ooo paprikutes, sezono topas
skanuteles ir taip troskinos, ir orkaiteje keptos, visaip visaip!
Aciu, Ule, uz sio gerio priminima
eik-tu-sau!!!!!!
laabai gerai atrodo
laabai gerai atrodo
QUOTE(Ulė @ 2011 07 23, 16:38)
ir labai skanu MB jau ant sofos pakrito prisirijęs nu jau noriu eit kept kugelio
Jonuko mamyte, atsargiai, per ekraną įlįsiu pas jus Nuoširdžiai sakau, stulbinanti foto, matosi, kad pavyko, kad labai labai skanu
Ule, o ką reiškia 'Superamy H'? Rūšis paprikų? Paaiškink man, tundrelei
Ule, o ką reiškia 'Superamy H'? Rūšis paprikų? Paaiškink man, tundrelei
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 07 23, 16:41)
nu jau noriu eit kept kugelio
va taip ir as, tik baigiu pietus pradedu vakariene negaliu sustot, sian kaip pradejau nuo 9 ryto taj dar kepu
Braskyte papriku rusis
QUOTE(Ulė @ 2011 07 23, 16:49)
va taip ir as, tik baigiu pietus pradedu vakariene negaliu sustot, sian kaip pradejau nuo 9 ryto taj dar kepu
Braskyte papriku rusis
Braskyte papriku rusis
o kai atsiranda norinciu valgyt tai isvis faaaaina
Ačiū, merginos už receptus, foto ir paaiškinimus.Tik sunkiai suvokiu tuos vaikų žaidimus keletą puslapėlių atgal.Ačiū už idėjas ir daug kūrybinės sėkmės
QUOTE(Mil@na @ 2011 07 23, 18:51)
Ačiū, merginos už receptus, foto ir paaiškinimus.Tik sunkiai suvokiu tuos vaikų žaidimus keletą puslapėlių atgal.Ačiū už idėjas ir daug kūrybinės sėkmės
sulauksite musu amziaus , suprasite
Ule,
cukinijų blyneliai su pakeptais manais tikrai puikūs, valgė net tėvukas, kuris cukinijų į burną neima, tad tikrai dėkui
cukinijų blyneliai su pakeptais manais tikrai puikūs, valgė net tėvukas, kuris cukinijų į burną neima, tad tikrai dėkui
Viskas atrodo taip nuostabiai. O kaip manot, ar armonika iskeptu konvekcineje (ciklonineje) krosneleje ? Ba mano orkaite nusprogus
QUOTE(brashke77 @ 2011 07 23, 20:09)
sulauksite musu amziaus , suprasite
Papildyta:
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 07 24, 00:45)
Viskas atrodo taip nuostabiai. O kaip manot, ar armonika iskeptu konvekcineje (ciklonineje) krosneleje ? Ba mano orkaite nusprogus
Aš beveik viską kepu konvekcinėje krosnelėje