Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 12, 23:13)
Ačiū, mintai, už mintis, su varžomis dar nesusidraugavau. Bet jau pamažu pamažu klausinėjuosi, gal dėl to kvailoki klausimai, bet noriu šiek tiek supratimą turėti, kai jau reikės pradėti rinktis. Na, tos klijuojamos kažkaip... nežinau... sakiau, senamadiška esu smile.gif be to, jos gal ir brangios, nes aš planavau kokias nors pigesnes uosio ar pan. parketlentes po 15-20 Eur už kvadratą.

Kam rinktis uosines grindis, jeigu galima rasti ąžuolo masyvo grindinių lentų už 22 eurus už kvadratą http://www.staki.lt/...tos-AKCIJA.html. Mes prieš kelis metus pirkome šios rūšies grindis, tik storesnes 20 mm. Esam labai patenkinti, jos yra margos, labai žaismingai atrodo smile.gif
user posted image

Atsakyti
Net prieš kelis metus? lotuliukas.gif
O akcija tik dabar doh.gif

QUOTE(Ariana L @ 2016 04 07, 07:52)
Kam rinktis uosines grindis, jeigu galima rasti ąžuolo masyvo grindinių lentų už 22 eurus už kvadratą http://www.staki.lt/...tos-AKCIJA.html. Mes prieš kelis metus pirkome šios rūšies grindis, tik storesnes 20 mm. Esam labai patenkinti, jos yra margos, labai žaismingai atrodo smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 12, 11:31)
Va kiek protingų minčių ir apmąstymų išsakėte, labai ačiū. Galbūt būsiu subjektyvi ar senamadiška, bet man klijuojamas parketas jau nebe parketas blush-anim-cl.gif: Natūralus medis turi judėti. Dėl tos pačios priežasties, kad mėgstu natūralumą, norėčiau rinktis paprastesnes natūralias parketlentes, ne laminatą. Manau, kad šilumos atidavimas turėtų būti panašus g.gif:

Jeigu norite natūralaus medžio grindų, tai jums reiktų rinktis masyvo grindines lentas. Arba imti lietuvių gaminamas grindis TOP-LAG http://www.staki.lt/...es-grindys.html. Mes jas išsirinkom parodoj Namų pasaulis. Jos yra tinkamos šildomoms grindims, skaitosi, kad tai ne masyvo grindys, o dvisluoksnės parketlentės, bet jos yra pagamintos tik iš ąžuolo - viršuje ąžuolas,o po apačia ąžuolo konstrukcija. Gerai praleidžia šilumą, esam labai patenkinti, tik brangios gyvates unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2016 04 07, 10:03)
Net prieš kelis metus?  lotuliukas.gif
O akcija tik dabar  doh.gif

ne visi gali iš karto susipirkti grindis visam namui verysad.gif Mes pirkom 20 mm storio, o dabar jie tokių neturi, o norėjom antram aukštui įsigyti, tai pasirinkom ne masyvo grindis, o parketlentes.
Atsakyti
spam.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana L @ 2016 04 07, 10:30)
Gerai praleidžia šilumą, esam labai patenkinti, tik brangios gyvates unsure.gif

kokia 1m2kaina?
Atsakyti
Kam reikalinga ekovata tarp lagių, kai ant jų klojamos lentos? Kokia jos paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(Rokvaskis @ 2016 04 16, 09:04)
Kam reikalinga ekovata tarp lagių, kai ant jų klojamos lentos? Kokia jos paskirtis?

Visokiu paskirciu yra. garso izoliacija,apsiltinimas.. Ziurint kur tos lages yra. O eko vata tik viena is priemoniu norint pasiekti reikiama rezultata.
Atsakyti
Aš dėsiu lages ant apšiltintų ir išbetonuotų grindų pirmame aukšte ir dabar suku galvą, kam ta ekovata reikalinga
Atsakyti
O kas ant tų lagių bus ? Lentos ?

QUOTE(Rokvaskis @ 2016 04 16, 20:14)
Aš dėsiu lages ant apšiltintų ir išbetonuotų grindų pirmame aukšte ir dabar suku galvą, kam ta ekovata reikalinga

Atsakyti
Taip, lentos
Atsakyti
Noriu patarimo- 1 aukstas plesim grindis desim parketlentas koks sumustinukas turi but, kad nesuklyst? Ne sildomos grindys!
I var.
1.Zvyras
2. Betono sluoksnis
3.Hidroizoliacine plevele
4.Polisterolo putos
5. Plevele
6.Armavimo tinklas

7. Betonas 6 cm
8. Paklotas ? Koks? Yra baltas toks plonas, turim dar zalia kvadratais storesni( senai pirktas nepamenu kaip vadinasi)
9.Parketlentes

Zinau kad kzka cia ne taip suraisu sumaisiau, jau pasimeciau

Ar sis variantas II
1.Islyginamas zvyro sloksnis
2.Hidroizoliacine plevele
3Polisterolas
4armavimo tinklas
5Betonas ( kiek cm?)
6 Paklotas( koks ?)
7 Parketlentes

Dar esu radusi kad tarp 3 ir 4 sluoksniu taip pat dedama politinenine plevele
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet.. užpiltas smėlis (smėlis dar nesusigulėjęs, netrombuotas ) ir kada daryti, pamatus sienų pertvaroms, dabar ar vėliau kai smėlis bus susigulėjęs, pertvaros bus fibo pertvariniai blokeliai, Poliai jau pabetonuoti, ir ar reikia juos apšiltinti, nes yra pastato viduje.
Atsakyti