Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

Kad visi pazystami kurie isirenginejo namus metu begyje visam name susidejo laminata (net ir virtuveje) (min 3 namai). Pats buvau kategoriskai nusiteikes pries... bet finansai svarbus ir mintys keiciasi. Viniline danga sukabinama nuo 33e kazkur... klijuojama apie 20e bet darbas, islyginamasis ir gaunasi tas pats. ;) plyteles moku klijuot ir pats (katilinej biggrin.gif ) bet bendroj erdvej nedrysciau. Plyteles + samdomas darbas = brangu. laminata esam viena nusiziureje uz 13e. ;) realus kvadrato skirtumas min 20e/m2. Del tarnavimo... kas cia zino kas bus po 15metu... gal noresis kapitalinio remonto, gal moraliskai jis pasens, gal isvis nauja nama jau statysim...? ;) tai va.

O del siluminio laidumo manau kad esant pastoviam ar daug maz pastoviam sildymui laminatas kaip ir parketlentes persyla ir tas nelabai jauciasi ;) del to nepergyvenu.
Atsakyti
Tai ir laminatas jau ne toks, koks buvo prieš 10 metų. Viskas tobulėja.
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2016 10 21, 17:56)
Tai ir laminatas jau ne toks, koks buvo prieš 10 metų. Viskas tobulėja.

Na taip. Suprantu kad viskas zengia i prieki. ;)
O jei kalbant apie laminata.
I kokius gamintojus verta ziureti?
O gal patarsit i kurias specializuotas parduotuves nuvaziuot pasidomet? Keliuose jau buvau... Kurios siulo kokybiska preke ir sukalbami del kainu. Jei is didmiesciu tai butu geriausia Kaunas ;)
Atsakyti
sukabinamas PVC ~26 eur, tik paieskoti reikia...
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2016 10 21, 19:20)

Tai atskleiskite paslapty kur toki randate ;) kokie sio Pvc parametrai?
Atsakyti
Klijuojamas- nuo 19. Ant stiažkės - suklijuot 2 d. 100m2. +klijai kainuoja 0,5€/m2

QUOTE(Loreciukaz @ 2016 10 21, 17:20)

Atsakyti
Nors grindys dar toli, bet skaičiai verčia galvoti apie laminatą, na gal išimtį vonioj padarysim ir ne plyteles, o PVC lenteles sudėsim... smile.gif
Visgi statybose labai daug kas užlipa ant "netilpimo į užsibrėžtą biudžetą" grėblio...: gal šitas geriau, gal šitas gražiau, po to daugini kelis eurus iš kvadratų skaičiaus ir gaunasi šimtai ar tūkstančiai... ir taip su daugeliu namo vietų...
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 10 21, 20:56)
Klijuojamas- nuo 19. Ant stiažkės - suklijuot 2 d. 100m2. +klijai kainuoja 0,5€/m2

+ islyginamasis + klijuojamo nebuna su V iskirtimu.
Atsakyti
Nebūtina. Norint- galima praglaistyt. Šviežiai stiažkei tikrai nereikia.
V - jei tai grioveliai ( nugremžti bortai)- butent toki ir dejau..

QUOTE(Loreciukaz @ 2016 10 22, 20:16)
+ islyginamasis + klijuojamo nebuna su V iskirtimu.

Atsakyti
pirmame aukšte bus šildomos grinys, jau dabar pradedu galvoti ką dėti, pasiskaitinėju ir supratau kad ne aš viena neapsisprendžiu ka dėti, laminata, parketlentes, viniline danga (kuria gerai persvarsčius atmetem), plyteles, plyteliu visus nenoriu, tai dar svarstau ties virtuve, deti plyteles ar kita danga unsure.gif
gal kas turi kokių atsiliepimu apie Alloc laminatą? gal kas susidėjęs yra ir eksplotuoja? kaina jo nemaža, tai kaip kokybė ir pan ?4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 26 spalio 2016 - 12:34
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 26, 12:33)
pirmame aukšte bus šildomos grinys, jau dabar pradedu galvoti ką dėti, pasiskaitinėju ir supratau kad ne aš viena neapsisprendžiu ka dėti, laminata, parketlentes, viniline danga (kuria gerai persvarsčius atmetem), plyteles, plyteliu visus nenoriu, tai dar svarstau ties virtuve, deti plyteles ar kita danga unsure.gif

gal galite pasakyti, kodėl atmetėte?

Aš tai kaip tik galvoju apie PVC parketlentes. Vienintelė problema pakol kas, kad pagrindas ne betonas, o ant lentų sudėtos medžio drožlių plokštės. Ar įmanoma jas kažkuo pratepti, kad PVC parketlentės priliptų?..

https://www.youtube....h?v=BtG5vXG4Pws

šitam video kažkokia medžiaga pratepė prieš klijuojant, tik nelabai supratau, kuo
Atsakyti
Galvoju, kad klijais. 528

QUOTE(myliulietu @ 2016 10 26, 15:29)
gal galite pasakyti, kodėl atmetėte?

Aš tai kaip tik galvoju apie PVC parketlentes. Vienintelė problema pakol kas, kad pagrindas ne betonas, o ant lentų sudėtos medžio drožlių plokštės. Ar įmanoma jas kažkuo pratepti, kad PVC parketlentės priliptų?..

https://www.youtube....h?v=BtG5vXG4Pws

šitam video kažkokia medžiaga pratepė prieš klijuojant, tik nelabai supratau, kuo

Atsakyti