Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

ooo paprikutes, sezono topas thumbup.gif
skanuteles ir taip troskinos, ir orkaiteje keptos, visaip visaip!
Aciu, Ule, uz sio gerio priminima 4u.gif
Atsakyti
ačiū Ule 4u.gif 4u.gif 4u.gif armonika super smile.gif
parodysiu dar karštą savo armoniką smile.gif MB nemėgsta kmynų, tai įdėjau čiobrelių thumbup.gif ir keptos bulvės thumbup.gif
user posted image

ryt gaminsiu Ulės kugelį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonuko_mamyte: 23 liepos 2011 - 15:05
eik-tu-sau!!!!!! blink.gif
biggrin.gif laabai gerai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 07 23, 16:38)
eik-tu-sau!!!!!! blink.gif
biggrin.gif laabai gerai atrodo wub.gif

clap.gif notworthy.gif ir labai skanu MB jau ant sofos pakrito prisirijęs biggrin.gif nu jau noriu eit kept kugelio lotuliukas.gif
Atsakyti
Jonuko mamyte, atsargiai, per ekraną įlįsiu pas jus swoon.gif Nuoširdžiai sakau, stulbinanti foto, matosi, kad pavyko, kad labai labai skanu wub.gif

Ule, o ką reiškia 'Superamy H'? Rūšis paprikų? Paaiškink man, tundrelei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 23 liepos 2011 - 15:45
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 07 23, 16:41)
nu jau noriu eit kept kugelio lotuliukas.gif

lotuliukas.gif va taip ir as, tik baigiu pietus pradedu vakariene doh.gif negaliu sustot, sian kaip pradejau nuo 9 ryto taj dar kepu biggrin.gif biggrin.gif

Braskyte papriku rusis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 07 23, 16:49)
lotuliukas.gif va taip ir as, tik baigiu pietus pradedu vakariene doh.gif negaliu sustot, sian kaip pradejau nuo 9 ryto taj dar kepu biggrin.gif  biggrin.gif

Braskyte papriku rusis drinks_cheers.gif

o kai atsiranda norinciu valgyt tai isvis faaaaina lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos už receptus, foto ir paaiškinimus.Tik sunkiai suvokiu tuos vaikų žaidimus keletą puslapėlių atgal.Ačiū už idėjas ir daug kūrybinės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 07 23, 18:51)
Ačiū, merginos už receptus, foto ir paaiškinimus.Tik sunkiai suvokiu tuos vaikų žaidimus keletą puslapėlių atgal.Ačiū už idėjas ir daug kūrybinės sėkmės  4u.gif

sulauksite musu amziaus , suprasite laugh.gif
Atsakyti
Ule,
cukinijų blyneliai su pakeptais manais tikrai puikūs, valgė net tėvukas, kuris cukinijų į burną neima, tad tikrai dėkui 4u.gif
Atsakyti
Viskas atrodo taip nuostabiai. O kaip manot, ar armonika iskeptu konvekcineje (ciklonineje) krosneleje g.gif ? Ba mano orkaite nusprogus
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(brashke77 @ 2011 07 23, 20:09)
sulauksite musu amziaus , suprasite laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 07 24, 00:45)
Viskas atrodo taip nuostabiai. O kaip manot, ar armonika iskeptu konvekcineje (ciklonineje) krosneleje  g.gif ? Ba mano orkaite nusprogus

Aš beveik viską kepu konvekcinėje krosnelėje mirksiukas.gif
Atsakyti