Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mamairute @ 2011 07 24, 10:42)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

Aš beveik viską kepu konvekcinėje krosnelėje mirksiukas.gif

Gal galetumet nupasakoti, kaip kepat kokia mesa ar kitokius patiekalus? As tik uzvakar nusipirkau, pasorinkau dali info SM, bet butu malonu gauti daugiau, kad jausciausi labiau uztikrinta.. Galima ir i AZ, buciau labai dekinga. Ir dar toks kvailas klausimas, ar ta armonika kepat uzdengus pilnai folija?
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 07 24, 11:58)
Gal galetumet nupasakoti, kaip kepat kokia mesa ar kitokius patiekalus? As tik uzvakar nusipirkau, pasorinkau dali info SM, bet butu malonu gauti daugiau, kad jausciausi labiau uztikrinta.. Galima ir i AZ, buciau labai dekinga. Ir dar toks kvailas klausimas, ar ta armonika kepat uzdengus pilnai folija?

Kepu mėsą, paukštieną, daržoves (paprikas, baklažanus, cukinijas), žuvį, bulves... Nekepiau picų, pyragų, keksiukų ir pan., nes nemėgstu. Dėl laiko, tai galiu pasakyti taip - kartu su konvekcine krosnele gavau receptų knygelę, kurioje yra lentelė, tai ja ir vadovaudavausi, o dabar iš akies taip nustatau, kada jau iškepęs maistas.
Dėl armonikos nieko negaliu pasakyti, nekepiau, bet manau, kad jokių problemų neturėtų kilti, tik turėsit suvynioti į foliją, o ne pridengti, nes krosnelės ventiliatorius ją paprasčiausiai nupūs ax.gif
Atsakyti
laba, ateinu su Ulės bulvių plokštainiu smile.gif
superinis thumbup.gif pas mane skarda didele, tai plonesnis gavosi, tai per valandą iškepė smile.gif tik grietinės padažą truputį "pagerintą" darau, kad kalorijų nebūtų per maža smile.gif su kepintais svogūnais ir spirgučiais smile.gif
user posted image

padažas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonuko_mamyte: 24 liepos 2011 - 14:12
QUOTE(Ulė @ 2011 07 09, 07:42)
Mielinės mini picos "minutėlė"
Jos puikios, tešla paruošiama labai greit, nieko papildomai kildint nereik, ne tik , kad padaromos per kelias minutes, bet ir dingo per minutėlę smile.gif)

šiandien gaminau picą, įdarą kiek kitokį, tik padą pagal jūsų receptą, na ir ką, skanesnio neteko ragauti thumbup.gif thumbup.gif ačiū Jums, kad nepagailit savo laiko pasidalinti super receptais 4u.gif
Atsakyti
Merginos turiu šių sausainių,kaip apdėtas AJ tortas.
http://aj-receptai.b...lni-naktis.html

Norėčiau padaryti su pertepimu,ta prasme šie sausainiai ir kažkoks pertepimas,tik bėda nežinau koks jiems geriau tiktų.Ar galite ką pasiųlyti?
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2011 07 24, 16:08)

Norėčiau padaryti su pertepimu,ta prasme šie sausainiai ir kažkoks pertepimas,tik bėda nežinau koks jiems geriau tiktų.Ar galite ką pasiųlyti?

Jei saldžiai,tai man iškart norisi siūlyt Tiramisu, jei ne,tada.. g.gif nelabai tiktu juk. Jie cukruoti,bent kiek teko ragauti g.gif
Atsakyti
aš saldaus pertepimo noriu
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2011 07 24, 17:00)
aš saldaus pertepimo noriu

jums reiketu eiti i saldumynu tema 4u.gif

Jonuko mamyte, Jusu foto fantastiskos wub.gif wub.gif

aciu mergytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 07 24, 17:27)

Jonuko mamyte, Jusu foto fantastiskos wub.gif  wub.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2011 07 24, 17:08)

aš tiramisu irgi siūlyčiau mirksiukas.gif
Jonuko_mamyte, super nuotraukytės bigsmile.gif net užsimaniau paragauti ax.gif
Atsakyti
tai man niekas neatsakys? blush2.gif kas kepe mielines mini picutes - kiek tiksliai to vandens reikia? ir ar labai tesla pakyla pastovejus keleta minuciu? na nemoku as su mielinem teslom, o taip norisi doh.gif ir kaip kociojat sia tesla? nes man taip prilipo prie kocelo, kad vos atgramdziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 07 25, 12:13)
tai man niekas neatsakys?  blush2.gif  kas kepe mielines mini picutes - kiek tiksliai to vandens reikia? ir ar labai tesla pakyla pastovejus keleta minuciu?  na nemoku as su mielinem teslom, o taip norisi  doh.gif  ir kaip kociojat sia tesla? nes man taip prilipo prie kocelo, kad vos atgramdziau  blush2.gif

Juk recepte aiškiai parašyta kiek to vandens reikia. 200 ml stiklinės vieną trečiąją dalį. Vadinasi stiklinę pasidalinate į tris lygias dalis ir vieną dalį vandens supilat į tešlą, apytiksliai bus 66,666666 ml vandens.
O prilipo greičiausiai dėl to, padauginto vandens kiekio. Įtariu, kad įpylėt stiklinę su trupučiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 25 liepos 2011 - 12:28