Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Lu Lu @ 2011 05 25, 10:08)
Evelincik, kepant beliasus puse pakelio kokio kiekio mieliu naudoti, 7 g. ar 11g.?  4u.gif

uzteks ir puses 7 g,paskutini kart dejau isvis gal 1/4 is 11 g(tiek telike buvo namie) pakilo gerai tesla,miltu nedaug ieina
Atsakyti
Evelincik, o gal tesla galima duonkepej uzsiminkyti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė_kūmutė @ 2011 05 25, 10:37)
Evelincik, o gal tesla galima duonkepej uzsiminkyti?  g.gif  blush2.gif

Neturiu sito gerio,bet manau drasiai.As tesla tik labai labai krupsciai ismaisau,pamaigau taip sakant saukstu ir palieku siltai.Nes labai lipni tesla,o miltu daugiau det negalima.
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 25, 09:52)
Neturiu sito gerio,bet manau drasiai.As tesla tik labai labai krupsciai ismaisau,pamaigau taip sakant saukstu ir palieku siltai.Nes labai lipni tesla,o miltu daugiau det negalima.


na meginsim su tuo geriu tada:) o jei labai lipni tesla tai kaip tada iseina formuot tokias grazes bandeles? blush2.gif
Atsakyti
o ji kai pakila tampa nebe tokia lipni smile.gif Bet stalvirsi pabarstyt miltais teks truputeli
Atsakyti
merginos, kurios kepet armonika koki mazarala dejot? ta kur pakeliuose su skysciu ar ta tvirta pjaustoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė_kūmutė @ 2011 05 25, 13:00)
merginos, kurios kepet armonika koki mazarala dejot? ta kur pakeliuose su skysciu ar ta tvirta pjaustoma? blush2.gif

As dejau ta kur su skysciu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar dėl tų beliašų ax.gif
Ar "žalias" faršas juose iškepa,ar geriau virtą maltą mėsą,arba kepintą faršą dėti?
Kiek maždaug stiklinėmis tas 200 g miltų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 25 gegužės 2011 - 12:19
QUOTE(egesichora @ 2011 05 25, 13:15)
Aš dar dėl tų beliašų ax.gif
Ar "žalias" faršas juose iškepa,ar geriau virtą maltą mėsą,arba kepintą faršą dėti?
Kiek maždaug stiklinėmis tas 200 g miltų?

Iskepa zalias.Tik aisku jei neprikrauni labai daug,galit paskleist farsa plonesniu sluoksniu po tesla,as tiesiog suploju pati beliasa.Na ir nekepu ant labai dideles ugnies,kad spetu iskept farsas.Pamatavu 200g miltu,mazdaug 1,75 st.(200ml)
Atsakyti
na ka armonika pasauta groja:) tikiuosi bus tokia gardi kaip ir aprasot:) Aciu
Atsakyti
GRUZINISKA VISTIENA

20 g sviesto
10 vistienos slauneliu(su oda)
4 svogunai
3 stiklines pjaustytu pomidoru
3 skilteles cesnako
1 stikline smulkintu zalumynu(petrazoles, bazilikas, peletrunas, krapai)
1/8 cili pipiru milteliu(nebutinai)
druska ir pipirai pagal skoni

Pabarstyti vistiena druska ir pipirais. Sviesta islydyti dideleje keptuveje ir apkepti slauneles is abieju pusiu. Isimti vistiena, suberti pjaustytus svogunus ir pakepinti kol suminkstes, sudeti pomidorus, patroskinti 5 min. Sudeti atgal vistiena, uzdengti dangciu ir troskinti 30 minuciu ant silpnos ugnies. Sudeti cesnaka, zalumynus, cili, dar padruskinti jeigu reikia, ir pavieti dar 10 min. Labai skanu su ryziais.

user posted image

DeliciousEurope

Atsakyti
Labai skaniai atrodo thumbup.gif , bus isbandyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ugne*: 25 gegužės 2011 - 15:37