis - perskaityta knyga  thumbup.gif  taip išspręsiu norimų nusipirkti knygų klausimą, pinigų bent jau tikrai sutaupysiu  thumbup.gif

Ir dar šiandien gavau pasiūlymą iš naujai atidaromos elektroninės parduotuvės, nori mano mini knygas - papuošalus pardavinėt. "Verslas" plečias vis  biggrin.gif

O, nauja veikla nusimato. 4u.gif Šaunuolė, smagu, kai žmogus imasi malonios veiklos ir ima sektis. mirksiukas.gif
Pati buvau bibliotekoje ir pasiėmiau Užkalnio "Kelionių istorijos" bei Elif Shafak "Stambulo pavainikė", tik kada skaitysiu, nežinau - darbo savaitgaliui pasiėmiau. doh.gif
Kol kas vis dar mėgaujuosi Paasilinnos "Kaukiančiu malūnininku". thumbup.gif

Beje, atnešu naujieną, kad naujai išleistas (o gal perleistas?) Ernst Theodor Amadeus Hoffman "Katino Murklio pažiūros į gyvenimą"!!!
Noriu ją turėti (Stikliukas labai išgyrė): thumbup.gif
http://www.vaga.lt/g...240:w.170:h.999
Sttikliukai, čia būtent Tave prisiminiau - BIG "Pegase" jau mačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 13 gegužės 2011 - 20:55
QUOTE(daite @ 2011 05 13, 21:43)
Kol kas vis dar mėgaujuosi Paasilinnos "Kaukiančiu malūnininku".  thumbup.gif

thumbup.gif Nepastebėjau, kad kam jis būtų nepatikęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 13, 18:33)
Fati, tu man zadejai atnest Kuzdesiu sala, ane? 4u.gif

Aistule, o tu negaletum nupirkt ta knyga (berods, 6 Lt)? visai pamirsau tau pinigu palikt doh.gif  4u.gif

taip žadėjau, įsidėjau ją. jei susitarsi su kuom kas ją paims, tai gerai, jei gal po to pačios ieškosim kokių kitų būdų susitikti. O knyga 6 lt kainuoja.

Na va prisikroviau knygų vėl pilną kuprinę, tik šį kartą visą šią mantą dar į kauną temptis teks doh.gif Ot kaip tas kolis man ne vietoj ir nelaiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 13, 21:02)
Nupirksiu, tik man az primink kuria tiksliai  smile.gif

turejau omeny Fati knyga, bet taves, kaip suprantu, irgi meete nebus biggrin.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 13, 22:18)
taip žadėjau, įsidėjau ją. jei susitarsi su kuom kas ją paims, tai gerai, jei gal po to pačios ieškosim kokių kitų būdų susitikti. O knyga 6 lt kainuoja.

ziuriu, visoms cia uzimtas bais laikas doh.gif
Zinok, nzn, ko cia dar paprasyt unsure.gif
panos, gal kas vaikstot pro Pylimo gatve? ar dirbat kur centre - uzeiciau blush2.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 05 13, 21:34)
SOS. Kas man pasakys, koks lengviausias būdas sukelti nuotraukas į albumą.  blush2.gif

eini i Private home, ir prie to albumo, i kuri nori ikelti fotkike, spaudi "add photos"/ "One file at a time" bigsmile.gif
Papildyta:
katilina, knygos knygom, tas gerai, eisim nagrinet, o kur tuuuuuuuu???????? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 13 gegužės 2011 - 21:27
QUOTE(Masako @ 2011 05 13, 22:33)
eini i Private home, ir prie to albumo, i kuri nori ikelti fotkike, spaudi "add photos"/ "One file at a time" bigsmile.gif
Papildyta:
katilina, knygos knygom, tas gerai, eisim nagrinet, o kur tuuuuuuuu???????? lotuliukas.gif

A, tai aš taip ir darau, bet labai lėtai einasi. Mačiau, kad galima visas iš karto, tik tingėjau skaityti, kaip, nes galva visai nebedirba. smile.gif
(O aš po knygų- ryt poryt, šiom dienom, ar kaip ten sakoma tongue.gif )
Atsakyti