Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

QUOTE(dvariskis @ 2012 07 08, 23:57)
Sveiki,
siunciau Jums i az, bet nesu tikras ar gavote. galesiu issamiau papasakot apie betono dekoravima.

Grindis mes jau turim. 4u.gif Ardex Pandomo.
Dabar ieškom, kas galėtų nupoliruoti jas. Jas ma-ai kas poliruoja, bet MB nusprendė, kad nori poliruotų. Taigi, jai užsiiimat, parašykit. Pas mus jų 120 kv.
Atsakyti
Reikia patarimo 4u.gif Per susirinkima nutareme keisti klases grindis, linoleumas visiskai nusidevejo, senas, skyletas... Patarkite prasom, kaip manote, kokia grindu danga labiausiai tiktu mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 24, 08:49)
Grindis mes jau turim. 4u.gif Ardex Pandomo.
Dabar ieškom, kas galėtų nupoliruoti jas. Jas ma-ai kas poliruoja, bet MB nusprendė, kad nori poliruotų. Taigi, jai užsiiimat, parašykit. Pas mus jų 120 kv.

Gal galite pasidalinti kiek kainavo m2. Ir kokios spalvos darėt.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 24, 09:28)
Gal galite pasidalinti kiek kainavo m2. Ir kokios spalvos darėt.

Jei čia galima taip viešai g.gif 120 lt, šviesiai gelsvos. 4u.gif
Atsakyti
Wow, solidziai smile.gif idomu butu rezultata pamatyt
Atsakyti
Oho... Čia su liejimo darbais ir medžiagomis ir be šlifavimo kaip supranti... tai kiek dar turėtų šlifavimas atsieiti?... O sakykit kiek vidutiniškai mm išėjo? ar grindys lygios buvo prieš liejant?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 24, 10:21)
Oho... Čia su liejimo darbais ir medžiagomis ir be šlifavimo kaip supranti... tai kiek dar turėtų šlifavimas atsieiti?... O sakykit kiek vidutiniškai mm išėjo? ar grindys lygios buvo prieš liejant?

Čia su šlifavimu, tik be poliravimo lotuliukas.gif
Grindys apytiksliai 5-6 mm. Buvo išbetonuotos, daug maž lygios.
Atskirai skaičiuoja dar kompensacines siūles, kur pasiruošia.
Iš dabartinės patirties, valosi liuks, neįgeria netgi dažų (kai laiptų karkasą dažė, kur buvo aptaškyta nusivalė paprastai), meistrai dar su stalažais pasivažinėjo, tai patrini tą vietą ir nė znoko. lotuliukas.gif
Poliravimas kažkur 10-12 lt. berods. Bet kad nerandam pas save kas nupoliruotų. verysad.gif Vat tau ir kaime gyvent.

Vaizdą įdėsiu, kai jau nuviniosiu popierių, kur dar uždengtas ir išplausiu blush2.gif
Atsakyti
Lauksim vaizdų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 10 24, 08:57)
Patarkite prasom, kaip manote, kokia grindu danga labiausiai tiktu mokykloje?

asfaltuota danga būtų pats tas gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata222 @ 2012 10 24, 21:33)
asfaltuota danga būtų pats tas gun_smilie.gif

verysad.gif aš rimtai klausiu. verysad.gif Į susirinkimą neatėjo nei vienas tėvelis, tik mamytės...pasitart neturiu su kuo, numetė man tą darbą, atseit, pasidomėk ir sužinok, aš pasimetus, neįsivaizduoju nuo ko pradėti, nieko bendro su statybom ir remontais neturėjau, važiuoti į Senukus, skambinti per skelbimus, statybininkų ieškoti? Pradėsiu, bet pradžiai pasitart norėjau, kokios dangos ieškoti? Linoleumas nepraktiška, plytelės-slidu, medinių grindų juk nedėsi mokykloj. Kokios dar būna tos grindys? doh.gif Gal kas ką protingo patartų, kas jūsų klasėse sudėta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 10 25, 08:46)
verysad.gif  aš rimtai klausiu.  verysad.gif  Į susirinkimą neatėjo nei vienas tėvelis, tik mamytės...pasitart neturiu su kuo, numetė man tą darbą, atseit, pasidomėk ir sužinok, aš pasimetus, neįsivaizduoju nuo ko pradėti, nieko bendro su statybom ir remontais neturėjau, važiuoti į Senukus, skambinti per skelbimus, statybininkų ieškoti?  Pradėsiu, bet pradžiai pasitart norėjau, kokios dangos ieškoti? Linoleumas nepraktiška, plytelės-slidu, medinių grindų juk nedėsi mokykloj. Kokios dar būna tos grindys?  doh.gif Gal kas ką protingo patartų, kas jūsų klasėse sudėta  verysad.gif

pas mus mokykloj, kuri buvo naujai pastatyta, kai atejau i ja, koridoriuose visur buvo isklotos plyteles, o jau klasese patiestas linoleumas, bet kazkoks geresnis, kad netaip amtydavosi visi nubraizymai ir pan wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 10 25, 08:46)
verysad.gif  aš rimtai klausiu.  verysad.gif  Į susirinkimą neatėjo nei vienas tėvelis, tik mamytės...pasitart neturiu su kuo, numetė man tą darbą, atseit, pasidomėk ir sužinok, aš pasimetus, neįsivaizduoju nuo ko pradėti, nieko bendro su statybom ir remontais neturėjau, važiuoti į Senukus, skambinti per skelbimus, statybininkų ieškoti?  Pradėsiu, bet pradžiai pasitart norėjau, kokios dangos ieškoti? Linoleumas nepraktiška, plytelės-slidu, medinių grindų juk nedėsi mokykloj. Kokios dar būna tos grindys?  doh.gif Gal kas ką protingo patartų, kas jūsų klasėse sudėta  verysad.gif

Siūlau žiūrėt kažką iš šitų
http://www.dangucentras.lt/10-LT.html
atsparios, higieniškos
Atsakyti