Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

na ežerų ten nebūna, pasitaško aišku. Bet PVC su tokiais micro grioveliais - neslidi. Dušo patalpa išvaryta, tik pats padeklas - ne smile.gif

QUOTE(longger @ 2017 11 14, 17:01)
arkava, tai kaip vonioje, ar slidu? ir duše gal tokiom pat išvarėt?

Papildyta:
Pritariu. Ir šilčiau. Matavau každada paviršius - PVS 2 laipsniais šilčiau nei plyteles (nešildant grindu)

QUOTE(funtikas2999 @ 2017 11 15, 07:45)
Pas mane ir PVC vonioj, o bet tačiau kadangi šeimyna moka praustis, tai grindys visad sausos ir neslidžios smile.gif bet šiaip basom kojom man mieliau vonioj PVC nei plytelės...

Atsakyti
Aš tai nesuprantu iš kur jūs čia traukiat po 3-5Eur už suklojimą kvadrato. Nėra tokių kainų, prieš pora metų gal ir buvo, bet šiais metais klijuojamas (ne surakinamas) tikrai už darbą ne 3, ir ne 5 Eur meistrai prašo.
Atsakyti

Spėjom laiku susidėti po 12 senųjų pinigų už laminatą :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tylaa: 15 lapkričio 2017 - 21:37
QUOTE(tylaa @ 2017 11 15, 21:37)
<p>Spėjom laiku susidėti po 12 senųjų pinigų už laminatą smile.gif</p>

tai kad vienas iš lengviausių darbų statyboj... su pasimėgavimu susidėjau pats visą 100m3 smile.gif
O dėl laminato ar pvc... na manau pvc geriau, bet brangiau gaunasi. Pasirinkimą lėmė kaina, įrengimo laikas ir t.t... smile.gif nors kai pradėjom rinktis laminatą buvom užsibrėžę 10-11e/m2 kainą, bet išsirinkom brangesnį, ir taip kažkiek priartėjom prie pvc grindų kainos... smile.gif nors nesigailim kol kas ;)
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2017 11 15, 23:37)
<p>Spėjom laiku susidėti po 12 senųjų pinigų už laminatą smile.gif</p>

Tai laminatą ir pačiam galima susidėt , jį ir renkasi, kad nereik meistrų sudėjimui.

Pasimetus esu visai dėl grindų dangos, laminatą atmetu, nes netikiu, kad jis per pastaruosius metus kažkuo labai patobulėjo, nėra atsparus drėgmei ir įbrėžimams (įsitikinau), o gal klystu?
Parketlenčių kaina kosminė.
Plytelės nejauku, ir noriu visuose namuose vientisų grindų, o ne mišrainės, o plytelių miegamajame ir vaiko kambarį nedėsi.
Lieka PVC, tik bijau kad neatrodytu kaip linoliaumas iškojus didelėj ervdėj, ir to natūraliai atrodančio kaina vos ne kaip parketlenčių tai irgi nelogiška. Realių pvz. neturiu su PVC, gal kas dėjosi ir pasidalntu vaizdu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 16 lapkričio 2017 - 09:05
na man tikrai pvz PVC nepanasu i linoleumą - šilta, maloni, neslidi...
Galeciau foto pasidalint, visas 110 m2 - PVC smile.gif

Labai panasu i šita
https://www.moduleo....erdon-oak-24232

QUOTE(Melajja @ 2017 11 16, 08:59)
Tai laminatą ir pačiam galima susidėt , jį ir renkasi, kad nereik meistrų sudėjimui.

Pasimetus esu visai dėl grindų dangos, laminatą atmetu, nes netikiu, kad jis per pastaruosius metus kažkuo labai patobulėjo, nėra atsparus drėgmei ir įbrėžimams (įsitikinau), o gal klystu?
Plytelės nejauku, ir noriu visuose namuose vientisų grindų, o ne mišrainės, o plytelių miegamajame ir vaiko kambarį nedėsi.
Lieka PVC, tik bijau kad neatrodytu kaip linoliaumas iškojus didelėj ervdėj, ir to natūraliai atrodančio kaina vos ne kaip parketlenčių tai irgi nelogiška. Realių pvz. neturiu su PVC, gal kas dėjosi ir pasidalntu vaizdu?  mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 16 lapkričio 2017 - 09:42
QUOTE(Melajja @ 2017 11 16, 08:59)
Lieka PVC,

Pala, pala. Tamsta labai nekonkrečiai kalbat. Pagal aprašymą aš suprantu, kad kalbat apie PVC ruloninę grindų dangą, pavyzdžiui arkava suprato, kad kalbat apie PVC (viniline) lenteles grindims.

Taigi, kai įvardijat grindų dangą, būtinai įvardinkit konkrečiai apie kokią kalbat, nes žodis PVC gali būti siejamas su keliomis grindų rūšimis. PVC Ruloninė, panaši į linoliaumą, PVC lentelės panašios į laminatą.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 11 16, 09:59)

Lieka PVC, tik bijau kad neatrodytu kaip linoliaumas iškojus didelėj ervdėj, ir to natūraliai atrodančio kaina vos ne kaip parketlenčių tai irgi nelogiška. Realių pvz. neturiu su PVC, gal kas dėjosi ir pasidalntu vaizdu?  mirksiukas.gif

mes irgi rinkomės ir su tais pačiais demonais kariavom. Pigiausiai mums gavosi parketlentės. Plius vaizdas yra geras ir aplamai, medis yra medis. Praktiškumo beveik jokio, bet arba supranti ,kas yra medis ir priimi jį tokį, koks jis yra ir nesipariuni dėl kiekvieno brūkšniuko, arba jo nededi. Nu ir mišrainės nepavyks su juo išvengti, nes nei vonioje nei tambūre tikrai jo nedėčiau.

laminatas laminatui nelygu. Tas po 5€/m² tai tikrai nieko gero. Gal. Bet brangesnis - tai nepačiupinėjusi nuo masyvo sunkiai atskyriau, o praktiškumu, tai gal net už plyteles geriau. Bet tada ir 50€/m² gali neužtekti. Nors yra ir per vidurį. Su geru laminatu tai galima pamėginti išvengti ir mišrainės. Bet jis toks šaltas, link plytelių gal. Žodžiu mes jo neįpirkom plius nelabai man jis prie dušios. Bet labai praktiškas. Neatmeskit jo.

plytelių miegamąjam nesudėsi, tas tiesa.

PVC - va čia tai daiktas. Gali klot vientisai ir ištisai, be mišrainių. Šilta stovėt. Žiauriai praktiškas, bet suraižyt įmanoma. Bet reikia labai jau brutualiai elgtis ir stengtis. To, kuris man tiko mes neįpirkom. Plius su mūsų grindų lygumu reikėjo išlyginamojo ir automatiškai prisidėjo darbas suklijavimo. Suma sumarum gavosi pati brangiausia medžiaga. Nu ir vaizdas toks ... nu kiek ten beimituotų masyvo, kai užsideda didesnis plotas - jau nesumaišysi. Šūstras linoleumas. Vienok, tai nėra blogai. Ir priklauso nuo poreikių ir įpročių. O jeigu dar nereikia masyvo imitacijos, tai ten aplamai rojus su pasirinkimu.

Dar yra kiliminė danga, kiliminės plytelės (žiauriai patrauklus reikalas), visokie marmoleumai (draugė taip įsirengė IIa, pasaka, kaip praktiška, ypač su mažais vaikais) ir pan.

O bet tačiau, į biudžetą tilpo tik parketlentės su sąlyga, kad susidėsim patys. Taip ir padarėm. Pirkom be apdailos, apdailą darėm patys, plius klijavom. Tai su visais klijais ir apdailom į 25€/m² tilpom ir dar plintusam užteko. Darbas nuosavas gavosi.

vėlgi, nuo poreikių daug kas priklauso. Gal būt PVC ir su 20€/m² galima tilpti. Bet tokio mes neradom, o beleko nesinorėjo.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2017 11 16, 11:53)
Pala, pala. Tamsta labai nekonkrečiai kalbat. Pagal aprašymą aš suprantu, kad kalbat apie PVC ruloninę grindų dangą, pavyzdžiui arkava suprato, kad kalbat apie PVC (viniline) lenteles grindims.

Taigi, kai įvardijat grindų dangą, būtinai įvardinkit konkrečiai apie kokią kalbat, nes žodis PVC gali būti siejamas su keliomis grindų rūšimis. PVC Ruloninė, panaši į linoliaumą, PVC lentelės panašios į laminatą.

bet rezultate tikrai atrodo daugiau kaip linoleumas, o ne laminatas. Nu, tik nereikia maišyti su tarybinių laikų linoleumais. Vaizdas tikrai geras ir įspūdingas. Tik arba tinka arba ne. Nors ruloninė man netgi labiau patiko už lenteles. Tik tiek, kad dabar beveik visos visuomeninės patalpos ja išklotos. Pradedant poliklinika, darželiais, baigiant ligoninės palata. Nors, kai pamačiau vaikų kambarius padarytus su ja, buvau apakus, kaip spalvota ir gražu. Ir nenormaliai paprasta priežiūra.
Atsakyti

Tik už PVC vinilines lentelės, praktiška ir gražu.

Galima ir netradiciškai suklijuot viską  :) 
Tarkett ID inspiration 55 Brushed pine natural

http://www.part.lt/p...7ddd97eb674.jpg

Galima ir ant sienų paklijuoti, tik tokie darbai reikalauja didelio kruopstumo, jeigu nenorima su visokiais silikonais "zaisti".

http://www.part.lt/p...c2081779239.jpg

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2017 11 16, 14:50)
Tik už PVC vinilines lentelės, praktiška ir gražu.Galima ir netradiciškai suklijuot viską  smile.gif

sutinku dėl pirmojo epiteto. Dėl antrojo turėčiau savo nuomonę, kuri nelabai atitiktų jūsiškę. Bet juk gyvent kartu nereikia, tiesa?
Atsakyti
[quote=mintas,2017 11 16, 12:53]

Nu žinot, gal nelyginsiu linoleumo su plytelėm ar parketlentėm biggrin.gif Taip apie PVC vinilinę dangą kalbu.
Atsakyti

Vienoje ar keliose didelėse patalpose susidėti vienas juokas, ką esame ne kart darę, tačiau kai nori kad visame II namo aukšte būtų vienodas laminas ir be slenksčių, perėjimų, o visiškai vietisas, tada jau tikrai yra ką veikti :) ypač kai viršuje 5 patalpos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tylaa: 16 lapkričio 2017 - 16:59