Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

QUOTE(biesas66 @ 2015 03 30, 10:50)
Dabar pulsi gincytis,sakysi kad nusisneku ? Norint kokybes reikia juodgrindziu. Tada ramiai,stabiliai susidesi putplasti...

Kad nusišneki, tai nesakysiu. Bet teiginys, kad norint kokybės reikia juodgrindžių yra absoliučiai klaidingas ir tiek. Dar kartą - juodgrindės nepadės dėl grindų sėdimo, jei smėlis nėra puikiai paruoštas. O jei smėlis yra puikiai paruoštas, tai putplastis ant jo klojasi lygiai ir tvarkingai.

Ir aš nesakau, kad juodgrindės yra blogai. Tiesiog sakau, kad jos toli gražu nėra būtinos ir su galutine grindų kokybe nesusijusios.

Vat su arkava sutinku visiškai drinks_cheers.gif Pas save pasidariau taip pat. Ir ten toli gražu iki 2cm paklaidos biggrin.gif milimetrais nebent vietom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 30 kovo 2015 - 11:40
QUOTE(gediminas_ @ 2015 03 30, 12:40)
Kad nusišneki, tai nesakysiu. Bet teiginys, kad norint kokybės reikia juodgrindžių yra absoliučiai klaidingas ir tiek. Dar kartą - juodgrindės nepadės dėl grindų sėdimo, jei smėlis nėra puikiai paruoštas. O jei smėlis yra puikiai paruoštas, tai putplastis ant jo klojasi lygiai ir tvarkingai.

Ir aš nesakau, kad juodgrindės yra blogai. Tiesiog sakau, kad jos toli gražu nėra būtinos ir su galutine grindų kokybe nesusijusios.

Vat su arkava sutinku visiškai  drinks_cheers.gif Pas save pasidariau taip pat. Ir ten toli gražu iki 2cm paklaidos biggrin.gif milimetrais nebent vietom.

Reziume.
Jei gali pats pasidaryti,kodel gi ne. Jei samdyti kazka kas padarytu. Turbut nesamdyciau.

Kaip pavyzdys,as sugaisau betonavimui 5 valandas. Poto pulistirolo du sluoksnius susidejau per diena.
Atsakyti
Sveiki,
musu murininkai truputi privėlė ir padarė antro aukšto perdangą viename lygyje su balkono virš garažo perdanga. O turėjo būti žinoma balkoninė žemiau. Dabar užsakinėjam langus/ išėjimus į terasą ir nežinom, kokiame aukštyje juos daryti? Kiek kelsis kambarių grindys, kad balkonas , gautųsi žemiau??? 20cm turbūt mažai?
Ant balkono perdangos iškart deti medines arba WPC lentas, o šildyt garažo lubas turbūt visiška nesąmonė g.gif

čia ne mūsų namas, o tik pvz
user posted image
Atsakyti
Sveiki, zinau, kad cia is forumieciu turit nusipirke pvc vinilines grindis. Renkuosi is dvieju gamintoju:
Tarkett ir Quick-step. Tarkett id essiantal 40 ir 55, o quick- step lyvin.
Tarkett id 40 / Tarkett id 55 / Quick-step lyvin
32 klase / 33 klase / 32klase
0.4mm devimasis / 0.55 devimasis / ?nerandu
0.01 s.laidumas / 0.03 / 0.01
Be briaunos / su briauna / su briauna
1m2-66lt / 1m2- 75lt / 1m2-67lt
10m garantija / 10m garantija / 20m garantija

Tarkett id 30 nesirinkom, dizaino sumetimais. Gal galetumet patarti kokias issirinkti ir kodel, kas jau turit ir naudojates, kokie atsiliepimai, ar nesibraizo, kaip valosi? Rinkciausi quick-step del kainos ir del to, kad yra su briauna, nes naturaliau ir graziau atrodo, taciau niekur nerandu, koks devimasis sluoksnis.Ar 32 klases uztenka gyvenamom patalpom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orginalus: 16 liepos 2015 - 07:28
Reikia vyrukų, ir ne tik jų patarimo.
Pirmame namo aukšte su grindimis chaosas. Kai kuriose erdvėse medinės plačios dažytos lentos, kai kuriuose parketlentės, kur priestatas grindų aukštis aukščiau.
Patarkite kaip reiktų taisyklingai ir kokybiškai pasidaryti, kad būtų šiltos grindys. Ar reikia viską lupti, ar galima ant viršau dėti? Bet vietomis lentos pasivarčiusos, ir nėra lygios g.gif
Virtuvėje kiek pamenu, kur naujas priestatas padaryti betoniniai kuoliukai, ir ant jų iškarto grindys dėtos. Ir galvoju sau tai kurgi bus namie šilta? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, susidūrėme su problema, visame name grindinis šildymas (sudėtos plytelės), vienoje vietoje, kuomet atsistoji ant plytelių man lyg braška verysad.gif Kas tai galėtų būti? Anksčiau to nebuvo
Atsakyti
Garantuotai atšoko plyteles (atsiklijavo). Iškrapštot tarpus, ir jos turi išsiimt smile.gif

QUOTE(Denira76 @ 2016 03 04, 12:16)
Sveiki, susidūrėme su problema, visame name grindinis šildymas (sudėtos plytelės), vienoje vietoje, kuomet atsistoji ant plytelių man lyg braška verysad.gif  Kas tai galėtų būti? Anksčiau to nebuvo

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 03 04, 13:32)
Garantuotai atšoko plyteles (atsiklijavo). Iškrapštot tarpus, ir jos turi išsiimt smile.gif

o negalejo trūkti betonas? Nes kaip buvo atšokę barškinau skambesys visai kitoks nei dabar verysad.gif
Atsakyti
tai nuimsit plytele ir matysit.
Teoriskai- galėjo, bet neaisku kas ir kaip ten barška

QUOTE(Denira76 @ 2016 03 04, 12:38)
o negalejo trūkti betonas? Nes kaip buvo atšokę barškinau skambesys visai kitoks nei dabar verysad.gif

Atsakyti
Yra realus skirtumas tarp plytelių tarpų glaistų? Ceresit, Knauf ir t.t.? Kuriuos renkatės?
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2016 03 04, 14:58)
Yra realus skirtumas tarp plytelių tarpų glaistų? Ceresit, Knauf ir t.t.? Kuriuos renkatės?

man pasirode ceresit normalesnis. Graziau siules nusiplauna. Pvz atlas dejau (buvo reikalinga spalva) tai rupokas pasirode,nemalonus.
Atsakyti
Aš naudojau Kerakoll glaistą. Man jį užrodė meistras. Juo galima glaistyti nuo 0 mm siūlę, jis nėra grūdėtas, todėl siūlė atrodo vientisiau, lygiau. Be to ekologiškas. O epoksidinis glaistas dabar parduodamas su labai gera nuolaida (man ir cementiniam glaistui padarė nuolaidą). Visų plytelių grindis glaistėme su epoksidiniu glaistu (ne tik dušo), nes epoksidinis beveik nekeičia savo spalvos ir išlieka ilgiau gražus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 06 kovo 2016 - 09:20