Ai, aš suknyga.lt esu pasižymėjus irgi virš 500 norimų perskaityti. netikiu, kad visas įveiksiu, nes su kiekviena diena sąrašas tk didėja
Beje, dabar neturėsiu, kur dingti, būsiu "priversta" kiekvieną savaitę perskaityti bent vieną knygą. Nes pradėjau bendradarbiauti su vienu e-puslapiu, rašysiu jiems knygų apžvalgas. Atlygis - perskaityta knyga taip išspręsiu norimų nusipirkti knygų klausimą, pinigų bent jau tikrai sutaupysiu
Ir dar šiandien gavau pasiūlymą iš naujai atidaromos elektroninės parduotuvės, nori mano mini knygas - papuošalus pardavinėt. "Verslas" plečias vis
Dori, na ir sekasi tau
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 17:27)
Žinau, klausiau jos ar tu nepirkai Gyvai juk tikrai gražiai atrodo, aš juos dažnai nešioju, taip smagiai ausyse atrodo Aš net pagalvojau, nenorėtumėt tokiais knygyne savo prekiaut?
Ryt paimsiu iš jos, tai dar nemačiau mąsčiau šį variantą, bet sakė nedaug turi, nebent pakalbėti su ja, jei pati daro, kad padarytų daugiau
QUOTE(katilina @ 2011 05 13, 17:27)
Neskaičiau, bet labai noriu. Tik nežinojau, kad ji ir lietuviškai yra. Gal čia jūsų knygyne?
Aha, šiandien atvežė, tai ir pamačiau gal tik išleista lietuviškai
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 17:32)
Ai, aš suknyga.lt esu pasižymėjus irgi virš 500 norimų perskaityti. netikiu, kad visas įveiksiu, nes su kiekviena diena sąrašas tk didėja
Beje, dabar neturėsiu, kur dingti, būsiu "priversta" kiekvieną savaitę perskaityti bent vieną knygą. Nes pradėjau bendradarbiauti su vienu e-puslapiu, rašysiu jiems knygų apžvalgas. Atlygis - perskaityta knyga taip išspręsiu norimų nusipirkti knygų klausimą, pinigų bent jau tikrai sutaupysiu
Ir dar šiandien gavau pasiūlymą iš naujai atidaromos elektroninės parduotuvės, nori mano mini knygas - papuošalus pardavinėt. "Verslas" plečias vis
Neblogai čia tau visai sekasi
Kokiam e-puslapiui rašysi?
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 13, 17:44)
Ryt paimsiu iš jos, tai dar nemačiau mąsčiau šį variantą, bet sakė nedaug turi, nebent pakalbėti su ja, jei pati daro, kad padarytų daugiau
Kiek kalbėjau, ji tikrai gali daugiau padaryt. Nes aš sakiau, kad dar bent kelis tikrai imsiu. Žinai, jei būtų didesni užsakymai, tai jai geriau, nes ji neša kažkur, kad su lazeriu išpjaustytų, o jiems geriau, kai didesnį kiekį užsako. ir kainos tikrai ne aukštos.
Aš tai vis dar dirbu (ir dabar iš darbo rašau), taip džiaugiaus, kad turėsiu laisvą savaitgalį, bet paprašė ryt parą laiko padirbt bent žmonių bus nedaug, tai tikiuosi naktį paskaityt. Baiginėju jau vieną knygą. Kita savaitė laisva, tai jau imsiuos knygų skaitymo, jų gaminimo bei atsiliepimų rašymų
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 16:32)
Šaunu
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 13, 17:45)
Neblogai čia tau visai sekasi
Pati nesitikėjau, kad viskas taip paplis, užsakymų tiek, jog reiks per naktis sėdėt ir gamint. Dabar greitu metu gaminsiu projektą "Alisa stebuklų šalyje"
Kai įkels pirmą apžvalgą, tada įmesiu nuorodą Labai bijau rašyt, atsakomybė man didelė
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 18:05)
Pati nesitikėjau, kad viskas taip paplis, užsakymų tiek, jog reiks per naktis sėdėt ir gamint. Dabar greitu metu gaminsiu projektą "Alisa stebuklų šalyje"
Kai įkels pirmą apžvalgą, tada įmesiu nuorodą Labai bijau rašyt, atsakomybė man didelė
Sekasi gi tau. Paskui su mumis pasidalink ką rašai.
Labas,
Na nepavydėkit Doriforei sėkmės, juk skelbimas tai SM buvo, kiekviena galėjo kandidatuoti (jei čia tas pats).
Aš tai gavusi info, labai suabejojau... Savo malonumui skaityti knygas ir aprašinėti jas viena, o kai tai tampa darbu
Bet kokiu atveju, Dorifore, sėkmės, labai įdomu, lauksim pirmos apžvalgos (labai įdomu bus pamatyti, kokia ta pirmoji knyga bus).
Beje, Ingėno norų sąrašas tai geras... Aš tai norėjau perskaityti visas 1001 rekomenduojamas knygas, bet kadangi ne visos ten mano skonio, tai persigalvojau, dabar tik pasižymiu, kurias atsitiktine tvarka perskaitau, o jų nelabai daug kol kas.
Beje su tais sąrašais bent jau man išeina taip, kad užsižymiu knygą, atrodo įdomi,
noriu paskaityti, o paskui vartau vartau bibliotekoje, ir net nenoriu jos imti, nesuprantu, kodėl ji mano norimų sąraše. Išsirenku visai kitas. Na, tas norų sąrašas nuolat kinta.
Beje, jame tik ~60 knygų...
Smagu, kad patinka.
Jau galvojau, jeigu nepatiks, tai būsiu viena tokio kaimiško stiliaus mėgėja.
Beje, Molžemio neskaičiau, būtinai reikės ieškoti.
Na nepavydėkit Doriforei sėkmės, juk skelbimas tai SM buvo, kiekviena galėjo kandidatuoti (jei čia tas pats).
Aš tai gavusi info, labai suabejojau... Savo malonumui skaityti knygas ir aprašinėti jas viena, o kai tai tampa darbu
Bet kokiu atveju, Dorifore, sėkmės, labai įdomu, lauksim pirmos apžvalgos (labai įdomu bus pamatyti, kokia ta pirmoji knyga bus).
Beje, Ingėno norų sąrašas tai geras... Aš tai norėjau perskaityti visas 1001 rekomenduojamas knygas, bet kadangi ne visos ten mano skonio, tai persigalvojau, dabar tik pasižymiu, kurias atsitiktine tvarka perskaitau, o jų nelabai daug kol kas.
Beje su tais sąrašais bent jau man išeina taip, kad užsižymiu knygą, atrodo įdomi,
noriu paskaityti, o paskui vartau vartau bibliotekoje, ir net nenoriu jos imti, nesuprantu, kodėl ji mano norimų sąraše. Išsirenku visai kitas. Na, tas norų sąrašas nuolat kinta.
Beje, jame tik ~60 knygų...
QUOTE(Papugele @ 2011 05 13, 13:18)
As skaitau ir mėgaujuosi Krisiumi". Labai
Rašymo stilius, nuotaika- labai panasi i man labai patikusį A. Zurbos "Molžemis". Daug pazystamu vietovardžių, veikėjų pavardžių.
Rašymo stilius, nuotaika- labai panasi i man labai patikusį A. Zurbos "Molžemis". Daug pazystamu vietovardžių, veikėjų pavardžių.
Smagu, kad patinka.
Jau galvojau, jeigu nepatiks, tai būsiu viena tokio kaimiško stiliaus mėgėja.
Beje, Molžemio neskaičiau, būtinai reikės ieškoti.
tiesa, gi ryt jusu meetas
Fati, tu man zadejai atnest Kuzdesiu sala, ane?
Aistule, o tu negaletum nupirkt ta knyga (berods, 6 Lt)? visai pamirsau tau pinigu palikt
Fati, tu man zadejai atnest Kuzdesiu sala, ane?
Aistule, o tu negaletum nupirkt ta knyga (berods, 6 Lt)? visai pamirsau tau pinigu palikt
Sveikos gyvos,
grįžta duktė pražuvėlė Dori,labai smagu,kad tau taip smagiai sekas
O aš persikrausčiau pagaliau,ir dabar negaliu atsižiūrėti į savo knygų lentynas
Ir skaitau "Erškėčių paukščius"
grįžta duktė pražuvėlė Dori,labai smagu,kad tau taip smagiai sekas
O aš persikrausčiau pagaliau,ir dabar negaliu atsižiūrėti į savo knygų lentynas
Ir skaitau "Erškėčių paukščius"
QUOTE(Magnė @ 2011 05 13, 14:21)
*Kaip gerai čia sugalvojot
**Masako, pasidarė įdomu, iš kur kilo Tavo nikas? "Geišos gyvenime" pagr. herojės toks buvo vardas, duotas tėvų, tik vėliau ji gavo kitą (geišos) vardą
**Masako, pasidarė įdomu, iš kur kilo Tavo nikas? "Geišos gyvenime" pagr. herojės toks buvo vardas, duotas tėvų, tik vėliau ji gavo kitą (geišos) vardą
* tikiuos, ateis kas nors
** tu matai, nezinojau, kad Geisoj figuruoja tas vardas
Maniskis nikas dideles potekstes neturi - pagal Japonijos princeses varda Ai, dar kazkada zmones kartais pasakydavo, kad japone primenu (turbut del plataus veido ir mazu akiu)
Masako, tai tu busi ar ne? As gi tau ,,Stambulo pavainike" zadejau
Tibe, parodyk ir mum naujus knygu namus
Tibe, parodyk ir mum naujus knygu namus