Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...59 tema-

Ai, aš suknyga.lt esu pasižymėjus irgi virš 500 norimų perskaityti. netikiu, kad visas įveiksiu, nes su kiekviena diena sąrašas tk didėja biggrin.gif

Beje, dabar neturėsiu, kur dingti, būsiu "priversta" kiekvieną savaitę perskaityti bent vieną knygą. Nes pradėjau bendradarbiauti su vienu e-puslapiu, rašysiu jiems knygų apžvalgas. Atlygis - perskaityta knyga thumbup.gif taip išspręsiu norimų nusipirkti knygų klausimą, pinigų bent jau tikrai sutaupysiu thumbup.gif

Ir dar šiandien gavau pasiūlymą iš naujai atidaromos elektroninės parduotuvės, nori mano mini knygas - papuošalus pardavinėt. "Verslas" plečias vis biggrin.gif
Atsakyti
Dori, na ir sekasi tau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 17:27)
Žinau, klausiau jos ar tu nepirkai  biggrin.gif Gyvai juk tikrai gražiai atrodo, aš juos dažnai nešioju, taip smagiai ausyse atrodo  wub.gif Aš net pagalvojau, nenorėtumėt tokiais knygyne savo prekiaut?

Ryt paimsiu iš jos, tai dar nemačiau blush2.gif mąsčiau šį variantą, bet sakė nedaug turi, nebent pakalbėti su ja, jei pati daro, kad padarytų daugiau ax.gif
QUOTE(katilina @ 2011 05 13, 17:27)
Neskaičiau, bet labai noriu. Tik nežinojau, kad ji ir lietuviškai yra. Gal čia jūsų knygyne?

Aha, šiandien atvežė, tai ir pamačiau smile.gif gal tik išleista lietuviškai g.gif
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 17:32)
Ai, aš suknyga.lt esu pasižymėjus irgi virš 500 norimų perskaityti. netikiu, kad visas įveiksiu, nes su kiekviena diena sąrašas tk didėja  biggrin.gif

Beje, dabar neturėsiu, kur dingti, būsiu "priversta" kiekvieną savaitę perskaityti bent vieną knygą. Nes pradėjau bendradarbiauti su vienu e-puslapiu, rašysiu jiems knygų apžvalgas. Atlygis - perskaityta knyga  thumbup.gif  taip išspręsiu norimų nusipirkti knygų klausimą, pinigų bent jau tikrai sutaupysiu  thumbup.gif

Ir dar šiandien gavau pasiūlymą iš naujai atidaromos elektroninės parduotuvės, nori mano mini knygas - papuošalus pardavinėt. "Verslas" plečias vis  biggrin.gif

Neblogai čia tau visai sekasi bigsmile.gif
Kokiam e-puslapiui rašysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 gegužės 2011 - 16:46
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 13, 17:44)
Ryt paimsiu iš jos, tai dar nemačiau  blush2.gif  mąsčiau šį variantą, bet sakė nedaug turi, nebent pakalbėti su ja, jei pati daro, kad padarytų daugiau  ax.gif

Kiek kalbėjau, ji tikrai gali daugiau padaryt. Nes aš sakiau, kad dar bent kelis tikrai imsiu. Žinai, jei būtų didesni užsakymai, tai jai geriau, nes ji neša kažkur, kad su lazeriu išpjaustytų, o jiems geriau, kai didesnį kiekį užsako. ir kainos tikrai ne aukštos.

Aš tai vis dar dirbu (ir dabar iš darbo rašau), taip džiaugiaus, kad turėsiu laisvą savaitgalį, bet paprašė ryt parą laiko padirbt blink.gif bent žmonių bus nedaug, tai tikiuosi naktį paskaityt. Baiginėju jau vieną knygą. Kita savaitė laisva, tai jau imsiuos knygų skaitymo, jų gaminimo bei atsiliepimų rašymų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 13 gegužės 2011 - 17:01
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 16:32)
Beje, dabar neturėsiu, kur dingti, būsiu "priversta" kiekvieną savaitę perskaityti bent vieną knygą. Nes pradėjau bendradarbiauti su vienu e-puslapiu, rašysiu jiems knygų apžvalgas. Atlygis - perskaityta knyga  thumbup.gif  taip išspręsiu norimų nusipirkti knygų klausimą, pinigų bent jau tikrai sutaupysiu  thumbup.gif

Ir dar šiandien gavau pasiūlymą iš naujai atidaromos elektroninės parduotuvės, nori mano mini knygas - papuošalus pardavinėt. "Verslas" plečias vis  biggrin.gif

Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 13, 17:45)
Neblogai čia tau visai sekasi  bigsmile.gif
Kokiam e-puslapiui rašysi?

Pati nesitikėjau, kad viskas taip paplis, užsakymų tiek, jog reiks per naktis sėdėt ir gamint. Dabar greitu metu gaminsiu projektą "Alisa stebuklų šalyje" biggrin.gif
Kai įkels pirmą apžvalgą, tada įmesiu nuorodą biggrin.gif Labai bijau rašyt, atsakomybė man didelė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 13 gegužės 2011 - 17:07
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 13, 18:05)
Pati nesitikėjau, kad viskas taip paplis, užsakymų tiek, jog reiks per naktis sėdėt ir gamint. Dabar greitu metu gaminsiu projektą  "Alisa stebuklų šalyje"  biggrin.gif
Kai įkels pirmą apžvalgą, tada įmesiu nuorodą  biggrin.gif Labai bijau rašyt, atsakomybė man didelė  blush2.gif

Sekasi gi tau. thumbup.gif Paskui su mumis pasidalink ką rašai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,

Na nepavydėkit Doriforei sėkmės, juk skelbimas tai SM buvo, kiekviena galėjo kandidatuoti (jei čia tas pats).
Aš tai gavusi info, labai suabejojau... Savo malonumui skaityti knygas ir aprašinėti jas viena, o kai tai tampa darbu g.gif
Bet kokiu atveju, Dorifore, sėkmės, labai įdomu, lauksim pirmos apžvalgos (labai įdomu bus pamatyti, kokia ta pirmoji knyga bus).

Beje, Ingėno norų sąrašas tai geras... Aš tai norėjau perskaityti visas 1001 rekomenduojamas knygas, bet kadangi ne visos ten mano skonio, tai persigalvojau, dabar tik pasižymiu, kurias atsitiktine tvarka perskaitau, o jų nelabai daug kol kas.

Beje su tais sąrašais bent jau man išeina taip, kad užsižymiu knygą, atrodo įdomi,
noriu paskaityti, o paskui vartau vartau bibliotekoje, ir net nenoriu jos imti, nesuprantu, kodėl ji mano norimų sąraše. Išsirenku visai kitas. Na, tas norų sąrašas nuolat kinta.
Beje, jame tik ~60 knygų...

QUOTE(Papugele @ 2011 05 13, 13:18)
As skaitau ir mėgaujuosi Krisiumi". Labai wub.gif
Rašymo stilius, nuotaika- labai panasi i  man labai patikusį A. Zurbos  "Molžemis". Daug pazystamu vietovardžių, veikėjų pavardžių.

Smagu, kad patinka.
Jau galvojau, jeigu nepatiks, tai būsiu viena tokio kaimiško stiliaus mėgėja.
Beje, Molžemio neskaičiau, būtinai reikės ieškoti.
Atsakyti
tiesa, gi ryt jusu meetas bigsmile.gif

Fati, tu man zadejai atnest Kuzdesiu sala, ane? 4u.gif

Aistule, o tu negaletum nupirkt ta knyga (berods, 6 Lt)? visai pamirsau tau pinigu palikt doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
grįžta duktė pražuvėlė biggrin.gif Dori,labai smagu,kad tau taip smagiai sekas 4u.gif
O aš persikrausčiau pagaliau,ir dabar negaliu atsižiūrėti į savo knygų lentynas biggrin.gif

Ir skaitau "Erškėčių paukščius"  happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2011 05 13, 14:21)
*Kaip gerai čia sugalvojot thumbup.gif

**Masako, pasidarė įdomu, iš kur kilo Tavo nikas? "Geišos gyvenime" pagr. herojės toks buvo vardas, duotas tėvų, tik vėliau ji gavo kitą (geišos) vardą g.gif

*4u.gif tikiuos, ateis kas nors biggrin.gif

** tu matai, nezinojau, kad Geisoj figuruoja tas vardas bigsmile.gif
Maniskis nikas dideles potekstes neturi - pagal Japonijos princeses varda smile.gif Ai, dar kazkada zmones kartais pasakydavo, kad japone primenu (turbut del plataus veido ir mazu akiu) biggrin.gif
Atsakyti
Masako, tai tu busi ar ne? As gi tau ,,Stambulo pavainike" zadejau g.gif

Tibe, parodyk ir mum naujus knygu namus bigsmile.gif
Atsakyti