Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

o nesvarstote dėti parketo? 

Atsakyti
Gal kas zinote,kokios tai galetu grindys?Jungiasi aliuminio profiliu,apacioje kamstine danga paklijuota.Nebijo nei chemikalu,net jei kokia zarijite nukris ant ju,nesibraizo,isvaizda panasi i laminato.Pas drauge sudejo,per 3 metus net ibrezimo nesimato.Reiktu l.tvirtu grindu,nes per 3 metus parketlentes taip sudirbtos,net negera ziureti.Labai daug veiksmo vyksta ant tu grindu.Ka zinau,kas laikytu,tai akmens mases plyteles,bet jos tokios saltos gyvenamam kambari ir dar vaikams...
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2017 11 13, 16:40)
Gal kas zinote,kokios tai galetu  grindys?Jungiasi aliuminio profiliu,apacioje kamstine danga paklijuota.Nebijo nei chemikalu,net jei kokia zarijite nukris ant ju,nesibraizo,isvaizda panasi i laminato.Pas drauge sudejo,per 3 metus net ibrezimo nesimato.Reiktu l.tvirtu grindu,nes per 3 metus parketlentes taip sudirbtos,net negera ziureti.Labai daug veiksmo vyksta ant tu grindu.Ka zinau,kas laikytu,tai akmens mases plyteles,bet jos tokios saltos gyvenamam kambari ir dar vaikams...

o parketlentės kokios pas jus ir kokiu būdu sudėtos?
jeigu jos ten normalios, tai peršlifavai, užsilakabvai ir visis reikalai.

o pati draugė nežino pas ką pirko prieš tuos 3 metus? O šiaip, tai laminatas irgi ganėtinai šalta danga, lyginant su parketlentėm. PVC danga irgi nieko nebijo. Ir nešiojasi gerai ir nešalta ant jos.
Atsakyti
Butent ten parketlentes prastos,plonutes,neiseis ten net slifuoti.O drauge nezino,meistrai virtuve dare,sako :as deze tai ismeciau..
Skaiciau as beveik visus puslapius, bet nesupratau,kas ta PVC danga?
Zodziu,tai l.atspari danga visokiems mechaniniams ir net cheminiams poveikiams,isvaizda panasi i laminato,kaip rasiau jungiasi aliuminio kazkokiu profiliu,sukasi kiekiena lentele,l.paprastas jungimas ir po,sakykim, kiekviena tokia lentele yra kamstine danga.Pati ta lentele gana stora,ne taip kaip laminato.Ta danga tikrai nepigi,bet noretusi,kad ilgai laikytu ir grazu butu. Na,meistrai tikrai turetu zinoti,bet cia ne kiekvienas gali susideti pagal tokia kaina,bet man butinybe,nes, kaip rasiau,l.daug visokio veiksmo vyksta,turi buti patvaru,nes kas 3 metus keisti grindis irgi bereikalingai kainuoja,be to turi buti ir grazu,nes taip irgi reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaika: 13 lapkričio 2017 - 18:47
Atsiprasau,kad kad trukdau laika:radau,kas per daiktas PVC,tai tos grindys tikrai ne PVC
Atsakyti
aš ne meistrė, tai niuansų nepasakysiu. Tokios su aliuminio profiliuku neesu neio mačius nei girdėjus. Tur būt kokia nors ne visai populiari danga.
O jūsu esamos kaip sudėtos? nes parketlentės dažniausiai būna klijuojamos. Tai tada dėti ant viršaus įtariu būtų paprasčiau gerokai. Tuomet atpuola visokie PVC ir t.t.

PVC danga, tai (neužpykit turėtojai, aš sau taip ją vadinu) toks šūstras linoleumas biggrin.gif
gana plona danga, kuri imituoja praktiškai bet ką. Nuo laminato iki masyvo, nuo akmens iki kilimo. Ji būna arba kvadratais, arba pailgom juostom. Klijuojasi ant ypač lygaus pagrindo, todėl įrengimas gal kiek ir sudėtingesnis, bet vis tiek meistrai dės, tai koks skirtumas. Nors plona, bet nešalta. Ant jos beveik visada šilta, nes gerai atspindi kūno šilumą. labai atspari visokiems skysčiams. chemijai ir natūraliems pasibraižymams. Sugadinti viską galima, bet jeigu medžiui net nereikia stengtis, tai čia reiks pasistengti. Ir jos pilni salonai. Bet kur pasiteiraukit, tikrai turės.
deda ją prekybcentriuose parduotuvės. Tai jeigu ten pasiteisina, tai namų sąlygom ją suėsti tikrai nėra paprasta.
Tai gal jums tiks tokia?
Papildyta:
tai gal tokios?
aš pas juos buvau, kai rinkausi sau. Dar litais viskas buvo. Tai kai pasakė kainą, stalčius užsidarė tik į trečią dieną. Nežinau, aiškų, jūsų galimybių, bet man reikėjo virš 250m², tai kai pasidauginau tai beveik visąi neblogą butą buvo galima už tuos pinigus nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2017 11 13, 15:40)
Gal kas zinote,kokios tai galetu  grindys?Jungiasi aliuminio profiliu,apacioje kamstine danga paklijuota.Nebijo nei chemikalu,net jei kokia zarijite nukris ant ju,nesibraizo,isvaizda panasi i laminato.Pas drauge sudejo,per 3 metus net ibrezimo nesimato.Reiktu l.tvirtu grindu,nes per 3 metus parketlentes taip sudirbtos,net negera ziureti.Labai daug veiksmo vyksta ant tu grindu.Ka zinau,kas laikytu,tai akmens mases plyteles,bet jos tokios saltos gyvenamam kambari ir dar vaikams...

Negaliu pasakyti kad tai tikrai ta danga, bet man skaitant apibudinimą pirmiausiai kyla PVC (vinilinių) lentelių grindims vaizdas. Kai buvau pas pažystamus svečiuose, tai gyrė, jog jos tokios tvirtos, kad net šuns nagų drožles reikia susišluoti, o dangai nieko nenutinka. Bet ir jos yra visokių rūšių, tad pasitikslint reikėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 13 lapkričio 2017 - 20:07
QUOTE(longger @ 2017 11 13, 21:37)
aš ne meistrė, tai niuansų nepasakysiu. Tokios su aliuminio profiliuku neesu neio mačius nei girdėjus. Tur būt kokia nors ne visai populiari danga.
O jūsu esamos kaip sudėtos? nes parketlentės dažniausiai būna klijuojamos. Tai tada dėti ant viršaus įtariu būtų paprasčiau gerokai. Tuomet atpuola visokie PVC ir t.t.

PVC danga, tai (neužpykit turėtojai, aš sau taip ją vadinu) toks šūstras linoleumas  biggrin.gif
gana plona danga, kuri imituoja praktiškai bet ką. Nuo laminato iki masyvo, nuo akmens iki kilimo. Ji būna arba kvadratais, arba pailgom juostom. Klijuojasi ant ypač lygaus pagrindo, todėl įrengimas gal kiek ir sudėtingesnis, bet vis tiek meistrai dės, tai koks skirtumas. Nors plona, bet nešalta. Ant jos beveik visada šilta, nes gerai atspindi kūno šilumą. labai atspari visokiems skysčiams. chemijai ir natūraliems pasibraižymams. Sugadinti viską galima, bet jeigu medžiui net nereikia stengtis, tai čia reiks pasistengti. Ir jos pilni salonai. Bet kur pasiteiraukit, tikrai turės.
deda ją prekybcentriuose parduotuvės. Tai jeigu ten pasiteisina, tai namų sąlygom ją suėsti tikrai nėra paprasta.
Tai gal jums tiks tokia?
Papildyta:
tai gal tokios?
aš pas juos buvau, kai rinkausi sau. Dar litais viskas buvo. Tai kai pasakė kainą, stalčius užsidarė tik į trečią dieną. Nežinau, aiškų, jūsų galimybių, bet man reikėjo virš 250m², tai kai pasidauginau tai beveik visąi neblogą butą buvo galima už tuos pinigus nusipirkti.

Atsakyti
Panasu i tai ka parase"lonnger"..Zinau,kad ju kaina beveik nezmoniska blink.gif bet kai man reikia 25 kvadr.metru,tai kaip nors,juo labiau,kad vaiku siauciamam kambariui nieko geriau nesugalvoju,juo labiau vaiku daug ir aktyviu,pvz.kiekvienais metais perku po minksta kampa,tai ka kalbeti apie grindis rolleyes.gif Plyteles kazkaip ziauru,yra ir mazu vaiku,paprastas laminatas tegu ir kokios 32 klases ,nelabai ilgai atlaikytu.Na,tas naturalus linoleumas gal,buvo islupe kelias lenteles,maciau apacioj paprastos lentos sudetos,taigi lupti reiketu lauk,o su tom skandinatviskom gal nereiketu hmm.gif Na, iki vasaros dar laiko yra ,tai svarstau visokius variantus..
Atsakyti
jei tokie kambario gyventojai (lupa grindis, baldai išlaiko tik metus) - tai vertėtu pagalvoti tik apie plyteles (gal šildoma kilimeli po jomis), ir koki tvirtesni betona...
o sienos kaip? smile.gif)))

QUOTE(Smaika @ 2017 11 13, 20:45)
,kad vaiku siauciamam kambariui nieko geriau nesugalvoju,juo labiau vaiku daug ir aktyviu,pvz.kiekvienais metais perku po minksta kampa,tai ka kalbeti apie grindis :

Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2017 11 13, 21:45)
Panasu i tai ka parase"lonnger"..Zinau,kad ju kaina beveik nezmoniska blink.gif  bet kai man reikia 25 kvadr.metru,tai kaip nors,juo labiau,kad vaiku siauciamam kambariui nieko geriau nesugalvoju,juo labiau vaiku daug ir aktyviu,pvz.kiekvienais metais perku po minksta kampa,tai ka kalbeti apie grindis rolleyes.gif Plyteles kazkaip ziauru,yra ir mazu vaiku,paprastas laminatas tegu ir kokios 32 klases ,nelabai ilgai atlaikytu.Na,tas naturalus linoleumas gal,buvo islupe kelias lenteles,maciau apacioj paprastos lentos sudetos,taigi lupti reiketu lauk,o su tom skandinatviskom gal nereiketu hmm.gif Na, iki vasaros dar laiko yra ,tai svarstau visokius variantus..

bandykite išasfaltuoti 4u.gif

tai gal turi jie ten ir pigesnių alternatyvų, neklausiau. Aplamai aš domėjausi ne laminatu, nors man jie ten primygtinai jį siūlino. Tai man pasirodė per brangu, kaip už laminatą, kad ir koks jis ten bebūtų. Jų ten visas ofisas juo išklotas. Man netiko. Man reikėjo parketlenčių. O tokių, kokių man reikia kaina buvo virš 90€ (litais) nors ten rodė kažkokią akciją ar ne po 30€, bet man ten niekur tokios netiko, o ir kiekis buvo per mažas. Žodžiu, jeigu kiekis nedidelis ir turite laisvės spalviškai, ir reikia tik praktiškumo - apsilankykite, manau ras ką pasiūlyti ir už žemišką kainą. Ypač jeigu pas jus po parketlentėm yra medinės grindys ar juodgrindės. Tokiu atveju su PVC danga bus labai daug reikalų.
Atsakyti
Kaip nieko tas naujas, kaip čia kažkas pavadino, aš taip pačiai vadinu - šūstras linoliaumas t.y. PVC viniline danga, kiek mum aiškino ji yra arba klijuojama, klijuojasi spec. klijais ir pats neusikilijuosi, arba clik sistema, tai kaip tas clik kaip laminatas jungiasi? Ir dar yra jų klases 32-34, tai kuo aukštesnė tuo jos natūraliau atrodo, ta prasme arba raižymai daryti natūraliai pagal medžio imitacijos rieves, arba tiesiog štampai raižymų sudėti, gerai šitoj vietoj supratau? Tiesa klojimas ~10 € už m2, tai jei rankantis tas pačias pačiausias tai ogogo kainelė gaunasi kaip už šūstra linoleuma. Gal kokioj Lenkijoj pigiau? Nes mum taip tai tai priimtiniausias variantas kol kas šviečiasi, renkantis grindų dangą, be to į naujus kotedžus statytojai jas ir tiesia pagrinde.
Atsakyti