Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

Tai dangos pavirsiaus. Laminato.
Tokiu atveju i betona reiks paduot 28-30.
Laminatas su oro tarpu, paklotu.

QUOTE(gediminas_ @ 2017 02 08, 18:02)
Taip. Bet tai neatsako į klausimą, kuri temperatūra turima omenyje.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
jungiuosi prie Jusu kompanijos. Pradedame isirengineti nama. Tad klausimu tikrai kyla. Vonios kambario interjeras - mano uzduotis smile.gif sakykit, prasau, gal esate maciusios tokio tipo plyteles? Perkate viska LT? o gal zinot kokiu "slaptu" vieteliu? smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
As jei ir zinociau kur rasti ta baisybe,nesakyciau,kad nesusigadintumete kambario.. smile.gif
Atsakyti
Labai grazios plyteles.Negaliu prisiminti kur maciau,tik galiu parasyti,kad gyvai jos graziau turetu atrodyti.Tik man sienines graziau butu isgaubtos formos,negu lygios,kaip foto.Isgaubtom prekiauja Iris,Senukai.
Atsakyti
QUOTE(TomaJo @ 2017 02 23, 10:45)
Tad klausimu tikrai kyla. Vonios kambario interjeras - mano uzduotis smile.gif sakykit, prasau, gal esate maciusios tokio tipo plyteles? Perkate viska LT? o gal zinot kokiu "slaptu" vieteliu? smile.gif

Tos, kur su intarpais kampuose, gamina daug kas. Aš pirkau šito gamintojo. Jos akmens masės, galima pasirinkti skirtingų intarpų. Galutinis vaizdas. Koriuko plyteles pirkau iš šito gamintojo. Galutinis vaizdas. Visas plyteles pirkau čia, jų dukterinė įmonė (pasirodo pastarojo pigiau).

Viena problema buvo su ta mozaika. Krūva meistrų ją atsisakė klijuoti, pamato plyteles, pačiupinėja, pakraipo galvas ir pabėga. Radau vieną meistrą, kuris vien už darbą paėmė 65 eurus, pačios plytelės dar apie 30 eurų kainavo. Sakė antrą kartą už tokią sumą nedirbtų ir imtų didesnę kainą. Dabar tas koriukas labai madingas, bet ne visi su juo dirba ir kaina kosminė.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 02 24, 19:28)

Viena problema buvo su ta mozaika. Krūva meistrų ją atsisakė klijuoti, pamato plyteles, pačiupinėja, pakraipo galvas ir pabėga. Radau vieną meistrą, kuris vien už darbą paėmė 65 eurus, pačios plytelės dar apie 30 eurų kainavo. Sakė antrą kartą už tokią sumą nedirbtų ir imtų didesnę kainą. Dabar tas koriukas labai madingas, bet ne visi su juo dirba ir kaina kosminė.

Tokie meistrų įkainiai verti straipsnio. Gal gali pasidalinti kontaktais? Noriu eiti pas jį pameistriu:)

Įsivaizduok 1m2 išklijuoju per 1val., per darbo dieną 8m2, per savaitę 40m2, per mėnesį 160m2.
Meistro mėnesinė alga 160x65€=10400€

Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2017 02 24, 19:54)
Tokie meistrų įkainiai verti straipsnio. Gal gali pasidalinti kontaktais? Noriu eiti pas jį pameistriu:)

Įsivaizduok 1m2 išklijuoju per 1val., per darbo dieną 8m2, per savaitę 40m2, per mėnesį 160m2.
Meistro mėnesinė alga 160x65€=10400€

Optimistas. Gali pats pasiskelbti, kad klijuoji, uždirbsi. Kam per jį dirbti? Ir dėl uždarbio katastrofiškai apsirinki. Tik sėdėdamas ofise gali taip lengvai pinigus žarstyti. Jis man šitą mozaiką klijavo savaitę ar gal ilgiau. Ir tai vos apie 11 kv. padarė. Tą, kur per dieną padarė 1 kv šios mozaikos ir kitų dar darbų, išvijau tą patį vakarą. O tas brangininkas taisėjo klaidas laupydamas po vieną plytelę.

Šitas meistras man per mėnesį suklijavo apie 14 kv. šios mozaikos, dar apie 50 ar 60 kv. kitų plytelių, įrengė hidroizoliaciją, XPS suoliuką duše, kurį apklijavo šita mozaika, vonios karkasą, jį apklijavo, sutaisė klaidas, beveik viską glaistė epoksidiniu glaistu (pasikvietė brolį, nes vienam sunku su juo dirbti) ir per mėnesį uždirbo apie 2400 eurų. Trūko mozaikos dėl 0,5 kvadrato važiavo vėliau. Padirbk tu pasilenkęs ant kelių, pažiūrėsim kaip kalbėsi. Beje 65 eurai yra su glaistymu, rozečių pjaustymu, kitais darbais.

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 02 24, 20:36)
Optimistas. Gali pats pasiskelbti, kad klijuoji, uždirbsi. Kam per jį dirbti? Ir dėl uždarbio katastrofiškai apsirinki. Tik sėdėdamas ofise gali taip lengvai pinigus žarstyti. Jis man šitą mozaiką klijavo savaitę ar gal ilgiau. Ir tai vos apie 11 kv. padarė. Tą, kur per dieną padarė 1 kv šios mozaikos ir kitų dar darbų, išvijau tą patį vakarą. O tas brangininkas taisėjo klaidas laupydamas po vieną plytelę.

Šitas meistras man per mėnesį suklijavo apie 14 kv. šios mozaikos, dar apie 50 ar 60 kv. kitų plytelių, įrengė hidroizoliaciją, XPS suoliuką duše, kurį apklijavo šita mozaika, vonios karkasą, jį apklijavo, sutaisė klaidas, beveik viską glaistė epoksidiniu glaistu (pasikvietė brolį, nes vienam sunku su juo dirbti) ir per mėnesį uždirbo apie 2400 eurų. Trūko mozaikos dėl 0,5 kvadrato važiavo vėliau. Padirbk tu pasilenkęs ant kelių, pažiūrėsim kaip kalbėsi. Beje 65 eurai yra su glaistymu, rozečių pjaustymu, kitais darbais.

Gryzciau i Lietuva jei kas 65 eurus uz kvadrata pmoketu.. Gaila kad tokiu kaip tu mazai.. Bet teisingai padare. geriau daugiau sumoketi ir tureti grazu vaizda negu bardaka ant sienos..
P.S. man net 65 litai butu dauk,jei gauciau uz kvadrata... O pasakymas/rozeciu pjaustymas,tai klijentu mulkinimas:)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 24, 21:30)
Gryzciau i Lietuva  jei kas 65 eurus uz kvadrata pmoketu..      Gaila kad tokiu kaip tu mazai..    Bet teisingai padare. geriau daugiau sumoketi ir tureti grazu vaizda negu bardaka ant sienos..
P.S. man net 65 litai butu dauk,jei gauciau uz kvadrata...          O pasakymas/rozeciu pjaustymas,tai klijentu mulkinimas:)

Pigesni nenorėjo daryti. Gal kokie 5 meistrai pabėgo. Man irgi buvo daug, bet kuomet kiti nesutinka daryti, tai kito kelio nėra. Dabar Vilniuje paprastų plytelių be 15 eurų neklijuoja. Beje tas brangus meistras 4 mm storio mozaiką suvedė į vieną storį su 8 mm kitom plytelėmis. Tas pigus, kurį išvariau, būtų kažkokį kampuką dėjęs. Brangus be jo apsiėjo.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 24, 21:30)
Gryzciau i Lietuva  jei kas 65 eurus uz kvadrata pmoketu..      Gaila kad tokiu kaip tu mazai..    Bet teisingai padare. geriau daugiau sumoketi ir tureti grazu vaizda negu bardaka ant sienos..
P.S. man net 65 litai butu dauk,jei gauciau uz kvadrata...          O pasakymas/rozeciu pjaustymas,tai klijentu mulkinimas:)

Abejoju ar kas Norgei tiek moka už plytelių klijavimą.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2017 02 24, 20:36)

Viskas, metu darbą ir einu ant kelių plytelių klijuoti smile.gif
Sutik, kažkas negerai mūsų šalyje, jei plytelių klijuotojai uždirba tiek kiek seimo nariai.
Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2017 02 24, 23:02)
Abejoju ar kas Norgei tiek moka už plytelių klijavimą.
Papildyta:

Viskas, metu darbą ir einu ant kelių plytelių klijuoti smile.gif
Sutik, kažkas negerai mūsų šalyje, jei plytelių klijuotojai uždirba tiek kiek seimo nariai.

Tik viena karta esu tiek gaves kai reikejo mozaika,supjauti 45 laipsniu kampu ir visa balda krieuklei padaryti ir apklijuoti..
Atsakyti
Nepaklyskit svajonese,auksciau aprasytas variantas eksliuzyvinis ir sudetingas,todel ir brangus pagal atskira susitarima.Buna tokio sudetingumo darbai ir ne uz kvadrata kaina ,o netgi uz diena sutarti pinigai(po dienos darbo matosi ar meistras ''tempia'' laika ar ne).Nes be pliko kvadrato klijavimo dar yra kitu darbu,kuriu nesimato.O paprastesni variantai-pigesni.Beje,del uzdarbio,tai kaip.pvz.,geri specai dazytojai uzdirba daugiau,jei ka.kaip ir aukstos kvalifikacijos elektrikai,irenginejantys ir programuojantys ''ismaniuosius namus''..nesunku patiems isitikinti-belieka patiems pabandyti ir paziureti kiek sugebi.
Atsakyti