Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

QUOTE(Verteris @ 2017 02 26, 20:19)
Persikvalifikuosi ir grįši į vietos rinką?  biggrin.gif

Persikvalifikuoti nereikes ,nes as tiesiogiai susijes su plytelem. Bet mane kaip plyteliu klijuotoja,sakyciau kainos dziugina smile.gif Ypatingai mozaikos. biggrin.gif Silikono tepimas.. Normalioj vonioj apie 20 metru siules.. Cibulis rase kad metras pusantro euro.. 45 minutes darbo,30 euriuku. Na,ant mozaikos tepnt butu leciau..
Atsakyti

Persikvalifikuoti nereikes ,nes as tiesiogiai susijes su plytelem. Bet mane kaip plyteliu klijuotoja,sakyciau kainos dziugina smile.gifYpatingai mozaikos. biggrin.gifSilikono tepimas.. Normalioj vonioj apie 20 metru siules.. Cibulis rase kad metras pusantro euro.. 45 minutes darbo,30 euriuku. Na,ant mozaikos tepnt butu leciau..

tik ne visiems juk mokama tiek :) as rinkausi is keliu meistru. o siaip, pastebejau, kad kiti, net nepasidomeje kokia mozaika, ar reiks kampu supjauti, kokia patalpa, pasako, kad 20 euru. 

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 02 24, 20:36)
.. įrengė hidroizoliaciją, XPS suoliuką duše, kurį apklijavo šita mozaika...

Ar galetum pasidalinti nuotrauka kaip atrodo suoliukas apklijuotas? pati suoliuka is XPS patys konstravo ?
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2017 02 27, 16:00)
Ar galetum pasidalinti nuotrauka kaip atrodo suoliukas apklijuotas? pati suoliuka is XPS patys konstravo ?

Suoliukus turkiškoms pirtims, dušams daro baltijos polistirenas iš EPS200 rodos. Kaip man sakė gali padaryti bet ką.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 02 27, 12:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="biesas66" data-cid="71469621" data-time="1488130915"><div><p>Persikvalifikuoti nereikes ,nes as tiesiogiai susijes su plytelem. Bet mane kaip plyteliu klijuotoja,sakyciau kainos dziugina vartotojo įkelta nuotraukaYpatingai mozaikos. vartotojo įkelta nuotraukaSilikono tepimas.. Normalioj vonioj apie 20 metru siules.. Cibulis rase kad metras pusantro euro.. 45 minutes darbo,30 euriuku. Na,ant mozaikos tepnt butu leciau..</p></div></blockquote><p>tik ne visiems juk mokama tiek smile.gif as rinkausi is keliu meistru. o siaip, pastebejau, kad kiti, net nepasidomeje kokia mozaika, ar reiks kampu supjauti, kokia patalpa, pasako, kad 20 euru. </p>

Tai kad 20€ uz mozaika geri pinigai. Darbas sudetingesnis bet ne kosmosas.....
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 27, 16:23)
Tai kad 20€ uz mozaika geri pinigai.  Darbas sudetingesnis bet ne kosmosas.....

tai prastesniems meistrams gal ir geri. o aukstesnes kvalifikacijos meistrai kainas laiko. na, dar buna, kad rajoneliuose galima auksarankiu papigiai rasti. is patirties galima reziumuoti, kad prasti meistrai save giria, gerus meistrus - atlikti darbai ir geri atsiliepimai. todel vieni isvyksta, o pas kitus eiles stovi, laukti reikia, net kainos negasdina. jei per brangu, tai imi pigesni ir meldiesi, kad gerai viskas butu. kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti

Taip, siuoliukas iš XPS plokščių. Suklijavo 5 XPS plokštes (vienos storis - 10 cm), tada viską nuarmavo ir apklijavo mozaikos plytelėmis. Panašiai įrėmino ir vonią su XPS karkasu, armavimu, formų išpjaustymu ir plytelių apklijavimu.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2017 02 27, 19:24)
tai prastesniems meistrams gal ir geri. o aukstesnes kvalifikacijos meistrai kainas laiko. na, dar buna, kad rajoneliuose galima auksarankiu papigiai rasti. is patirties galima reziumuoti, kad prasti meistrai save giria, gerus meistrus - atlikti darbai ir geri atsiliepimai.  todel vieni isvyksta,  o pas kitus eiles stovi, laukti reikia, net kainos negasdina.  jei per brangu, tai imi pigesni ir meldiesi, kad gerai viskas butu. kiekvienam savo smile.gif

Būtent. Šito meistro kartais reikia laukti iki pusės metų. Dirbo pas mane vienas senukas, bet pamatęs mozaiką, prašė surasti, kas ją supjautų. Pamenu važinėjom po Vilnių ir ieškojom, kas supjaus. Neradom. Senukas atnešė raktus ir pasakė, kad nedirbs. Atsieit sveikata neleidžia.

Skambinau tam meistrui (buvo rugpjūtis), jis pasakė - tik po naujų metų. Teko ieškoti kitų, bet tie kiti pamatę plyteles - pabėgdavo. Prieš naujus paskambinau tam brangiam meistrui. Sutarėm, kad dėl laiko pasakys sausio pabaigoje. Vasarį atėjo dirbti. Štai kokios eilės: nuo rugpjūčio iki vasario. Darbų kainos didelės, niekur nesireklamuoji, nes užtenka reklamos iš lūpų į lūpas. Darbų kokybei, požiūriui į darbą - neturiu priekaištų. Labai kultūringas žmogus, baigęs aukštąjį, bet plyteles klijuoja.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 27, 16:23)
Tai kad 20€ uz mozaika geri pinigai.  Darbas sudetingesnis bet ne kosmosas.....

Va gal vieną tautietį sugrąžinsim. Reikia supermama.lt internete užsienyje pasireklamuoti.
Atsakyti
Net LRT "Dėmesio centre" fonui naudoja mano koriuką.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 02 27, 19:24)
tai prastesniems meistrams gal ir geri. o aukstesnes kvalifikacijos meistrai kainas laiko. na, dar buna, kad rajoneliuose galima auksarankiu papigiai rasti. is patirties galima reziumuoti, kad prasti meistrai save giria, gerus meistrus - atlikti darbai ir geri atsiliepimai.  todel vieni isvyksta,  o pas kitus eiles stovi, laukti reikia, net kainos negasdina.  jei per brangu, tai imi pigesni ir meldiesi, kad gerai viskas butu. kiekvienam savo smile.gif

Tai gaunasi taip kad kaina daug ka pasako? kelsiu kaina. Nera ko prarast. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2017 02 27, 22:16)
Net LRT "Dėmesio centre" fonui naudoja mano koriuką.

Protingas zmogus bet kartais taip i pievas varai.... LRT.........

Gal asakysi kiek sumokejei uz suoliuko suklijavima?
Papildyta:

O Lietuvoje nera tokiu pirkti? Butu garantuota kokybe. Nes tie samadielni suoliukai man pasitikejimo nekelia.
https://megaflis.no/...plate-12mm.html
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 28, 19:09)
Protingas zmogus bet kartais taip i pievas  varai....      LRT......... 

Aš visai rimtai. Vakar per "Dėmesio centre" laidą pamačiau. Aišku, kad ne mano, bet forma, spalvos ir tarpai - tokie patys. Nežinau iš kur ištraukė, sutapo ir paviešinau. Kas netikit, pažiūrėkit šiandieną laidą. Nebent jie pakeis dekoraciją.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 28, 19:09)
Gal asakysi kiek sumokejei uz suoliuko suklijavima?

Kainą jau rašiau (270 eurų). Čia ne tik dušo suoliuko, bet ir vonios uždengimo kaina. Nurodyta kaina - tik už darbus, medžiagos mano.

Vonios uždengimas padarytas iš to pačio XPS plokščių (10 cm storio), tada apklijuotas plytelėmis. Karkaso vaizdas iš arčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 28 vasario 2017 - 19:05
QUOTE(cibulis @ 2017 02 28, 20:16)
Aš visai rimtai. Vakar per "Dėmesio centre" laidą pamačiau. Aišku, kad ne mano, bet forma, spalvos ir tarpai - tokie patys. Nežinau iš kur ištraukė, sutapo ir paviešinau. Kas netikit, pažiūrėkit šiandieną laidą. Nebent jie pakeis dekoraciją.
Papildyta:

Kainą jau rašiau (270 eurų). Čia ne tik dušo suoliuko, bet ir vonios uždengimo kaina. Nurodyta kaina - tik už darbus, medžiagos mano.

Vonios uždengimas padarytas iš to pačio XPS plokščių (10 cm storio), tada apklijuotas plytelėmis. Karkaso vaizdas iš arčiau.

As kiekviena ryta matau ta studija. Gal peies pora savaiciu atsinaujino ir skelbiasi kaip moderniausia TV studija Lietuvoje, bet su tavo plytelemis nematau rysio. Nereiktu matyti to ko nera. As tai vonios karkasui veziausi medziaga, peiestai rodyta nuorodoje. Taspats xps tik gamykliskai pagamintas ir tvirciau aplietas klijais. Dazytojas buvo nustebes kai pamate kaip per poa valandu isdygo vonios karkasas. Greita ir patogu dirbti.
Beje, cibuli, nenoriu kabinetis bet tavo koriuka yra lengviau suklijuoti negu elementaria mozaika. Todel kad koriukas neturi isilginiu istisiniu siuliu ir jei yra nedideli prasikeitimai (kas budinga mozaikai) tie prasikeitimai pasislepia.. Tad apart neeilines formos, daugiau nieko isskirtinai sudetingo nematai nes kai klijuoji su 4mm sukom, prigrybauti buna gana sunku. Na bet visokiu mozaiku pasitaiko.... Taip, darbas gerokai sudetingesnis, bet ar vertas 60€ Spresti patiem. Nepyk, as taves nedurninu, tiesiog sakau savo nuomone.
Atsakyti