Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

QUOTE(biesas66 @ 2017 03 01, 11:07)
Nesigilinant tpliau.... Nebutu tos didkusijos jei SM forume koki penkta karta  nematyciau kaip tu kisi ir rodai visiem savo ta koriuka..    Kazkodel neivienas nerodo,tik tu. Kodel?  Potokiu bajeriu ir kyla noras pakomentuoti. Tik tiek.  Gal baigiam ta tema. Pabaigai pasakysiu kad koriukas tavo grazus,tik nereikia is jo kosminio laivo daryti.  mirksiukas.gif

Ištryniau, daugiau nerodysiu. Rodžiau žmonėms, nes gyvi pavyzdžiai daug geriau nei tušti pliurpalai. Bet panašu, kad nėra reikalo viešinti informaciją. Daugiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 03 01, 13:28)
Ištryniau, daugiau nerodysiu. Rodžiau žmonėms, nes gyvi pavyzdžiai daug geriau nei tušti pliurpalai. Bet panašu, kad nėra reikalo viešinti informaciją. Daugiau nebus.

Juk sakiau kad supykai. Elgies kaip mazas vaikas. Kam reikejo trinti..
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 03 01, 12:14)

Dekui 4u.gif, taip pat ir cibuliui, biesui jusu kandzioje diskusijoje gavau nemazai reikiamos info 4u.gif

pasirodo ir finnfoam'as tokiu turi:

http://www.finnfoam....oduktai/tulppa/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 01 kovo 2017 - 15:25

Manau nesigilinsime ka as uzsitarnaves ir kokie mano verslo pagrindai. Svarbu kad jus turite savo nuomone. smile.gifTiesa pasakius kol as nedirbu Lietuvoje,tol as cia ir uzeinu pasidairyti,pasitrinti.. Niekada niekas neapsauks kad ieskau sau darbo cia. Patikekit as daug galiu. Ir ne per bloga bendravima as turiu darbo metam i prieki. Bet cia ne esme.. Man labai keista kai ateina zmones ir sako kad viena is sudetiniu meistro daliu yra didele kaina. Zodziu geras meistras neklijuoja pigiai. Tada as jusm tiesiai sviesiai pasakysiu. Norvegijoje as (papildomas darbas) uz 20 euru klijuoju plyteles. Tad nuspreskite.As bloga meitras,galbut stokojantis bendravimo kulturos ir neturintis verslo pagrindu. Ar tieiog mano ego nera toks didelis ir man uztenka 20 euru ir jauciu malonuma padedamas zmonem plius neskriausdamas saves. O cia seip,is principo idejau. Siulyciau atkreipti demesi i konstrukcijq ir data,kada as jau tokius klijuodavau.. Komentari nebutini,nes man jusu nuomone kaip ne klijento,nelabai idomi. mirksiukas.gif

nesupratau, kokiu tikslu jus man cia tokia tirada suraset su vaizdine medziaga? :D :D as jusu samdyt neketinu.  jus bet ko galit prirasyt, patikrint tai neimanoma :D

siaip as matau tik kaip vienas diedas, kuris ima po 20 uz kv., putojasi ant kito, kuris drasiai isgali moketi po 60 ir itariu, kad po viso to dar ir badu nemirsta :D abydna turetu buti :D

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 03 01, 17:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="biesas66" data-cid="71474975" data-time="1488341985"><div><p>Manau nesigilinsime ka as uzsitarnaves ir kokie mano verslo pagrindai. Svarbu kad jus turite savo nuomone. vartotojo įkelta nuotraukaTiesa pasakius kol as nedirbu Lietuvoje,tol as cia ir uzeinu pasidairyti,pasitrinti.. Niekada niekas neapsauks kad ieskau sau darbo cia. Patikekit as daug galiu. Ir ne per bloga bendravima as turiu darbo metam i prieki. Bet cia ne esme.. Man labai keista kai ateina zmones ir sako kad viena is sudetiniu meistro daliu yra didele kaina. Zodziu geras meistras neklijuoja pigiai. Tada as jusm tiesiai sviesiai pasakysiu. Norvegijoje as (papildomas darbas) uz 20 euru klijuoju plyteles. Tad nuspreskite.As bloga meitras,galbut stokojantis bendravimo kulturos ir neturintis verslo pagrindu. Ar tieiog mano ego nera toks didelis ir man uztenka 20 euru ir jauciu malonuma padedamas zmonem plius neskriausdamas saves. <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.part.lt/img/c659d1ac8acdba1abe39f7cbfdf84fce392.jpg'>O cia seip,is principo idejau.</a> Siulyciau atkreipti demesi i konstrukcijq ir data,kada as jau tokius klijuodavau.. Komentari nebutini,nes man jusu nuomone kaip ne klijento,nelabai idomi. vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>nesupratau, kokiu tikslu jus man cia tokia tirada suraset su vaizdine medziaga? biggrin.gif biggrin.gif as jusu samdyt neketinu.  jus bet ko galit prirasyt, patikrint tai neimanoma biggrin.gif</p><p></p><p>siaip as matau tik kaip vienas diedas, kuris ima po 20 uz kv., putojasi ant kito, kuris drasiai isgali moketi po 60 ir itariu, kad po viso to dar ir badu nemirsta biggrin.gif abydna turetu buti biggrin.gif</p>

Na,nesupratot,tai nesupratot. Nevisiem duota smile.gif Ka cia bepridursi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2017 03 01, 16:05)
Dekui  4u.gif, taip pat ir cibuliui, biesui jusu kandzioje diskusijoje gavau nemazai reikiamos info  4u.gif

pasirodo ir finnfoam'as tokiu turi:

http://www.finnfoam....oduktai/tulppa/

Nera to blogo kas neiseitu i gera. Tik neaisku kaip kaina..Jei domesites parasykit idomumo delei.
Atsakyti

Sveiki.

Šiandien išbetonavo grindis. Noriu kuo greičiau išklijuot plytelėmis katilinę.

Klausimas - kada galima kloti plyteles? Laukt kol pilnai išdžiūs betonas? Kaip tai patikrinti? O gal nereikia laukti ir kloti galima po keletos dienų? Kokios jūsų patirtys?

Ačiū iš anksto už atsakymus.

Atsakyti

Sveiki.

Šiandien išbetonavo grindis. Noriu kuo greičiau išklijuot plytelėmis katilinę.

Klausimas - kada galima kloti plyteles? Laukt kol pilnai išdžiūs betonas? Kaip tai patikrinti? O gal nereikia laukti ir kloti galima po keletos dienų? Kokios jūsų patirtys?

Ačiū iš anksto už atsakymus.

Issibetonavom ir mes, galvojau viskas gal bus greiciau. Bet visi liepia laukt menesi kol isgaruos dregme ir tik tada det danga. Betonavom lengvu betonu ant kurio jau po dvieju paru lipt galima, ir tai vat laukt reikia...

Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2017 05 16, 09:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zixelis" data-cid="71628912" data-time="1494860005"><div><p>Sveiki.</p><p>Šiandien išbetonavo grindis. Noriu kuo greičiau išklijuot plytelėmis katilinę.</p><p>Klausimas - kada galima kloti plyteles? Laukt kol pilnai išdžiūs betonas? Kaip tai patikrinti? O gal nereikia laukti ir kloti galima po keletos dienų? Kokios jūsų patirtys?</p><p>Ačiū iš anksto už atsakymus.</p></div></blockquote><p></p><p>Issibetonavom ir mes, galvojau viskas gal bus greiciau. Bet visi liepia laukt menesi kol isgaruos dregme ir tik tada det danga. Betonavom lengvu betonu ant kurio jau po dvieju paru lipt galima, ir tai vat laukt reikia...</p>

Čia gal kokiam parketui ar laminatui reikia visiškai sauso pagrindo, plyteles aš pats jau po kokios savaitės ramiai kločiau. Pradėsit šildyti - visa likutinė drėgmė per sezoną pasišalins.
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2017 05 16, 11:03)
Čia gal kokiam parketui ar laminatui reikia visiškai sauso pagrindo, plyteles aš pats jau po kokios savaitės ramiai kločiau. Pradėsit šildyti - visa likutinė drėgmė per sezoną pasišalins.

Tai tipo visos tos grindų iškaitinimo procedūros briedas..? smile.gif
Kolega po kelių mėnesių laukimo (vasarą), rudenį susidėjo laminatą... ir tai laminatas suvaikščiojo įjungus šildymą... Taip, kad savaime ta drėgmė labai individualiai priklauso kaip vėdinama ir kaip išgaruos tie šimtai litrų vandens... ir aišku kokią dangą ketinama dėti biggrin.gif
Atsakyti

Aš po betonavimo savaite laikiau uždenges plėvele, kad nereikėtų laistytį, paskui nudenges dar savaite laikiau ir tada pradėjau šildytį grindys, kurias beveik 2 savaites šildžiau vis keldamas temperatūra ir tik tada pradėjau klijuotį plyteles

Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2017 05 16, 09:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zixelis" data-cid="71628912" data-time="1494860005"><div><p>Sveiki.</p><p>Šiandien išbetonavo grindis. Noriu kuo greičiau išklijuot plytelėmis katilinę.</p><p>Klausimas - kada galima kloti plyteles? Laukt kol pilnai išdžiūs betonas? Kaip tai patikrinti? O gal nereikia laukti ir kloti galima po keletos dienų? Kokios jūsų patirtys?</p><p>Ačiū iš anksto už atsakymus.</p></div></blockquote><p></p><p>Issibetonavom ir mes, galvojau viskas gal bus greiciau. Bet visi liepia laukt menesi kol isgaruos dregme ir tik tada det danga. Betonavom lengvu betonu ant kurio jau po dvieju paru lipt galima, ir tai vat laukt reikia...</p>

menesi,nemenesi reikia ziureti... Betonas turi buti 3-6 % dregnumo jei norite ant jo deti kanors. Laminata,plyteles,beleka. Per kiek laiko isdziovinsite ir kaip,tai cia jau jum galvoti. Faktas kad reikia kelti kambario temperatura ir deti dregmes surinkeja. kaip ten kazkas pradejo pati betona sildyti.. Nesakysiu kad negalima daryti jokiu budu,bet kad rizikuojama tai taip.
Papildyta:
QUOTE(funtikas2999 @ 2017 05 17, 07:59)
Tai tipo visos tos grindų iškaitinimo procedūros briedas..? smile.gif
Kolega po kelių mėnesių laukimo (vasarą), rudenį susidėjo laminatą... ir tai laminatas suvaikščiojo įjungus šildymą... Taip, kad savaime ta drėgmė labai individualiai priklauso kaip vėdinama ir kaip išgaruos tie šimtai litrų vandens... ir aišku kokią dangą ketinama dėti  biggrin.gif

Kaas galiu pasakyti apie tasiskaitinimo proceduras.. Briedas ir tiek. Vienas durnius sugalvojo,kitas patikejo ir prasidejo karavanas kol pasidare kaip norma biggrin.gif Isdziovinti reikia kaip kad as raiau. Nereikia priverstinai kankinti betono. Dar sugalvokit plyteles pasildyti suklijave,kad greiciau isdziutu biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki,  

Gal kas turite arba girdejote atsiliepimu apie si laminata? 

Floordreams Vario ''Shire Oak 8633'' 33 klasė Krono Original laminuotos grindys
Atsakyti