Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

Truputi suklydau. Pasirodo už mozaikos klijavimą mokėjau 60 eurų. Papildomai 5 eurai kainavo glaistymas epoksidiniu glaistu. Bet ką čia daug burną aušinti. Štai visa samata. Labai daug pavyduolių pyksta, kai pasakau, kad gaunu kainas su nuolaida. Tai čia pavyduoliams, kad už daug ką mokėjau brangiau nei kiti. Dabar galite pulti ir aiškinti kaip jūs visi mokate pigiau, geriau ir patys. Sėkmės piktintis.
Atsakyti
QUOTE(Almonta @ 2017 02 24, 17:48)
Labai grazios plyteles.Negaliu prisiminti kur maciau,tik galiu parasyti,kad gyvai jos graziau turetu atrodyti.Tik man sienines graziau butu isgaubtos formos,negu lygios,kaip foto.Isgaubtom prekiauja Iris,Senukai.

Sieninės plytelės tokios nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2017 02 24, 22:02)
Abejoju ar kas Norgei tiek moka už plytelių klijavimą.
Papildyta:

Viskas, metu darbą ir einu ant kelių plytelių klijuoti smile.gif
Sutik, kažkas negerai mūsų šalyje, jei plytelių klijuotojai uždirba tiek kiek seimo nariai.

apie trinkeliu klojeju ikainius/uzdarbi dar istabesniu istoriju esu girdejes. ir darbas grynam ore ir su visokiom chemijom nereik reikalu turet
Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2017 02 24, 23:02)
Abejoju ar kas Norgei tiek moka už plytelių klijavimą.
Papildyta:

Viskas, metu darbą ir einu ant kelių plytelių klijuoti smile.gif
Sutik, kažkas negerai mūsų šalyje, jei plytelių klijuotojai uždirba tiek kiek seimo nariai.

Tai kad pasidomėjus įkainiais, beveik visi statybose besisukiojantys uždirba daugiau ne tik kad už seimūnus, bet ir už LR prezidentą biggrin.gif
Atsakyti
Cibuli,tavo megstamiausias koriukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 26, 13:34)

Jis nėra mano mėgstamiausias. Kas tau taip sakė? Iš ko nusprendei? Tavo pavyzdys visai nepanašus į koriuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 26 vasario 2017 - 13:46
QUOTE(cibulis @ 2017 02 26, 14:41)
Jis nėra mano mėgstamiausias. Kas tau taip sakė? Iš ko nusprendei? Tavo pavyzdys visai nepanašus į koriuką.

Kitokios reakcijos ir nesitikejau biggrin.gif Kaip pavadintum tokias plyteles? biggrin.gif Nusprendziau is to,kaip tu jas labai giri. Cibuli,ten viena nuoroda tavo ziurejau ir nesupratau.. Tavo name padaryta ar ne. Ten kur nedideles plyteles su nupjautais kampais suklijuotos ir sudeti mazyciai intarpai.. Tavo name?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 26, 14:55)
Kitokios reakcijos ir nesitikejau  biggrin.gif      Kaip pavadintum tokias plyteles?  biggrin.gif    Nusprendziau is to,kaip tu jas labai giri.        Cibuli,ten viena nuoroda tavo ziurejau ir nesupratau.. Tavo name padaryta ar ne. Ten kur nedideles plyteles su nupjautais kampais  suklijuotos ir sudeti mazyciai intarpai..    Tavo name?

Koriukas nuo žodžio korys, t.y. bičių iš vaško suręsti šešiakampiai statiniai. Kur tu čia matai šešiakampes figūras? Štai čia yra koriukas. Paprasčiau sakant, tai yra mozaikos plytelės, kurios vienos dydis yra nykščio nago dydžio, forma šešiakampė.

Dar kartą kartoju, kad aš niekur koriuko mozaikos negyriau. Parodyk, kur taip yra. Aš tik pasakiau, kad jos brangios, jas sudėti moka ne visi meistrai, o tie, kurie moka, ima labai daug už darbą. Man jas įsiūlė dizainerė. Gailiuosi, kad jas pasirinkau, nes labai brangus dalykas. Todėl aš jų niekur negyriau. O jei tau atrodo, kad didelės sąskaitos paviešinimas yra gyrimasis, tai galvok iš naujo. Aš kaip tik jomis esu nusivylęs.
Atsakyti
Saunuolis kad paaiskinai kas yra korys . O as vis masciau,kas tai per velnias bigsmile.gif Koks man skirtumas gailiesi ar ne kad tu jy dejau,as juk jau seniau sakiau kad tai snipstas.. Beje tu del to kaip ir dabar labai pykai.. biggrin.gif Pinigai i bala,bet jau kelinta karta vis idedi savo koriuka kaip pavyzdi.. Tai gailiesi,ar didziuojiesi koriuku? Sunku suprasti.. Tode ir tampau tave uz virvuciu.. biggrin.gif Tiesa pasakius nebuvo ka veikti,sugalvojau tave panervuoti . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almonta @ 2017 02 25, 09:40)
Nepaklyskit  svajonese,auksciau aprasytas variantas eksliuzyvinis ir sudetingas,todel ir brangus pagal atskira susitarima.Buna tokio sudetingumo darbai ir ne uz kvadrata kaina ,o netgi uz diena sutarti pinigai(po dienos darbo matosi ar meistras ''tempia'' laika ar ne).Nes be pliko kvadrato klijavimo dar yra kitu darbu,kuriu nesimato.O paprastesni variantai-pigesni.Beje,del uzdarbio,tai kaip.pvz.,geri specai dazytojai uzdirba daugiau,jei ka.kaip ir aukstos kvalifikacijos elektrikai,irenginejantys ir programuojantys ''ismaniuosius namus''..nesunku patiems isitikinti-belieka patiems pabandyti ir paziureti kiek sugebi.

smile.gif plyteles paprastas man dejo greitai, sudejo kokybiskai, mokejau normaliai, kaip siam momentui. gavosi apie 15 uz kvadrata, o turint omenyje, kad salone meistras dar gavo labai zenklia nuolaida, tai suma plyteles + darbas gavosi padori. Mozaika, paprasta keturkampe ant popieriaus, klijavo uz 45. hidroizoliacijos tepimas i kaina iejo. salone iskart liepe derinti su meistru, nes diduma atsisako dirbt i su mozaika. pradzioje buvo sokas del sumos, bet tokios jau kainos ir nieko cia nepadarysi, o ir ta kaina priklauso nuo pasirinktos mozaikos, kuo sudetingiau, tuo kaina kyla. O jei meistras geras, tai kitokiu ikainiu ir nelauk. Uztat problemu nulis, prikibti nera prie ko. kai paziuri, kai pas kitus mozaika sleivai kreivai sudeta, tai supranti, kad ne kiekvienas, kuris pasiruoses ta padaryti, gali atlikti kokybiskai. katiline ir vonia su didelem plytelem isklojo greitai. o mozaika tai gal keturias dienas dare: pasiruosimas, iskarpa, ir t.t. uztruko iki pridavimo. turint omenyje, kad kazkas cia pasisoves po kvadrata per valanda sudeti, tai taip suvokiu, kad mano 7 kvadraciukus buciau jau ta pacia diena gavusi priduotus biggrin.gif Jei kazkas siulysis tokiu greiciu dirbti, tai bekit greiciau salin, nes apie kokybe tik pasvajot beliktu, nuo tokiu sudarankiu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 02 26, 19:26)
smile.gif  plyteles paprastas man dejo greitai, sudejo kokybiskai, mokejau normaliai, kaip siam momentui. gavosi apie 15 uz kvadrata, o turint omenyje, kad salone meistras dar gavo labai zenklia nuolaida, tai suma plyteles + darbas gavosi padori.  Mozaika, paprasta keturkampe ant popieriaus, klijavo uz 45. hidroizoliacijos tepimas i kaina iejo. salone iskart liepe derinti su meistru, nes diduma atsisako dirbt i su mozaika. pradzioje buvo sokas del sumos, bet tokios jau kainos ir nieko cia nepadarysi, o ir ta kaina priklauso nuo pasirinktos mozaikos, kuo sudetingiau, tuo kaina kyla. O jei meistras geras, tai kitokiu ikainiu ir nelauk. Uztat problemu nulis, prikibti nera prie ko. kai paziuri, kai pas kitus mozaika sleivai kreivai sudeta, tai supranti, kad ne kiekvienas, kuris pasiruoses ta padaryti, gali atlikti kokybiskai.  katiline ir vonia su didelem plytelem isklojo greitai. o mozaika tai gal keturias dienas dare: pasiruosimas, iskarpa, ir t.t. uztruko iki pridavimo. turint omenyje, kad kazkas cia pasisoves po kvadrata per valanda sudeti, tai taip suvokiu, kad mano 7 kvadraciukus buciau jau ta pacia diena gavusi priduotus biggrin.gif Jei kazkas siulysis tokiu greiciu dirbti, tai bekit greiciau salin, nes apie kokybe tik pasvajot beliktu, nuo tokiu sudarankiu.

Netiketai isejo neboga tema.. smile.gif Nezinojau kad LT tiek kainuoja mozaikos klijavimas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 26, 19:01)
Netiketai isejo neboga tema..  smile.gif  Nezinojau kad LT tiek kainuoja mozaikos klijavimas.

Persikvalifikuosi ir grįši į vietos rinką? biggrin.gif
Atsakyti