Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

na ne visai tiesa. PVC nesunku suklijuot paciam (o darbas - apie 4e/m2), ypac tinka sildomoms grindims. O kokybiskos PVC, skirtos net komercinem patalpom - nuo 19e/m2...
Susuklijaves - liuks...

QUOTE(Melajja @ 2017 11 14, 10:28)
Kaip nieko tas naujas, kaip čia kažkas pavadino, aš taip pačiai vadinu - šūstras linoliaumas t.y. PVC viniline danga, kiek mum aiškino ji yra arba klijuojama, klijuojasi spec. klijais ir pats neusikilijuosi, arba clik sistema, tai kaip tas clik kaip laminatas jungiasi? Ir dar yra jų klases 32-34, tai kuo aukštesnė tuo jos natūraliau atrodo, ta prasme arba raižymai daryti natūraliai pagal medžio imitacijos rieves, arba tiesiog štampai raižymų sudėti, gerai šitoj vietoj supratau? Tiesa klojimas ~10 € už m2, tai jei rankantis tas pačias pačiausias tai ogogo kainelė gaunasi kaip už šūstra linoleuma. Gal kokioj Lenkijoj pigiau? Nes mum taip tai tai priimtiniausias variantas kol kas šviečiasi, renkantis grindų dangą, be to į naujus kotedžus statytojai jas ir tiesia pagrinde.

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 11 14, 11:28)
Kaip nieko tas naujas, kaip čia kažkas pavadino, aš taip pačiai vadinu - šūstras linoliaumas t.y. PVC viniline danga, kiek mum aiškino ji yra arba klijuojama, klijuojasi spec. klijais ir pats neusikilijuosi, arba clik sistema, tai kaip tas clik kaip laminatas jungiasi? Ir dar yra jų klases 32-34, tai kuo aukštesnė tuo jos natūraliau atrodo, ta prasme arba raižymai daryti natūraliai pagal medžio imitacijos rieves, arba tiesiog štampai raižymų sudėti, gerai šitoj vietoj supratau? Tiesa klojimas ~10 € už m2, tai jei rankantis tas pačias pačiausias tai ogogo kainelė gaunasi kaip už šūstra linoleuma. Gal kokioj Lenkijoj pigiau? Nes mum taip tai tai priimtiniausias variantas kol kas šviečiasi, renkantis grindų dangą, be to į naujus kotedžus statytojai jas ir tiesia pagrinde.

aš domėjausi ir čiupinėjau tik klijuojamą. Tai man kvadrato kainas iš karto siūlyno su darbu. O PVC su click'u - arba tada dar nebuvo, arba neakcentavo man niekas tokio. Tai gal toks ir gerai būtų. Nemačius jo, net neįsivaizduoju apie ką jis.
Ant didesnio ploto, tegu nesupyksta kas jau įsirengęs, nei laminatas, nei tas PVC natūraliai tikrai neatrodo. Tegu ten būna kokio nori raižymo ir klasės. Su rievėm ir šakom - kai išsikloja didesnis plotas tai gaunasi linoleumas ir tiek. Bet čia mano subjektyvi nuomonė ir nebūtinai teisinga. man įtiko tik parketlentės, bet ten su praktiškumu nieko bendro. kai labai labai užknis parketlentės, tuomet gal ir aš norėsiu PVC ar laminato. Bet pirmiau turi užknisti.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2017 11 14, 12:53)
na ne visai tiesa. PVC nesunku suklijuot paciam (o darbas - apie 4e/m2), ypac tinka sildomoms grindims. O kokybiskos PVC, skirtos net komercinem patalpom - nuo 19e/m2...
Susuklijaves - liuks...

patys klijavot? Gal ir įmanoma nieko nesakau, bet mum sake click ~5 €, o klijuojamos bet jau su dėjikų medžiagom, tais klijais, mase... nžn ko te dar reikia ~10 € kainos vaikšto.
Atsakyti
Meistras is IRIS isklijavo vonia ir .... isvariau. smile.gif))
Pasiskolinau tik volą...
Klijai 1-1,5e/m2 reikia. Pas meistrus jie dvigubai pigesni, nei salonuose...

QUOTE(Melajja @ 2017 11 14, 13:50)
patys klijavot? Gal ir įmanoma nieko nesakau,  bet mum sake click ~5 €, o klijuojamos bet jau su dėjikų medžiagom, tais klijais, mase... nžn ko te dar reikia ~10 € kainos vaikšto.

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 11 14, 12:20)
bandykite išasfaltuoti  4u.gif

tai gal turi jie ten ir pigesnių alternatyvų, neklausiau. Aplamai aš domėjausi ne laminatu, nors man jie ten primygtinai jį siūlino. Tai man pasirodė per brangu, kaip už laminatą, kad ir koks jis ten bebūtų. Jų ten visas ofisas juo išklotas. Man netiko. Man reikėjo parketlenčių. O tokių, kokių man reikia kaina buvo virš 90€ (litais) nors ten rodė kažkokią akciją ar ne po 30€, bet man ten niekur tokios netiko, o ir kiekis buvo per mažas. Žodžiu, jeigu kiekis nedidelis ir turite laisvės spalviškai, ir reikia tik praktiškumo - apsilankykite, manau ras ką pasiūlyti ir už žemišką kainą. Ypač jeigu pas jus po parketlentėm yra medinės grindys ar juodgrindės. Tokiu atveju su PVC danga bus labai daug reikalų.

Apie asfalta -gera mintis biggrin.gif 4u.gif
Na,jei neissiaiskinsim,kas ten per daiktas,desiu plyteles.O sienu dar nesugriove,papiesia,pabraizo,nuvalom,uzdazom biggrin.gif Aciu uz mintis ir atsakymus 4u.gif

Atsakyti

Kosmonautine kaina, max 6-7 eur su pagrindo paruošimu.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2017 11 14, 15:41)
Meistras is IRIS isklijavo vonia ir .... isvariau. smile.gif))
Pasiskolinau tik volą...
Klijai 1-1,5e/m2 reikia. Pas meistrus jie dvigubai pigesni, nei salonuose...

arkava, tai kaip vonioje, ar slidu? ir duše gal tokiom pat išvarėt?
Atsakyti
Klausimas del darbu eiliskumo.

Parketlentes klijuojamos po dazymu ar pries ?
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2017 11 14, 18:21)
Klausimas del darbu eiliskumo.

Parketlentes klijuojamos po dazymu ar pries ?

bijau kad sukloję prieš, po dažymo jūs norėsite šlifavimo ir perlakavimo/aliejavimo. O po šlifavimo - vėl dažymo.

jeigu sugebėsite išsaugoti ir super duper užsidangstyti viską tobulai ir storai, o dažytojam nebus pobarabanu kas po kojom - tada taip. Pačiam eiliškumui jokio skirtumo. Bet man geriau pataisyt sienas po grindų sudėjimo ir baldų sunešimo, nei grindis po sienų, o sienas vėl po baldų. Tik nesitikėkit, kad baldininkai nenubrauks niekur dažų. Nubrauks, tik klausimas ar kreipsit į tai dėmesį ar jau nebe.
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2017 11 14, 18:53)
<p>Kosmonautine kaina, max 6-7 eur su pagrindo paruošimu.</p>

Klijuojamas ar surakinamas? Šią vasarą dėjomės klijuojamą, niekur pigiau 9Eur su pagrindo paruošimu neradom ir 9Eur čia jau būtų labai gera kaina, jei pagrindas dar pusė velnio, nedaug lyginimo.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 11 14, 11:28)

Pats nesuklijuosi, tai nesamone pats suklyjavau 110m2 per keturias dienas, be jokios pagalbos. Kaina 16 eur. uz 1m2 prie 1.5 metu buvo. Klojimas kainuoja 3-5 eur, is kur cia tokius brangininkus radot.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 11 14, 18:01)
arkava, tai kaip vonioje, ar slidu? ir duše gal tokiom pat išvarėt?

Pas mane ir PVC vonioj, o bet tačiau kadangi šeimyna moka praustis, tai grindys visad sausos ir neslidžios smile.gif bet šiaip basom kojom man mieliau vonioj PVC nei plytelės...
Atsakyti