QUOTE(laura_mazoji @ 2011 07 24, 11:58)
Gal galetumet nupasakoti, kaip kepat kokia mesa ar kitokius patiekalus? As tik uzvakar nusipirkau, pasorinkau dali info SM, bet butu malonu gauti daugiau, kad jausciausi labiau uztikrinta.. Galima ir i AZ, buciau labai dekinga. Ir dar toks kvailas klausimas, ar ta armonika kepat uzdengus pilnai folija?
Kepu mėsą, paukštieną, daržoves (paprikas, baklažanus, cukinijas), žuvį, bulves... Nekepiau picų, pyragų, keksiukų ir pan., nes nemėgstu. Dėl laiko, tai galiu pasakyti taip - kartu su konvekcine krosnele gavau receptų knygelę, kurioje yra lentelė, tai ja ir vadovaudavausi, o dabar iš akies taip nustatau, kada jau iškepęs maistas.
Dėl armonikos nieko negaliu pasakyti, nekepiau, bet manau, kad jokių problemų neturėtų kilti, tik turėsit suvynioti į foliją, o ne pridengti, nes krosnelės ventiliatorius ją paprasčiausiai nupūs