QUOTE(Cobre @ 2017 02 28, 21:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="biesas66" data-cid="71474094" data-time="1488298179"><div><p>Tai gaunasi taip kad kaina daug ka pasako? kelsiu kaina.
</p></div></blockquote><p>vargu ar jums tas pades
kaip taisykle, geri meistrai ir proto nestokoja (bendravimo kulturos irgi). o jus net perskaityt nesugebat, ka parasau. pakartosiu, gal is antro karto suvoksit: geras meistras - tai gerai atlikti darbai ir geri atsiliepimai. kelt kaina yra prasme tik tada, kai turi uzsakymu keliems menesiams i prieki. siaip tokie dalykai normaliam zmogui suvokiami lengvai. na, bet is dusios gerumo, emiau ir paaiskinau jums , o tai matau sudetinga su elementariais verslo pagrindais. </p><p>o siaip, kaip ir kiekvienoj srity, taip ir tarp apdailininku, baldziu ir pan., yra aukstesnes kategorijos meistrai. ir tokiu nera daug. kitiems reikia uzsitarnauti tuos ikainius savo darbais. </p><p>manau diskusijos toliau ir neverta testi, elementaru juk viskas. </p>
Manau nesigilinsime ka as uzsitarnaves ir kokie mano verslo pagrindai. Svarbu kad jus turite savo nuomone.
Tiesa pasakius kol as nedirbu Lietuvoje,tol as cia ir uzeinu pasidairyti,pasitrinti.. Niekada niekas neapsauks kad ieskau sau darbo cia. Patikekit as daug galiu. Ir ne per bloga bendravima as turiu darbo metam i prieki. Bet cia ne esme.. Man labai keista kai ateina zmones ir sako kad viena is sudetiniu meistro daliu yra didele kaina. Zodziu geras meistras neklijuoja pigiai. Tada as jusm tiesiai sviesiai pasakysiu. Norvegijoje as (papildomas darbas) uz 20 euru klijuoju plyteles. Tad nuspreskite.As bloga meitras,galbut stokojantis bendravimo kulturos ir neturintis verslo pagrindu. Ar tieiog mano ego nera toks didelis ir man uztenka 20 euru ir jauciu malonuma padedamas zmonem plius neskriausdamas saves.
O cia seip,is principo idejau. Siulyciau atkreipti demesi i konstrukcijq ir data,kada as jau tokius klijuodavau.. Komentari nebutini,nes man jusu nuomone kaip ne klijento,nelabai idomi.
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2017 02 28, 21:54)
nepraktiska sitaip vonia "uzdeti" kaip ant stalvirsio, as kazkada irgi taip norejau bet laiku moteriske atkalbejo - vanduo ant tos "palanges" kaupsis, reiks pastoviai semt issimaudzius. geriau butu kazkaip ileist po plytelem, kaip kartais virtuvese kriaukles i stalvirsi ileidzia.
As pas save lygiai su vonios virsum pasidariau. Jokiu bedu.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2017 02 28, 20:46)
Jei tau toje studijoje esanti dekoracija visai nepanaši į mano mozaiką, tai tebūnie. Neturiu noro tau įrodinėti. Sakai nepakanka 10 cm storio XPS-300 markės armuoto putplasčio, kuris dar ir 8 mm storio plytelėmis paklijuotas? Kokio storio tas plokštes pats naudojai? Kodėl jos tvirtesnės, kokia jų kaina? Bute vonios karkasas padarytas iš GKP, jau 12 metų - stovi kaip naujas. Jei esi daug plytelių klijavęs, tai tau geriau matyti. Bet pirma pabandyk tokias suklijuoti. Tas, kas bandęs (mano meistras), sakė, kad įprastą stačiakampę mozaiką daug lengviau klijuoti. Kol nesi tokių čiupinėjęs, išvadas pasilik sau.
Cibuli. Pyksti bereikalo. Bet aisku ir as cia geras,nervinu tave. Korio rastas yra korio rastas,to nepakeisi. Bet jei tu visur matai savo mozaika,tai jau cia tavo reikalas. As pas seneli kai medu surinkineja ,pamates korius irgi tureciau apie tavo plyteles koriuka pagalvoti? Pvz Siauliuose prie saules miesto pastate dekorasija.. Laikrasciai net rase. papuose viena kolona ir pastate du burbulus. Vieni mato dekoracija,kiti mato pimpi.. Taip ir tu. As matau siuolaikiska studija,o tu matai savo koriuka. Aisku daznai taip buna,kad labiau krenta i akis aktualus dalykai..
As nesakiau kad nepakanka 10 cm XPS. As turejau mintyje kliju prilipima prie pulistirolo. man tai siektiek abejoniu keliantis dalykas,bet turbut tai tik mano baime. Pas mane vonios karkasas darytas is 5 cm armuoto(gamykliskai) XPS. Bet jis labai tvirtas. O seniau tai taip,budavo daroma is GKP. Neviena vonia padaryta. Pagalvosi kad giriuos,bet pasakysiu. per 7 savaites isklijuotos 5 vonios... plius visokie papildomi darbai. Tad taip,as daug klijaves.. Todel ir galiu sau leisti laisvai sneketi apie plyteles ir korys man nebaisus. Korys kaiptik parankus klijavimui. kaip ir minejau del prasikeicianciu siuliu. O ka meistras sake tai dar neviskas Norint sukelti kaina galima daug ka pasakyti. Bet gal tuom ir baikim. Suiklijavai koriuka,viskas gerai. Kaip as megstu sakyti. Grazu,negrazu,neman spresti,svarbu klijentas patenkintas,ne as gyvensiu.