Įkraunama...
Įkraunama...

Grindys

Sveiki,

Gal kas esate susidėje PVC dangą/ vinylines plokšteles pvz medžio imitacijos? Kalba eina apie danga visame name išskyrus san. mazgus, katilinę, tambūrą.

Kokia pliusai, minusai, dėvėjimasis, pritaikomumas šildomoms grindims, montavimo ypatumai?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(dvariskis @ 2012 07 08, 22:57)
Sveiki,
siunciau Jums i az, bet nesu tikras ar gavote. galesiu issamiau papasakot apie betono dekoravima.

mane taip pat domina betono dekoravimas, kokios kainos ir pan
Atsakyti
QUOTE(jujuka @ 2014 07 21, 11:29)
mane taip pat domina betono dekoravimas, kokios kainos ir pan

Sveiki, vakare grysiu ikelsiu aprasymus ir nuotraukas
Atsakyti
Koks turėtų būti maksimalus šildomų grindų betono storis ir ar labai negerai, kad betono sluoksnis bus nelygus? Išmatavus, pamatėm, kad betonavimui paruoštos šildomos grindys (jau pilnai sudėtos) yra nelygios, svyravimas nemažas apie 5 cm. Tai vienur bus apie 10 cm, kitur apie 5 cm....Kviesimės santechnikus, kad pasiaiškintų, bet visko draskyti nebesinori doh.gif
Atsakyti
Sveiki.
Statomam namą, kuriame bus grindinis šildymas. Bet niekaip neapsisprendžiame, kokias grindis dėti Aš linkstu prie parketlenčių, bet, pasižvalgius po paruodotuves galva apsisuko ir nežinau kokias reikėtų rinktis, ar 14mm, ar 12mm, ar 2 sluoksnių, ar 3 sluoksnių ir pan. Gal kas nors jau praėjo tas kančias ir gali parekomentuoti. O gal apskritai geriau rinktis vinilinę grindų dangą. Kai pasiskaitai, tai ta vinilinė grindų dangą labai patraukliai atrodo. (Laminatas kažkaip netraukia).
Atsakyti
QUOTE(emda @ 2014 08 24, 23:32)
Sveiki.
Statomam namą, kuriame bus grindinis šildymas. Bet niekaip neapsisprendžiame, kokias grindis dėti Aš linkstu prie parketlenčių, bet, pasižvalgius po paruodotuves galva apsisuko ir nežinau kokias reikėtų rinktis, ar 14mm, ar 12mm, ar 2 sluoksnių, ar 3 sluoksnių ir pan. Gal kas nors jau praėjo tas kančias ir gali parekomentuoti. O gal apskritai geriau rinktis vinilinę grindų dangą. Kai pasiskaitai, tai ta vinilinė grindų dangą labai patraukliai atrodo. (Laminatas kažkaip netraukia).

Pirmam aukste palnuojam PVC, anrtam jei ne PVC tai klijuota parketa, bet kainos tai praktiskai nesiskiria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 08 25, 14:52)
Pirmam aukste palnuojam PVC, anrtam jei ne PVC tai klijuota parketa, bet kainos tai praktiskai nesiskiria  doh.gif

O koks parketas, kokio storio. Gal galite duoti nuorodą internete?
Atsakyti
QUOTE(emda @ 2014 08 25, 22:19)
O koks parketas, kokio storio. Gal galite duoti nuorodą internete?

Interenete nezinau, neperku. Ziurejom Vainetos salone Kaune, Svanoriu pr. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zalciux @ 2014 06 19, 09:27)
Sveiki,

Gal kas esate susidėje PVC dangą/ vinylines plokšteles pvz medžio imitacijos? Kalba eina apie danga visame name išskyrus san. mazgus, katilinę, tambūrą.

Kokia pliusai, minusai, dėvėjimasis, pritaikomumas šildomoms grindims, montavimo ypatumai?
Ačiū.

Mane irgi domina sita danga, bet atsiliepimu kol kas nedaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 09 18, 07:21)
Mane irgi domina sita danga, bet atsiliepimu kol kas nedaug g.gif

Vakar parsiveziau Tarkett ID esential 30 pvc grindu danga lentelemis. Jei kam reikia rekomenduoju http://www.agrinda.lt/ randasi kaune. Kainos man bent pasitaike labai draugiskos o ir parveze per savaite. Beto turi ir galybe pavyzdziu vietoje. Klijuosim ir bandysim eksploatuot.
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 10 08, 08:17)
Vakar parsiveziau Tarkett ID esential 30 pvc grindu danga lentelemis. Jei kam reikia rekomenduoju http://www.agrinda.lt/  randasi kaune. Kainos man bent pasitaike labai draugiskos o ir parveze per savaite. Beto turi ir galybe pavyzdziu vietoje. Klijuosim ir bandysim eksploatuot.

Lauksim atsiliepimu kai sudesit bigsmile.gif Kokia kaina pasiule uz kvadrata? Jei nenorit viesai galit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 10 08, 10:56)
Lauksim atsiliepimu kai sudesit bigsmile.gif Kokia kaina pasiule uz kvadrata? Jei nenorit viesai galit i AZ 4u.gif

Kaina taip pat domina.
Atsakyti